Mystery Museum

SPILINFORMATION

Mystery Museum er et spil med 5 hjul med 3 symboler på hvert hjul.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spin-knappen for at spille. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Regler for udbetalinger

En linjegevinst vindes, når et antal ens symboler fremkommer fortløbende på linjen fra venstre mod højre. Kun en linjegevinst kan blive tildelt på en enkel gevinstlinje. Værdien af den højeste linjegevinst bliver altid tildelt. Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på indsatsen pr. linje.

Wild-symbol

Wild Samurai-symbol er et Wild-symbol, der erstatter alle andre symboler.

Scatter-symbol

Vild Samurai-symbol er også et Scatter-symbol. Hvis 3 eller flere Vild Samurai-symboler lander hvor som helst, udløses Gratis spil-funktionen.

Mystiske Stabler

Mystiske stabler kan lande et hvilket som helst sted på hjulene. Hvis der landes 3 eller flere Mystiske stabler i grundspillet, bliver de Mystiske stabler skubbet til at fylde det respektive hjul og blive gyldne. Det sker, hver gang en gevinstgivende kombination betales. Derefter afslører de alle gevinstgivende symboler undtagen det Vilde Samurai-symbol.

Når alle de Mystiske stabler skubbes og fylder deres respektive hjul, spinner midter-positionen i den Mystiske stabel gennem alle symboler og lander et specifikt symbol, som så bliver det samme for alle de Mystiske stabler. Alle de Mystiske stabel-positioner konverteres til det specifikke symbol, som landede, og gevinster udbetales.

Mystiske stabler giver gevinster på alle 10 gevinstlinjer, uanset om symbolerne matcher hinanden i rækkefølge fra venstre mod højre.

Gratis spil-funktionen

Hvis 3 eller flere Vild Samurai-symboler lander hvor som helst, udløses Gratis spil-funktionen.

- 3 Vilde Samurai-symboler udløser 8 gratis spin;

- 4 Vilde Samurai-symboler udløser 10 gratis spin;

- 5 Vilde Samurai-symboler udløser 12 gratis spin;

Under Gratis spil-funktionen vil alle Mystiske stabler, der lander, skubbe for at fylde deres respektive hjul og afsløre alle gevinstgivende symboler undtagen Vild Samurai-symbolet. De Mystiske stabler forbliver på hjulene i hele Gratis spil-funktionen.

Når mindst 1 Mystisk stabel lander, vil den Mystiske stabel skubbe og fylde dens respektive hjul op. Den Mystiske stable afslører et symbol i hvert spin. Alle Mystiske stabel-positioner afslører det samme symbol.

Når der er 3 eller flere Mystiske stabler på hjulene, bliver de Mystiske stabler til guld. Derefter bliver et symbol afsløret i hvert spin i resten af Gratis spil-funktionens spins. Symboler, der afsløres af Mystiske stabler, giver gevinster på alle 10 gevinstlinjer, uanset om symbolerne matcher fra venstre mod højre.

Powerspil-funktioner

Powerspil-feature er en spændende ny feature, hvor spillere kan satse gevinster på 2x, 5x, 10x, 25x, 50x eller højere for en featureudløser eller større gevinster.

Afhængig af hvilken indstilling, du har valgt, får du tildelt Powerspil-feature og en chance for at satse på at vinde en featureudløser eller en større gevinst, når du vinder mere end 2x, 5x 10x, 25x eller 50x, men mindre end 100x.

Når du har akkumuleret gevinster på 100x eller mere, får du muligheden for, under spillet eller under Powerspil-feature, enten at veksle 100x dine gevinster til en Gratis Spil-feature, og indkassere resten (hvis der er nogen) eller indkassere hele beløbet.

Alle beløb, der indkasseres, bliver lagt til din saldo ved afslutningen af spillerunden.

Således spiller du Powerspil-funktionen

Vælg odds for:

- 1 ud af 4 chancer for at drive måleren fremad.

- 2 ud af 4 chancer for at drive måleren fremad.

-3 ud af 4 chancer for at drive måleren fremad.

Forskellige odds betyder forskellige gevinster og fremdriftshastighed.

Fire kort kommer ind og viser deres odds. Nye kort kommer ind, hver gang oddsene ændres. Hvis du vælger det rigtige kort, resulterer det i øgede gevinster, og måleren drives fremad. Hvis du vælger det forkerte kort, er resultatet tab af fremdrift og gevinster.

Måleren viser den værdi, som spilleren satser, og hvor langt spilleren er fra at indkassere en funktionsudløser.

Når toppen af måleren nås, vises en pop-up, som gør det muligt for spilleren at indkassere større gevinster eller en funktionsudløser med mulighed for ekstra gevinster.

Bedste Strategi

Den bedste strategi i Powerspil-funktionen er altid at bruge 3 ud af 4 chancen for at forøge odds i hvert sats.

Den bedste strategi, når du bliver tilbudt at udløse Gratis Spil-funktionen, er at indkassere gevinsterne.

Gevinsttabel

Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på den samlede indsats.

Yderligere information

Uafsluttede spil afsluttes automatisk efter 2 dage. Alle gevinster fra den automatiske afslutning indbetales på spillerens konto.

Hvis en ikke-afsluttet spillerunde ikke kan afsluttes, returneres indsatsen til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE.

Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller (RTP) er 96,58 %, når Powerspil-funktionen ikke bruges. Hvis spilleren bruger Powerspil-funktionen og bruger den bedste strategi, er den gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller (RTP) 97,04 %.

Last modification date: 8/4/2021