Diamond Hunt

SPILLEREGLER

Operation: Diamond Hunt Om spillet Operation: Diamond Hunt er en 6-tromle, 3-4-5-5-4-3 rækker, 3600 linjers videospillemaskine indeholdende FREE-SPINS BONUS og BONUS CASHPOTS.

Teoretisk udbetaling er angivet nedenfor: 94,07%, når 1 GULD-symbol spilles 95,62%, når 2 GULD-symbol spilles 97,27%, når 3 GULD-symbol spilles

Antallet af gevinstgivende linjer anvendt i spillet er fastsat til 3600 Spilfunktioner WILD-symboler WILD-symbol er wild og erstatter for alle andre symboler undtagen BONUS-symbol, x2 WILD og x3 WILD. Det tæller som 1 matchende symbol i gevinstkombinationer. x2 WILD. og x3 WILD-symboler er wild og erstatter for alle andre symboler undtagen BONUS-symbol og hinanden. x2 WILD tæller som 2 matchende symboler i en enkelte kolonne og x3 WILD tæller som 3 matchende symboler i en enkelt kolonne og i gevinstkombinationer. FREE-SPINS BONUS Når 3 eller flere spredte BONUS-symboler forekommer i enhver position, tildeler spillet 8 Free-Spins. I løbet af FREE-SPINS BONUS tildeler 2 spredte BONUS-symboler +3 Free-Spins og 3 eller flere spredte BONUS-symboler tildeler +8 Free-Spins. X2 og x3 Multiplikator-symboler forekommer under Free-Spins. Når en FREE-SPINS BONUS er udløst ved 3 BONUS-symboler, spilles den med samme indsats og samme antal af GULD-symboler som det iværksættende spin. GULD-SYMBOLER En spiller kan vælge at spille spillet med 1, 2 eller 3 GULD-symboler. Antallet af GULD-symboler kan vælges ved brug af Hyperindsats-vælgeren. GULD-symboler er forskellige versioner af et symbol, der tildeler højere betalinger end den version af symbolet, som de erstatter. BONUS CASHPOTS Spillet har 3 niveauer af BONUS CASHPOTS. Hver gang en kombination af det passende antal GULD-symboler forekommer, tildeler spillet Bonuscashpotten med den værdi, der er vist på det tidspunkt for tildelingen. Som flere GULD-symboler er aktiveret, er der en højere sandsynlighed for at vinde Bonuscashpotten. For hver indsats, der er placeret, forøges Bonuscashpottens værdi i forhold til den totale indsats, der er placeret. Værdien af hver Bonuscashpot er gemt mellem forskellige sessioner for en enkelt spiller og er gemt adskilleligt for hver spiller. WILD-symbol tæller som 1 GULD-symbol. X2 WILD-symbol tæller som 2 GULD-symboler. X3 WILD-symbol tæller som 3 GULD-symboler. Det krævede antal af GULD-symboler for at tildele hver Bonus Cashpot er angivet nedenfor såvel som Bonuscashpottens frø- og tilvækstværdi: Platin Bonus Cashpot-niveau: GULD-symboler krævet: 22 eller flere Frø: 100000 gange den totale indsats pideret med 40, 65 eller 110, når 1, 2 eller 3 GULD-symboler er spillet, henholdsvis; Spillerbidrag: 0.25% af den totale indsats. Guld Bonus Cashpot-niveau: GULD-symboler krævet: 18 eller flere Frø: 10000 gange den totale indsats pideret med 40, 65 eller 110, når 1, 2 eller 3 GULD-symboler er spillet, henholdsvis; Spillerbidrag: 0.25% af den totale indsats. Sølv Bonus Cashpot-niveau: GULD-symboler krævet: 16 eller flere Frø: 2000 gange den totale indsats pideret med 40, 65 eller 110, når 1, 2 eller 3 GULD-symboler er spillet, henholdsvis; Spillerbidrag: 0.25% af den totale indsats.

I løbet af Free-Spins er betalinger baseret på indsatsen i det iværksættende spil.

Kun det højeste vindende niveau baseret på den iværksættende seedningsværdi af cashpotten er betalt.

Gevinster fra gevinstgivende linjer står i rækkefølge fra yderst til venstre til højre. Kun den højeste gevinst per indsats linje er betalt. Gevinster for hver enkelt gevinstgivende linje vil blive vist ved gevinst præsentationen.

For ways-betalinger, for hvert symbol, er den højeste kombination betalt, og det er ways-betalingen på tværs af det største antal af matchende kolonner.

Gevinster for ways-betalinger af forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

For Sprednings-betalinger, hvilke der er betalinger for symboler, der forekommer i enhver position, er højst en kombination betalt, og det er den kombination for det højeste matchende antal af symboler.

Sprednings-gevinster for forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5,6 i løbet af Basisspil.

Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5,6 i løbet af Free-Spins.

Multiplikator Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Free-Spins.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Basisspil.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Free-Spins.

