Athens MegaWays

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

MEGAWAYS™

Antallet af mulige gevinstlinjer varierer pr. spin i henhold til det samlede antal individuelle symboler som lander på hjulene, med en maksimal mulig gevinst på 117.649 MegaWays™!

KÆDEREAKTION

Symbolerne, der danner gevinster, forsvinder, så nye symboler kan falde ned og dermed, måske, skabe nye gevinster.

FUNKTIONER

Spillet har 3 funktioner, der kan udløses tilfældigt under ethvert spin: SJÆLEHULE, HAVETS RASERI og OLYMPUS' VELSIGNELSE. Kun en af funktionerne kan aktiveres under et spin.

SJÆLEHULE

På ethvert spin kan mellem 2 og 9 WILDS vises på et af de midterste fire hjul. WILDS erstatter alle betalende symboler, og tæller som det symbol der danner den længst, vindende kombination på en enkelt gevinstlinje.

HAVETS RASERI

På ethvert spin kan Super WILDS, der dækker et helt hjul, vises på et af de midterste 4 hjul med mellem x2- og x7-multiplikatorer. Op til 3 Super WILDS kan vises i et enkelt spin. Mådemultiplikatoren repræsenterer hvor mange symboler Super Wild tælles som, i mådeberegningen.

OLYMPUS' VELSIGNELSE

Under et spin kan en tilfældig multiplikator tildeles og anvendes på alle gevinster i det aktuelle spin. Den oprindelige værdi af denne multiplikator er mellem x2 og x5, og stiger med +1 efter hver kaskade. Multiplikatoren fjernes efter dette spin. Multiplikatoren kan stige op til x20.

FREE SPINS

Tre FREE SPINS-scattere, uanset deres placering på hjulene, giver 8 FREE SPINS. I starten af bonusrunden skal et af 3 identiske templer vælges. Den valgte mulighed afslører et symbol, der repræsenterer en af spillets funktioner: SJÆLEHULE, HAVETS RASERI eller OLYMPUS' VELSIGNELSE.

Uanset hvad der afsløres af den valgte mulighed, vil det være den eneste funktion, der kan aktiveres tilfældigt under bonusrunden, men den vil blive aktiveret med en øget frekvens.

FREE SPINS-bonusrunden starter med en x1 GEVINSTMULTIPLIKATOR, og hver gevinst øger den med +1, op til maksimalt x20. Multiplikatoren tilføjes til alle gevinster under bonusrunden. GEVINSTMULTIPLIKATOREN nulstilles ikke under FREE SPINS.

Hvis OLYMPUS' VELSIGNELSE er den aktive funktion under FREE SPINS, lægges enhver multiplikator, der modtages fra funktionen, sammen med den globale GEVINSTMULTIPLIKATOR, men den maksimale globale GEVINSTMULTIPLIKATOR på x20 vil ikke blive overskredet.

Scatter-symboler med FREE SPINS kan lande under FREE SPINS, og hvert scatter-symbol giver 1 bonusspin.

SÅDAN SPILLER DU ATHENS MEGAWAYS™

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.06kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.06kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,066.27kr, Den næste minimum startværdi er: 17,066.27kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 426,656.98kr, Den næste minimum startværdi er: 426,656.98kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 853.31kr, Den næste minimum startværdi er: 853.31kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.69%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 19992.7.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Last modification date: 11/16/2022