Blaze of Ra

SPILINFORMATION

Ras Skær er en spillemaskine med 40 linjer, 5 hjul og 4 symboler pr. hjul. Funktionerne i spillet omfatter Wild-symboler, Gratis Spil-bonus og Puffende Wilds.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Valg af indsats

Når man vælger en indsats, skifter symbolerne på hjulene til de symboler, der var på hjulene i slutningen af det sidste spil, der blev spillet på den valgte indsats. Hvis spillet ikke tidligere er spillet på den valgte indsats, udfyldes hjulene med standardsymboler.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Regler for udbetalinger

En gevinstlinje bliver tildelt, når et antal af det samme symbol forekommer fortløbende fra venstre til højre langs en gevinstlinje. Kun en linjegevinst kan blive tildelt på en enkel gevinstlinje. Værdien af den højeste linjegevinst bliver altid tildelt. Alle gevinster forekommer på gevinstlinjer. Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på indsatsen pr. linje.

Wild-symbol

Ra-symbolet er et Wild-symbol. der erstatter alle andre symboler undtagen Skarabæen.

Puffende Wilds-funktionen

Puffende Wilds-funktionen udløses, når et eller flere Ra-symboler vises i de to øverste 2 symbolpositioner på et eller flere hjul før hjulene drejer. Disse hjul bliver puffet 2 symbolpositioner ned i stedet for at spinne helt. Alle andre hjul spinner normalt.

Efter hjulene har spinnet og puffet, vurderes der, om der er gevinst på hjulene.

Spredesymbol

Skarabæ-symbolet er et spredesymbol. Hvis 3 eller flere Skarabæ-symboler vises på hjulene, udløses de gratis spil.

Gratis spil-feature

Hvis 3 eller flere Skarabæ-symboler vises på hjulene, udløses de gratis spil.

Hver viste Skarabæ-symbol udløser 1 eller 2 gratis spil. Antallet af tildelte gratis spil er lig med summen af værdierne afsløret af Skarabæ-symbolerne.

Under de gratis spil er første, tredje og femte hjul altid fyldt med Ra-symboler, som er Wild-symboler.

Hvis 1 eller flere Skarabæ-symboler vises under gratis spil, vindes der ekstra gratis spil.

Antallet af ekstra tildelte gratis spil er lig med summen af værdierne afsløret af Skarabæ-symbolerne.

Funktionen slutter, når alle gratis spil er spillet.

Yderligere information

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Hvis et ufuldstændigt spil ikke kan afgøres, bliver indsatsen refunderet tilbage til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE. Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.40%.

Last modification date: 6/7/2022