Ufuldendte spil vil blive automatisk opgjort efter 2 dage. Enhver gevinst, som resultatet af automatisk opgørelse, skal udbetales til spillerens konto.

Indstillings-ikon

På spil-displayet tilgå KLIENT-INDSTILLINGERNE ved at trykke på INDSTILLINGS-IKONET.

Lyd

I INDSTILLINGERNE muliggøres valg af lyd, om spillet skal spille lyde eller musik.

Musik

I INDSTILLINGER, MUSIK-valg lader dig vælge, om spillet skal spille baggrundsmusik.

Gevinstoversigt

I INDSTILLINGERNE åbner "i"-symbol GEVINSTOVERSIGT.

Spilregler

I INDSTILLINGERNE giver afsnitssymbol adgang til SPILREGLERNE.

Genspil

I INDSTILLINGERNE vil GENTAG tage dig til spilhistorik.

INDSATS:

Indsats på desktop

På desktop skifter du indsats ved at klikke på displayet og vælge den totale indsats efter eget valg eller brug INDSATS OP- eller INDSATS NED-indikatorerne for henholdsvis at forøge eller nedsætte din indsats.

Indsats på mobil

På mobilen skifter du indsatsen ved at trykke på INDSATS-ikonet på displayet og vælg den totale indsats efter eget valg.

INDSATS:

Indsats

Den samlede indsats er vist i INDSATS-displayet.:

Saldo

Den nuværende BALANCE er vist i BALANCE-displayet.

Spin

Spillet startes ved at trykke på SPIN-symbolsknappen. Du kan hurtig standse spillet ved at dobbeltrykke (for desktop-skærme) eller berøring (for touchaktiverede-skærme) hvor som helst på spilskærmen.

GEVINST:

Gevinst

Enhver total gevinst i en spilrunde vil blive vist i gevinstfeltet.

Automatisk spil

Brug af Autoplay vil lade dig spille et antal spillerunder automatisk. Tryk på AUTOPLAY og vælg et antal spillerunder for at starte Autoplay. Det resterende antal autoplay-spins bliver vist på brugergrænsefladen. Autoplay stoppes ved at trykke på STOP AUTOPLAY-knappen. Autoplay-indstillingerne tillader spilleren at indstille antal spil, total tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse under den aktuelle spilsession. Autoplay vil stoppe, så ingen af de valgte grænser overskrides.

Stop automatisk spil

Stopper automatisk spil.

Hvordan spiller man? Videospillemaskiner er meget nemme at spille på. Bare følg følgende 3 skridt: 1. Vælg din totale indsats 2. Tryk på SPINSYMBOLSKNAPPEN 3. Tjek enhver gevinst i gevinstfeltet

Beskrivelse af spillets funktionalitet Indsats Den totale indsats er vist på den nederste del af skærmen. Det kan ændres ved at trykke/klikke på INDSATS-ikonet og vælge den foretrukne valgmulighed. Spil Spillet er startet ved at trykke på på knappen med SPIL-symbolet. Du kan hurtigt stoppe spillet ved at klikke (for bærbar display) eller trykke (for trykaktiverede displays) hvor som helst på spilleskærmen. At trykke på SPACE-knappen på et tastatur, har den samme funktion som at trykke på SPIN-knappen. Gevinst Enhver samlet gevinst i en spillerunde vil blive vist i gevinstfeltet. Symboludbetalinger er vist i gevinstoversigten, og reflekterer den nuværende indsats konfiguration.

Gevinstoversigt Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN, som kan findes ved at bruge "i"-ikonet.

Autoplay Brug af Autoplay vil lade dig spille et antal spillerunder automatisk. Tryk på AUTOPLAY og vælg et antal spillerunder for at starte Autoplay. Det resterende antal autoplay-spins bliver vist på brugergrænsefladen. Autoplay stoppes ved at trykke på STOP AUTOPLAY-knappen og stopper automatisk, når der ikke er nogen resterende autoplay-spins. Autoplay-indstillingerne tillader spilleren at indstille antal spil, total tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse under den aktuelle spilsession. Autoplay vil stoppe, så ingen af de valgte grænser overskrides.

Hvis HJEM-symbolets knap er vist, vil den ved at trykke på den føre tilbage til spil-lobbyen.

På spildisplayet tilgå klientindstillinger ved at trykke på indstillingsikonet. I INDSTILLINGERNE, lydvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille lyde og musik. I INDSTILLINGERNE, musikvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille baggrundsmusik. I INDSTILLINGERNE, gengivelse vil tage dig til spillehistorikken. I INDSTILLINGERNE, "i"-konet tilgår spillets gevinstoversigt. "§"-symbolet åbner SPILLEREGLERNE.

Fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.

I tilfælde af uoverenstemmelser eller tvister, skal den engelske version af spilreglerne blive behandlet som den autoritative tekst.

Last modification date: 1/18/2022