6 Wild Sharks

6 WILD SHARKS™ - SPILLEREGLER

Velkommen til 6 WILD SHARKS – Dyk ned i de vilde hajmyldrende farvande og spil på din måde!

HURTIGE FAKTA

RTP (TILBAGEBETALING TIL SPILLER) Den samlede teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,50 % Den samlede teoretiske tilbagebetaling til spiller er 90,00 %
Max Gevinst 10368x indsats Den højest registrerede gevinst er 10.368 x indsatsen, og det skete i 1 ud af 11.111.111.111 spillerunder
Volatilitet Høj
Bonushyppighed 1 ud af 130 spins
Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins
Alle spillere
1 ud af 10 spillere
1 ud af 100 spillere
1 ud af 1000 spillere
56x indsats
211x indsats
549x indsats
1125x indsats

Bemærk: I AVANCERET TILSTAND har alle konfigurationer en RTP på 97,0 %, men statistikken kan variere for hver Låst Wild-konfiguration.

INTRODUKTION

6 WILD Sharks er en 6-hjulet spillemaskine med 4.096 måder at vinde på fra 4ThePlayer.com. Måder fjerner udbetalingslinjer, hvilket gør det lettere at se, hvor gevinsten er.

Der dannes en gevinst af fortløbende symboler med start i det første hjul.

6 WILD SHARKS indeholder WILD CHOICE™, som giver spilleren mulighed for at vælge, hvor der skal placeres låste wild-symboler.

Spillet indeholder også 4ThePlayers unikke BIG REEL Portrait Mode™.

HVORDAN SPILLER MAN

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – symbolerne over eller under spin-knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten bruges til at spinne.

Når et spin stopper, bliver vindersymbolerne fremhævet.

Der gives gevinster fra venstre mod højre bortset fra i BIG REEL Portrait Mode™ (Portrættilstand), hvor der er gevinster fra top til bund.

BIG REEL Portrait Mode™

Når der spilles på mobil i portrættilstand kan der vælges at spille på klassiske små hjul eller BIG REEL Portrait Mode™. Denne mulighed gør hjulene større, stabler dem oven på hinanden og spinner dem fra højre til venstre og giver gevinst fra top til bund. Dette maksimerer den visuelle oplevelse på mobilen uden at ændre spiloplevelsen.

Denne tilstand er kun tilgængelig i portrættilstand på mobilen, mens gevinster og spilfunktioner er uændrede.

WILD-ZONER

Der er to WILD-ZONER, som er markeret på hjul 1, 2 og 5, 6 som WILD-ZONE.

Haj Wilds og Låste Wild-symboler fremkommer kun i WILD-ZONER.

KLASSISK og AVANCERET TILSTAND

Standardtilstanden, når spillet starter, er den KLASSISKE TILSTAND. Spilleren kan trykke på knappen AVANCERET TILSTAND for at skifte til AVANCERET TILSTAND.

Under AVANCERET TILSTAND kan spilleren trykke på knappen KLASSISKE TILSTAND for at vende tilbage til den KLASSISKE TILSTAND.

AVANCERET TILSTAND - WILD CHOICE ™

Under avanceret tilstand kan spilleren tilføje Låste Wild-symboler til WILD-ZONERNE i hovedspillet ved hjælp af WILD CHOICE™-funktionen!

Låste Wild-symboler forbliver på positionen under alle spins. Tryk symbolerne i WILD-ZONERNE for at skabe Låste Wild-symboler. Hvert Låst Wild har en fast pris, som lægges til den samlede indsatsomkostning for at spinne.

I takt med at Låste WILD-symboler tilføjes eller fjernes, kan prisen for de øvrige Låste WILD-symboler ændre sig.

Låste Wild-symboler prissættes forskelligt, afhængig af de Låste Wild-symbolers placering og antallet af Låste Wild-symboler på de andre hjul.

Der kan som minimum placeres 1 Wild og som maksimum 6 Wild-symboler. Tryk på et Låst Wild-symbol for at fjerne det.

