Pyro Pixie

SPILLEREGLER

Pyro Pixie Om spillet Pyro Pixie er en 6-hjuls, 40 linjers videospillemaskine indeholdende låsende wilds og en free-spins bonus.

Teoretisk udbetaling er som nedenfor: 96,11%, når HyperBet niveau 1 spilles, 96,23%, når HyperBet niveau 2 spilles, 96,28%, når HyperBet niveau 3 spilles, 96,62%, når HyperBet niveau 4 spilles.

Spilfunktioner LÅST MULTIPLIKATOR WILD-FUNKTION I løbet af hovedspillet, hvorend en MULTIPLIKATOR KOLLEKTION forekommer, efterlade de en LÅST KOLLEKTIONSRAMME omkring positionen, hvor den forekommer. På hvert 10. hovedspils spin er hver position som har en LÅST KOLLEKTIONSRAMME omdannet til et MULTIPLIKATOR WILD-symbol. Antallet af spins, der er tilbage, indtil at den LÅSTE MULTIPLIKATOR WILD RAMME-symboler bliver MULTIPLIKATOR WILD-symboler, er indikeret ved MULTIPLIKATOR WILD NEDTÆLLINGS-indikatoren. MULTIPLIKATOR WILD-symboler erstatter for alle symboler undtagen BONUS- og EKSTRA FREE-SPINS-symboler. Når en eller flere MULTIPLIKATOR WILD-symboler forekommer i en vindende kombination, er betalingen for den vindende kombination multipliceret med værdien på det MULTIPLIKATOR WILD. Indsamlingstilstanden af LÅSTE MULTIPLIKATOR WILD-symboler og MULTIPLIKATOR WILD NEDTÆLLINGS-indikatoren er gemt mellem sessioner for inpiduelle spillere og er gemt adskilt for hvert indsatsniveau og total indsatsmængde. FREE-SPINS BONUS Når 3 eller flere spredte BONUS-symboler forekommer i enhver position, iværksætter spillet FREE-SPINS BONUSSEN. Antallet af iværksættende spins afhænger af det valgte HyperIndsats-niveau. I løbet af free-spins hver gang et MULTIPLIKATOR KOLLEKTION-symbol forekommer, lukker det i positionen, hvoraf det landede og bliver et MULTIPLIKATOR WILD for den varighed af FREE-SPINS BONUS. Hvert EKSTRA FREE-SPINS-symbol, der forekommer i løbet af free-spins, tildeler et ekstra free-spin. HYPERBET-VÆLGER Hovedspillet kan spilles på 4 forskellige funktions indsatsniveauer: Indsatsniveau 1: MULTIPLIKATOR WILD-værdi er x1 og hver FREE-SPINS BONUS begynder med 9 iværksættende free-spins, Indsatsniveau 2: MULTIPLIKATOR WILD-værdi er x2 og hver FREE-SPINS BONUS begynder med 10 iværksættende free-spins, Indsatsniveau 3: MULTIPLIKATOR WILD-værdi er x3 og hver FREE-SPINS BONUS begynder med 11 iværksættende free-spins, Indsatsniveau 4: MULTIPLIKATOR WILD-værdi er x5 og hver FREE-SPINS BONUS begynder med 12 iværksættende free-spins. Når en spiller vælger et nyt indsatsniveau, er indsatsen for det niveau vist øjeblikkeligt som indsatsen for spillet.

I løbet af Free-Spins er betalinger baseret på indsatsen i det iværksættende spil.

Gevinster fra gevinstgivende linjer står i rækkefølge fra yderst til venstre til højre. Kun den højeste gevinst per indsats linje er betalt. Gevinster for hver enkelt gevinstgivende linje vil blive vist ved gevinst præsentationen.

Antallet af linjer, der er spillet, er fastsat til 40.

For hver betalingslinje er højst en kombination betalt, og det er den kombination, der matcher symbolerne på positionerne for betalingslinjen og det maksimerer udbetalingen.

Gevinster fra forskellige betalingslinjer er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

For Sprednings-betalinger, hvilke der er betalinger for symboler, der forekommer i enhver position, er højst en kombination betalt, og det er den kombination for det højeste matchende antal af symboler.

Sprednings-gevinster for forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

Akkumulation symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Basisspil.

Akkumulation symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Free-Spins.

Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Basisspil.

Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 1,6 i løbet af Free-Spins.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5,6 i løbet af Basisspil.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5,6 i løbet af Free-Spins.

Ufuldendte spil vil blive automatisk opgjort efter 2 dage. Enhver gevinst, som resultatet af automatisk opgørelse, skal udbetales til spillerens konto.

