Slugger Time

Om spillet

SLUGGER TIME er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 betalingslinjer. Spillet har Multiplikator-Wilds og KYLLING Siege Gratis Spil.

Den teoretiske udbetaling er 96.18% med det første gratis spil valg af KÆMPE.

Den teoretiske udbetaling er 96.18% med det andet gratis spil valg af KÆMPE.

Den teoretiske udbetaling er 96.19% med det tredje gratis spil KÆMPEvalg.

Den teoretiske udbetaling er 96.18% med det fjerde gratis spil KÆMPEvalg.

KÆMPE Scatter

KÆMPE Scatter-symboler findes på hjul 1, 3 og 5.

3 KÆMPE Scatter-symboler aktiverer KYLLING Siege Gratis Spil.

Bonus Scatters er ikke bundet til indsatslinjer.

Wild

Wild-symbolet findes på hjul 2, 3 og 4 i både grundspillet og KYLLING Siege Gratis Spil.

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen KÆMPE Scatter-symbolet.

Wilds har vilkårlige multiplikatorer i både grundspillet og KYLLING Siege Gratis Spil.

Wild-multiplikator gælder for gevinster på hver betalingslinje, som den er en del af

Hvis der er mere end ét Wild-symbol, der er en del af gevinsten på en betalingslinje, lægges multiplikatorerne fra alle Wilds på den betalingslinje sammen.

Spilfunktioner

Multiplikator-Wilds

Wild-symbolerne har en vilkårlig multiplikator mellem x2-x5 i grundspillet.

Wild-symbolerne har en vilkårlig multiplikator mellem x2-x3 i KÆMPE 1 med KYLLING Siege Gratis Spil.

Wild-symbolerne har en vilkårlig multiplikator mellem x3-x4 in KÆMPE 2 med KYLLING Siege Gratis Spil.

Wild-symbolerne har en vilkårlig multiplikator mellem x4-x5 i KÆMPE 3 med KYLLING Siege Gratis Spil.

Wild-symbolerne har en vilkårlig multiplikator mellem x2-x3, x3-x4, x4-x5 eller x5 i KÆMPE 4 med KYLLING Siege Gratis Spil.

Wild-multiplikatorerne bidrager til alle gevinster, de er en del af.

Når flere Wilds er del af den samme gevinstlinje, lægges multiplikatorerne sammen.

KYLLING Siege Gratis Spil

KYLLING Siege Gratis Spil starter, når 3 KÆMPE Scatter-symboler lander i det samme grund-spin.

Spilleren får 4 KÆMPEvalgs-muligheder for KYLLING Siege Gratis Spil.

Alle Wild-symboler, der lander under KYLLING Siege Gratis Spil klæber og forbliver i hele Gratis Spil-sessionens varighed

KÆMPE Picker

KÆMPE 1: Wild-multiplikatorer er mellem x2-x3, og spilleren får 12 Gratis Spil.

KÆMPE 2: Wild-multiplikatorer er mellem x3-x4, og spilleren får 9 Gratis Spil.

KÆMPE 3: Wild-multiplikatorer er mellem x4-x5, og spilleren får 6 Gratis Spil

KÆMPE 4: Spilleren får tildelt vilkårlige multiplikatorer og et tilfældigt antal Gratis Spil. De Wild-multiplikatorer, som spilleren kan få er: x2-x3, x3-x4, x4-x5 eller x5. Antallet af Gratis Spil, som spilleren kan få, er: 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18 eller 20.

Købs-Funktion

Ved at betale 75x indsatsen, får du adgang til Gratis Spil Bonus.

Betaling af 75x indsatsen for købs-funktionen virker på samme måde, som når 3 KÆMPE Scatter-symboler udløses tilfældigt

Købs-Funktion er måske ikke tilgængelig alle steder.

Købs-funktions RTP er 96.49%, når der betales 75x indsatsen for det første gratis spil KÆMPEvalg.

Købs-funktions RTP er 96.50%, når der betales 75x indsatsen for det andet gratis spil KÆMPEvalg.

Købs-funktions RTP er 96.52%, når der betales 75x indsatsen for det tredje gratis spil KÆMPEvalg.

Købs-funktions RTP er 96.50%, når der betales 75x indsatsen for det fjerde gratis spil KÆMPEvalg.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Spillelinjegevinster udbetaler i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
De forskellige spillelinjegevinster vises på spillelinjerne under gevinstvisningen.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Last modification date: 7/12/2022