Fruit Strike

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

GENSPIN Bonus

GENSPIN symbolet er WILD og erstatter alle andre symboler. Foruden at være et WILD symbol, vil GENSPIN symbolet også fungere som en multiplikator, der låser og udløser et GENSPIN.

STRIKE Bonus

STRIKE symbolet er WILD og erstatter alle andre symboler. Foruden at være et WILD symbol, vil STRIKE symbolet også fungere som en multiplikator, der låser og udløser et SPECIAL genspin. Genspinnet fra STRIKE bonussen udløser kun et tilfældigt, valgt hovedsymbol på det første og tredje hjul, hvormed man får en STØRRE chance for at ramme op til 2000x indsatsen.

WILD

Wild + 1 Kirsebær udbetaler 2 Kirsebær Wild + enhver 2 af samme symbol, udbetaler det samme som en almindelig 3x symbol gevinstlinje, der multipliceres med den tilfældigt, valgte multiplikator. Wild + enhver 2 af (7, Klokke, Bar) symboler, udbetaler det samme som en almindelig 3x gevinstlinje, med den tilfældigt, valgte multiplikator. Et enkelt Wild symbol erstatter ikke en udbetaling for et enkelt Kirsebær. Et Wild symboler som ikke er forbundet med andre symboler, udbetaler indsatsen multipliceret med den multiplikator angivet på Wild.

7

3 x 7’ere udbetaler 100x indsatsen

KLOKKER

3 x Klokker udbetaler 40x indsatsen

BAR

3 x Bar udbetaler 20x indsatsen

ENHVER 3 HOVEDSYMBOLER

3 x Enhver Store symbolkombinationer (7, KLOKKE, BAR) udbetaler 5x indsatsen

KIRSEBÆR

1 Kirsebær udbetaler 1x indsatsen 2 Kirsebær udbetaler 5x indsatsen 3 Kirsebær udbetaler 10x indsatsen

APPELSINER

3 x Appelsiner udbetaler 10x indsatsen

CITRONER

3 x Citroner udbetaler 10x indsatsen

GEVINSTLINJE

Spillet har en enkelt gevinstlinje: Horisontalt og centreret på tværs af hjulene.

SÅDAN SPILLER DU FRUGT STRIKE

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene. Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats. Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb eller Stop ved Bonus-funktion.


Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto. Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 95.05%

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 2000.00

Last modification date: 1/24/2022