Indstillings-ikon

På spil-displayet tilgå KLIENT-INDSTILLINGERNE ved at trykke på INDSTILLINGS-IKONET.

Lyd

I INDSTILLINGERNE muliggøres valg af lyd, om spillet skal spille lyde eller musik.

Musik

I INDSTILLINGER, MUSIK-valg lader dig vælge, om spillet skal spille baggrundsmusik.

Gevinstoversigt

I INDSTILLINGERNE åbner "i"-symbol GEVINSTOVERSIGT.

Spilregler

I INDSTILLINGERNE giver afsnitssymbol adgang til SPILREGLERNE.

Genspil

I INDSTILLINGERNE vil GENTAG tage dig til spilhistorik.

INDSATS

Indsats på desktop

På desktop skifter du indsats ved at klikke på displayet og vælge den totale indsats efter eget valg eller brug INDSATS OP- eller INDSATS NED-indikatorerne for henholdsvis at forøge eller nedsætte din indsats.

Indsats på mobil

På mobilen skifter du indsatsen ved at trykke på INDSATS-ikonet på displayet og vælg den totale indsats efter eget valg.

INDSATS:

Indsats

Den samlede indsats er vist i INDSATS-displaye

SALDO:

Saldo

Den nuværende BALANCE er vist i BALANCE-displayet.

Spin

Spillet startes ved at trykke på SPIN-symbolsknappen. Du kan hurtig standse spillet ved at dobbeltrykke (for desktop-skærme) eller berøring (for touchaktiverede-skærme) hvor som helst på spilskærmen.

GEVINST:

Gevinst

Enhver total gevinst i en spilrunde vil blive vist i gevinstfeltet.

Automatisk spil

Brug af Autoplay vil lade dig spille et antal spillerunder automatisk. Tryk på AUTOPLAY og vælg et antal spillerunder for at starte Autoplay. Det resterende antal autoplay-spins bliver vist på brugergrænsefladen. Autoplay stoppes ved at trykke på STOP AUTOPLAY-knappen. Autoplay-indstillingerne tillader spilleren at indstille antal spil, total tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse under den aktuelle spilsession. Autoplay vil stoppe, så ingen af de valgte grænser overskrides.

Stop automatisk spil

Stopper automatisk spil.

Hvordan spiller man? Videospillemaskiner er meget nemme at spille på. Bare følg følgende 3 skridt: 1. Vælg din totale indsats 2. Tryk på SPINSYMBOLSKNAPPEN 3. Tjek enhver gevinst i gevinstfeltet

Beskrivelse af spillets funktionalitet Indsats Den totale indsats er vist på den nederste del af skærmen. Det kan ændres ved at trykke/klikke på INDSATS-ikonet og vælge den foretrukne valgmulighed. Spil Spillet er startet ved at trykke på på knappen med SPIL-symbolet. Du kan hurtigt stoppe spillet ved at klikke (for bærbar display) eller trykke (for trykaktiverede displays) hvor som helst på spilleskærmen. At trykke på SPACE-knappen på et tastatur, har den samme funktion som at trykke på SPIN-knappen. Gevinst Enhver samlet gevinst i en spillerunde vil blive vist i gevinstfeltet. Symboludbetalinger er vist i gevinstoversigten, og reflekterer den nuværende indsats konfiguration.

Gevinstoversigt Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN, som kan findes ved at bruge "i"-ikonet.

Autoplay Brug af Autoplay vil lade dig spille et antal spillerunder automatisk. Tryk på AUTOPLAY og vælg et antal spillerunder for at starte Autoplay. Det resterende antal autoplay-spins bliver vist på brugergrænsefladen. Autoplay stoppes ved at trykke på STOP AUTOPLAY-knappen og stopper automatisk, når der ikke er nogen resterende autoplay-spins. Autoplay-indstillingerne tillader spilleren at indstille antal spil, total tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse under den aktuelle spilsession. Autoplay vil stoppe, så ingen af de valgte grænser overskrides.

Hvis HJEM-symbolets knap er vist, vil den ved at trykke på den føre tilbage til spil-lobbyen.

På spildisplayet tilgå klientindstillinger ved at trykke på indstillingsikonet. I INDSTILLINGERNE, lydvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille lyde og musik. I INDSTILLINGERNE, musikvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille baggrundsmusik. I INDSTILLINGERNE, gengivelse vil tage dig til spillehistorikken. I INDSTILLINGERNE, "i"-konet tilgår spillets gevinstoversigt. "§"-symbolet åbner SPILLEREGLERNE.

Fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.

I tilfælde af uoverenstemmelser eller tvister, skal den engelske version af spilreglerne blive behandlet som den autoritative tekst.

63.1.0

2021-11-10

Last modification date: 1/19/2022