Cash Defense

SuperSpinners™

Gevinstlinjer, der krydser SuperSpinners, vil få deres udbetaling ganget med den værdi, der vises på SuperSpinnern. Multiplikatorer gælder uafhængigt af hinanden.

Tower Defense-funktion (TD)

Tårne langs vejen forsvarer slottet mod invaderende fjender.Piletårne er gode til at eliminere enkelte fjender, og kanontårne er gode til at eliminere grupper af fjender.Eliminerede fjender vil give særlige funktioner.

Land Mini TD-symbolet på hjul 5 for at udløse Mini TD-funktionen.

Land 3 eller flere bonussymboler for at udløse Grand TD-bonussen.

Mini TD-funktion

Del 1 - Tower Defense

Et tower defense spil foregår med 2 tilfældige tårne, 1 bølge med 10 symbol-fjender og en bonus-fjende.Eliminer bonusfjenden for at udløse Grand TD-bonus.

Del 2 - Jumbo-symbolspin

Der tildeles 1 spin, hvor et Jumbo-symbol, der dækker hjul 2 og 3, erstatter alle eliminerede symbol-fjender.Eliminerede fjender er angivet på Jumbo-symbolet.

Grand TD-bonus

Del 1 - Tower Defense

Et tower defense spil finder sted med din valgte tårnkonfiguration og op til 2 bølger af fjender.Den første bølge består af 10 symbol-fjender.Den anden bølge består af 50 SuperSpinner-fjender.Eliminer mindst 5 symbol-fjender for at udløse den anden bølge.

Del 2 - Jumbo-symbolspin

Der tildeles 3 spins, hvor et Jumbo-symbol, der dækker hjul 2, 3 og 4, erstatter alle symbol-fjender, der elimineres i tower defense spillet.Eliminerede fjender er angivet på Jumbo-symbolet.

For hver SuperSpinner-fjende, der elimineres, vil en tilfældigt valgt SuperSpinner øge sin multiplikator med 1 før hvert spin.

Spilleregler

Introduktion

Cash Defense er et slotspil med 5 hjul, 4 rækker og 26 gevinstlinjer med SuperSpinners™, Tower Defense-mekaniker, Mini TD-funktion og Grand TD-bonus.

Tower Defense-mekaniker

En række tårne forsvarer en vej mod bølger af fjender.De eliminerede fjender vil give særlige funktioner.

Teoretisk gennemsnitlig udbetaling (RTP)

Standardindsats 96.29%
Scatter Boost-funktionssats 96.64%

Dette spil har en maksimale gevinst på 20000x indsatsen i spillerunden.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Funktioner

SuperSpinners™

Mellem hjulene er der 14 SuperSpinners placeret. Hvis en gevinstlinje krydser en SuperSpinner med et tal, og SuperSpinnern er til venstre for et vindende symbol, vil tallet gange gevinsten fra den pågældende gevinstlinje.Hvis flere SuperSpinners anvendes på den samme gevinstlinje, vil gevinsten blive ganget med én.

Tower Defense-egenskaber

• Fjender går langs en sti.
  • Tårne placeret langs stien skyder på fjenderne, når de er inden for rækkevidde.
  • Når en fjende bliver ramt, reduceres dens livsmåler. Hvis livsmåleren når nul, bliver fjenden elimineret.
  • Der findes to typer tårne: Der findes to typer tårne: Piletårne, der er gode til at eliminere enkelte fjender, og kanontårne, der er gode til at eliminere grupper af fjender.
  • Eliminerede fjender vil give særlige funktioner.

Mini TD-funktion

• Mini TD-funktionen udløses ved at få et Mini TD-symbol.
Del 1 - Tower Defense
  • 2 tilfældige tårne.
  • 1 bølge af fjender bestående af 10 symbol-fjender og en bonus-fjende.
  • Hvis bonusmodstanderen elimineres, udløses Grand TD-bonussen, efter at Mini TD-funktionen er afsluttet.
Del 2 - Jumbo-symbolspin
  • Der tildeles 1 spin, hvor et Jumbo-symbol, der dækker hjul 2 og 3, erstatter alle symbol-fjender, der elimineres i tower defense spillet.

Grand TD-bonus

• Grand TD-bonussen udløses ved at få mindst 3 bonussymboler, eller ved at eliminere bonusfjenden i Mini TD-funktionen.
Del 1 - Tower Defense
  • 4 tårne. Spilleren kan vælge 1 ud af 5 mulige konfigurationer.
  • 2 bølger af fjender. Første bølge består af 10 symbol-fjender, og anden bølge består af 50 SuperSpinner-fjender.
  • Eliminer mindst 5 symbol-fjender for at udløse den anden bølge.
Del 2 - Jumbo-symbolspin
  • Der tildeles 3 spins, hvor et Jumbo-symbol, der dækker hjul 2, 3 og 4, erstatter alle symbol-fjender, der elimineres i tower defense spillet.
  • Eliminerede fjender er angivet på Jumbo-symbolet.

Bonussymbol

Ved at lande 3 eller flere bonussymboler hvor som helst på hjulene, udløses Grand TD-bonussen.Ved at lande 4 bonussymboler, får du en ekstra gevinst på 20x, og 5 bonussymboler giver en gevinst på 100x.

Mini TD-symbol

Mini TD-symbolet findes kun på hjul 5 i grundspillet.Ved at lande den, udløses Mini TD-funktionen.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Købsfunktion

Tryk på fanen Købsfunktion for at åbne købsfunktionpanelet. Vælg blandt de tilgængelige muligheder for at aktivere købsfunktion. Den valgte købsfunktion forbliver valgt, indtil den deaktiveres fra købsfunktionpanelet.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.1.0.32023-05-23T07:48:50.154Z

Last modification date: 5/30/2023