Crystal Caverns

Crystal Caverns er en 6-hjuls, 4 rækkers videospillemaskine og 4096 linjer, der indeholder free- spins bonus. Alle linjer spilles altid.

Der er 3 forskellige basisindsatser og hver svarer til en forskellig multiplikatorværdi for free- spins.

Teoretisk udbetaling er som nedenfor:

95.85%, når HyperBet-Niveau 1 spilles,

97.10%, når HyperBet-Niveau 2 spilles,

97.72%, når HyperBet-Niveau 3 spilles. Spilfunktioner

KONTANTKUGLE-funktion

I løbet af hovedspillet når end et KONTANTKUGLE-symbol forekommer, er dets værdi tilføjet op til en respektiv tæller. Ved slutningen af hver cyklus af 10 HOVEDSPIL-spins, er antallet af KONTANTKUGLE-symboler, der landede, evalueret. Hvis 6 eller flere KONTANTKUGLE- symboler er blevet indsamlet indsamlet i løbet af en cyklus af 10 HOVEDSPIL-spins, så er FREE-SPINS BONUSSEN udløst. Spilleren er tildelt 3 iværksættende free-spins plus 1 spin for hvert KONTANTKUGLE-symbol, der er indsamlet ud over de krævede 6.

Hvert KONTANTKUGLE-symbol har en værdi og kan have en multiplikator associeret med det. Den akkumulerede værdi og multiplikatorer er bragt med ind i FREE-SPINS, hvis de er udløst og er nulstillet til 0 ellers.

Indsats og HyperBet-niveauer kan kun skiftes ved begyndelsen af den 10 HOVEDSPIL- spinscyklus.

FREE-SPINS BONUS

I løbet af FREE-SPINS BONUS for hvert KONTANTKUGLE-symbol, der forekommer, tildeles 1 ekstra spin.

For hvert spin i løbet af free-spin er betalingen for hver linjekombination multipliceret med den akkumulerede multiplikatorværdi ved begyndelsen af det spin, førend enhver yderligere multiplikator er tilføjet fra det nuværende spin.

Ved slutningen af FREE-SPINS tildeler spillet summen af værdierne fra alle KONTANTKUGLE- symboler, der forekom siden begyndelsen af cyklussen af 10 HOVEDSPIL-spins, antal gange multiplikatorværdien er vist ved slutningen af free-spins.

Multiplikator er afkortet ved x5, x9, x13 for HyperBet på henholdsvis niveau 1, 2 og 3. Free-spins er spillet med den samme indsatsmultiplikator som det iværksættende spil.

HYPERBET-VÆLGER

Der er 3 forskellige HyperBet-Niveauer og hvert svarer til en forskellig multiplikator i free- spins, når et KONTANTKUGLE-symbol er bestemt til at være en multiplikator. Den endelige multiplikator er bestemt 1 plus multiplikatoren for det respektive indsatsniveau, antal gange det minimale af antallet af KONTANTKUGLE-symboler med multiplikatorer akkumuleret og 4.

Indsatsniveau 1: Multiplikatoren forøges med x1 for hver KONTANTKUGLE med multiplikator akkumuleret,

Indsatsniveau 2: Multiplikatoren forøges med x2 for hver KONTANTKUGLE med multiplikator akkumuleret,

Indsatsniveau 3: Multiplikatoren forøges med x3 for hver KONTANTKUGLE med multiplikator akkumuleret.

Når en spiller vælger et nyt HyperBet-niveau, er indsatsen for det niveau vist øjeblikkeligt som indsatsen for spillet.