7 Elements

SPILLEREGLER

Velkommen til 7 Elements! Hidkald elementernes energi og boost dit spil i løbet af året ved at låse op for nye FREMTIDIGE KRÆFTER!

HURTIGE FAKTA

RTP

Den samlede teoretiske RTP (tilbagebetalingsprocent til spiller) er 95,00%

Max Gevinst 25000X
Volatilitet Meget høj

INTRODUKTION

7 ELEMENTS™ er en 6 x 4 spillemaskine med 4.096 måder fra 4ThePlayer.com. Måder fjerner udbetalingslinjer, hvilket gør det lettere at se, hvor gevinsten er.

Hidkald elementernes energi for at booste dine gratis spins! Elementheltene kan tildele dig ekstra spins, forhøjede multiplikatorer, stablede symboler eller blive forvandlet til wilds! Indsaml nye funktioner med FREMTIDIGE KRÆFTER og ændr dit spils fremtid!

Spillet indeholder også 4ThePlayers unikke BIG REEL Portrait Mode™.

HVORDAN SPILLER MAN

Spillere vælger indsatsniveau ved at puge + og – symbolerne over eller under spin-knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten puges til at spinne.

Når et spin stopper, bliver vindersymbolerne fremhævet.

Der gives gevinster fra venstre mod højre bortset fra i BIG REEL Portrait Mode™ (Portrættilstand), hvor der er gevinster fra top til bund.

BIG REEL Portrait Mode™

Når der spilles på mobil i portrættilstand kan der vælges at spille på klassiske små hjul eller BIG REEL Portrait Mode™. Denne mulighed gør hjulene større, stabler dem oven på hinanden og spinner dem fra højre til venstre og giver gevinst fra top til bund. Dette maksimerer den visuelle oplevelse på mobilen uden at ændre spiloplevelsen.

SYMBOLER

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler.

GRATIS SPINS SCATTER

3 eller flere Gratis Spins Scatter-symboler tildeler 10 Gratis Spins.Gratis Spins Scatter-symboler kan forekomme på alle hjul.Derudover tildeler 4 eller flere Gratis Spins Scatter-symboler en pengepræmie.

GRATIS SPINS-BONUS

3 eller flere Gratis Spins Scatter-symboler tildeler 10 Gratis Spins.Under Gratis Spins vil hvert enkelt Helte-symbol være påført en Elementhelt-juvel, når de lander.

• ILDHELTILDJUVELER(rød)
  • VANDHELTVANDJUVELER(blå)
  • LUFTHELTLUFTJUVELER(orange)
  • NATURHELTNATURJUVELER(grøn)

Der er 4 målere på skærmen under Gratis Spins: en for hver helt. Når et helte-symbol lander synligt, bliver dets juvel indsamlet i den relevante måler. Fyldes en måler helt, aktiveres dens kraft og dine resterende gratis spins øges. Hver måler kan fyldes flere gange for at give flere boosts.

• Ildmåler (rød): øger gevinstmultiplikatoren. Alle gevinster øges med denne multiplikator.
  • Vandmåler (blå): tildeler ekstra gratis spins.
  • Luftmåler (orange): forvandler et eller flere hjul til et Wild Forvandlingshjul. Alle lufthelt-symboler, der lander på et Wild Forvandlingshjul, bliver forvandlet til et Wild-symbol.
  • Naturmåler (grøn): øger naturhelt-symbolernes stabelstørrelse. Hver naturhelt, som lander, kan stables op til værdien på måleren, hvilket øger antallet af måder at vinde på.

Hvis der lander et Gratis Spins Scatter-symbol, bliver alle helte-symboler tildelt en ekstra juvel af sin type, inden de indsamles.

FREMTIDIGE KRÆFTER

Nye FREMTIDIGE KRÆFTER låses op regelmæssigt over tid, hvilket ændrer den måde, hvorpå de 7 elementer spilles.

Der kan kun være 1 AKTIV KRAFT ad gangen. Den næste FREMTIDIGE KRAFT, der kan låses op, vises oven over hjulene med en nedtælling til, hvornår den bliver aktiv.

Når en ny KRAFT låses op, aktiveres den automatisk.

Klik på MERE INFORMATION-knappen oven over hjulene for at få flere oplysninger om den aktuelle aktive KRAFT.

Klik på BYT-knappen for at aktivere enhver KRAFT, du tidligere har spillet.

KRAFTEFFEKTER

Denne tabel viser de potentielle KRÆFTER:

FUNKTION GÆLDER FOR EFFEKT
Pengepræmie Kun i hovedspillet Der lander et symbol med en pengepræmie på. Alle pengepræmier på vindende symboler tildeles.
Dobbelt stabel Kun i hovedspillet Der kan forekomme et dobbelt stablet symbol på hjulene, hvilket øger antallet af måder at vinde på.
Wild-hjul Kun i hovedspillet Hjul 2 bliver til et Wild Forvandlingshjul. Et symbol kan forvandles til et Wild-symbol, hvis det lander på dette hjul.
Dobbelte udbetalinger Kun i hovedspillet Fordobler udbetalingen for et symbol under hovedspillet.
Ekstra juveler Kun i gratis spins Der lander et symbol med en ekstra juvel.
5 EKSTRA GRATIS SPINS Kun i gratis spins Tildeler 5 ekstra Gratis Spins
DOBBELT GRATIS SPINS-MULTIPLIKATOR Kun i gratis spins Gevinstmultiplikatoren ganges med 2x.

KØB FUNKTION

Når der spilles med Køb Funktion, udløses en Gratis Spins-feature.

Denne funktion har ikke en aktiv KRAFT.

Køb funktion kan kun aktiveres i hovedspillet.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED 4096 WAYS

Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 symbolforekomst, bliver gevinsten ganget. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige udbetalingsmultiplikator.

For eksempel, hvis den første kolonne indeholder 2 symboler, anden kolonne 3 symboler og tredje kolonne 2 symboler, bliver udbetalingstabelværdien ganget med 2 * 3 * 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil-knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.

Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Mellemrum for at spinne – Hvis aktiveret kan spilleren trykke på mellemrumstasten for at spinne. Kun tilgængelig på PC.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hjulene spinnes med en fair og lige chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator. For flere oplysninger, se www.4theplayer.com.

Hvis spillet afpydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

I alle situationer, hvor genspil-funktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte din spillehjemmesides supporthold.

Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.

Dette spil har en gevinstgrænse på 25.000x indsatsen for spillerunden.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
FREE SPINS / FS GRATIS SPINS
LAST FREE SPIN SIDSTE FREE SPIN
WIN UP TO VIND OP TIL
BUY FEATURE KØB FUNKTION
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
6 OF A KIND 6 ENS
WIN FREQUENCY GEVINSTFREKVENS
ANY ALLE
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK

Last modification date: 4/13/2022