Immortal Guild

SPILINFORMATION

Immortal Guild er en spillemaskine med 5 hjul med 4 symboler pr. hjul og med 1024 måder at vinde på.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

1024 måder

Immortal Guild kan betale på op til 1024 måder. En symbolgevinst vindes, når en kombination af tre eller flere matchende symboler forekommer på hjul ved siden af hinanden - begyndende fra hjulet yderst til venstre.

Hvert symbol har som standard en multiplikationsværdi på x1. Efter Nedfaldende Hjul-featuren falder symbolerne ned og kombineres, som dermed øger det kombinerede symbols multiplikationsværdi.

Hvis et symbol, som er en del af gevinstkombinationen, har en påhæftet multiplikationsværdi, der er højere end x1, ganges symbolgevinsten med denne værdi.

Hvis 2 eller flere matchende symboler på hjul umiddelbart ved siden af hinanden har en multiplikator-værdi højere end 2X, findes den samlede symbolgevinst ved at gange hver multiplikator-værdi med hinanden og derefter gange det oprindelige symbol med denne endelige multiplikator-værdi.

For den samlede gevinst tilføjes samtidige symbolgevinster for andre symboler.

Nedfaldende hjul-funktion

Krigeren, troldmanden og jægeren er specielle symboler, der falder ned.

Hvis 2 eller flere matchende specielle symboler forekommer lodret ved siden af hinanden på et hjul, udløses Nedfaldende hjul-funktionen.

Alle matchende specielle symboler lodret ved siden af hinanden på et enkelt hjul falder ned og kombineres til ét specielt symbol med en multiplikatorværdi, der er lig med antallet af specielle symboler, der blev kombineret. De nedfaldende symboler vil også være en grafisk forstørret versioon af det specielle symbol.

Efter de specielle symbolerne falder ned, falder nye symboler ned på hjulene ovenfra for at erstatte de tomme pladser, der blev skabt af nedfaldet. Nedfaldende hjul-funktionen kan så udløses igen, hvis et hvilket som helst specielt symbol af samme slags lander ovenover de multiplicerede og kombinerede specielle symboler.

Når der ikke er flere nedfald tilgængeligt, forvandles alle de nedfaldende specielle symboler til det specielle symbol med den højeste værdi, der faldt ned.

Efter hver nedfaldende hjul-funktion tildeles et genspin.

Genspin funktion

Ved afslutningen af nedfaldende hjul-funktionen tildeles et genspin sammen med de(t) nedfaldende specielle symbol(er), som holdes med multiplikator-værdien.

Under genspin vil alle specielle symboler matche det, der bliver holdt.

Hvis der sker nogen nedfald under genspin, tildeles et nyt genspin sammen de nedfaldende symboler, som holdes med multiplikator-værdien.

Scatter-symbol

Immortal Stone-symbolet er et scatter-symbol, som kun forekommer på hjul 1, 3 og 5. Hvert Scatter-symbol, der lander, bliver indsamlet. Hvis 3 Scatter-symboler indsamles, udløses Gratis spil-funktionen.

Hvert Scatter-symbol, der lander efter 3 Scatter-symboler, tilføjer et gratis spil til gratis spil-funktionen.

Wild-symbol

Lion Emblem er et Wild-symbol, som erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet.

Wild-symbolet forekommer kun under gratis spil-funktionen som et resultat af 2 eller flere matchende specielle symboler lodret ved siden af hinanden, som falder nedad og kombineres til et Wild-symbol med en multiplikator-værdi, der er den samme som antallet af specielle symboler, der blev kombineret.

Gratis spil-funktionen

Hvis 3 Scatter-symboler lander, udløses Gratis spil-funktionen. 7 gratis spil tildeles.

Under gratis spil-funktionen forvandles alle specielle symboler, der falder ned, til et Wild-symbol med det kombinerede symbols multiplikator-værdi. Wild-symbolet og multiplikator-værdien holdes under genspin.

Under gratis spil-funktionen tilføjer hvert Scatter-symbol, der lander, et ekstra gratis spil til gratis spil-funktionen.

Gevinsttabel

Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på den samlede indsats.

Yderligere information

Uafsluttede spil afsluttes automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra den automatiske afslutning indbetales på spillerens konto.

Hvis et ufuldstændigt spil ikke kan afgøres, bliver indsatsen refunderet tilbage til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE.
Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.55%.

Last modification date: 10/22/2021