Placer Låste Wild-symboler på hjul 1 og 2 for hyppige gevinster, placer Låste Wild-symboler på hjul 5 og 6 for større gevinster. Hvis Gratis Spins vindes, bliver alle Låste Wild-symboler ført med over til Gratis Spins-funktionen.

RTP forbliver den samme for KLASSISK og AVANCERET TILSTAND og for alle potentielle Wild-konfigurationer.

SYMBOLER

Bøje Scatter

2 Bøje Scatter-symboler på hjul 3 og 4 udløser Gratis Spins-bonussen.

Haj Wild

Haj Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bøje Scatter-symboler.

Forekommer kun i WILD-ZONER (hjul 1, 2, 5, 6)

Låst Wild

En Låst Wild er en Haj Wild, som er låst på sin plads i fremtidige spins.

Surfer

Surferen er det højest udbetalende symbol.

GRATIS SPINS-BONUS

Gratis Spins-bonussen udløses af to Bøje Scatter-symboler på hjul 3 og 4. Indsatsen under gratis spins er den samme værdi, som det spin der udløste gratis spins.

Under alle GRATIS SPINS bliver Haj Wild-symboler, der lander på hjulene, forvandlet til Låste Wild-symboler under de resterende Gratis Spins.

Derudover genudløser to Bøje Scatter-symboler på hjul 3 og 4, 3 ekstra gratis spins. Genudløsningen kan ske flere gange under GRATIS SPINS.

KLASSISK TILSTANDGRATIS SPINS-BONUS - WILD CHOICE™

Gratis spins kan ombyttes til Låste Wild-symboler. Du modtager mellem 15-1 Gratis Spins baseret på din opsætning af Låste Wild-symboler.

Dine Låste Wild-symboler forbliver på positionen under alle Gratis Spins. Du kan også spille Gratis Spins uden at have valgt nogen Låste Wild-symboler.

Tryk på TILFØJ WILD i WILD-ZONERNE for at tilføje Låste Wild-symboler ved hjælp af WILD CHOICE™-funktionen.

Antallet af GRATIS SPIN du modtager, afhænger af din placering og antallet af Låste Wild-symboler

Der kan placeres op til 6 wild-symboler. Tryk på et Låst Wild-symbol for at fjerne det.

Når Låste Wild-symboler placeres eller fjernes, opdateres antallet af viste Gratis Spins på START GRATIS SPINS-knappen automatisk.

Placer Låste Wild-symboler på hjul 1 og 2 for hyppige gevinster, placer Låste Wild-symboler på hjul 5 og 6 for større gevinster.

For at starte Gratis Spins trykkes på START GRATIS SPINS-knappen, som viser det antal GRATIS SPINS, du vil modtage.

AVANCERET TILSTAND GRATIS SPINS-BONUS

Der tildeles 10 gratis spins for alle Låste Wild-konfigurationer i hovedspillet.

Under AVANCERET TILSTAND forbliver alle Låste Wild-symboler, som er til stede på det udløsende spin, låst under alle Gratis Spins.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED 4096 WAYS

Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 forekomst af symbolerne, bliver gevinsten ganget.

Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige udbetalingsmultiplikator.

For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 symboler, andet hjul 3 symboler og tredje hjul 2 symboler, bliver gevinsttabelværdien ganget med 2*3*2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil-knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.

Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Mellemrum for at spinne – Hvis aktiveret kan spilleren trykke på mellemrumstasten for at spinne. Kun tilgængelig på PC.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.

Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
WILD ZONE WILD-ZONE
FREE SPINS GRATIS SPINS
LAST FREE SPIN SIDSTE FREE SPIN
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
6 OF A KIND 6 ENS
WIN FREQUENCY GEVINSTFREKVENS
ANY ALLE
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK

Version 1.0.153

4ThePlayer.com

Hjælp senest opdateret 13.07.2021

Last modification date: 1/11/2022