Golden Gods

SÆRLIGE SYMBOLER OG FUNKTIONER

GENSPIN-FUNKTION

• VINDENDE KOMBINATION AF MAJORS KOMBINERET MED ÉT ELLER TO SCATTER-SYMBOLER UDLØSER GENSPIN-FUNKTIONEN!
  • Spillemaskinen vil dreje igen, indtil den når et dødt spin!

BONUSRUNDE

• TRE ELLER FLERE SCATTER-SYMBOLER UDLØSER BONUSRUNDEN!
  • Funktionssymboler giver +3 gratis spins!
  • Gyldne kontantpræmiesymboler giver +2 gratis spins!

FUNKTIONSSYMBOLER

• KINICH AHAU
  • Sammenlægger værdierne for alle symboler og indsamler dem
  • IX CHEL
  • Interagerer enten med kontantpræmiesymboler eller med et funktionssymbol
  • Kontantpræmier: Fletter to til fire kontantpræmier i én position ved at sammenlægge deres værdier og derefter gange det samlede beløb med deres egen multiplikatorværdi
  • Funktionssymbol: Symbolet bliver gyldent indtil slutningen af bonusrunden og udløser sin funktion på hvert spin.
  • ITZAMNA
  • Afspejler værdien af et tilfældigt symbol og tilføjer den til alle symboler
  • CHAAC
  • Interagerer enten med kontantpræmiesymboler eller med et funktionssymbol
  • Kontantpræmier: vælger op til tre kontantpræmier og fordobler deres værdi op til tre gange hver. Der er en chance for, at et kontantpræmiesymbol omdannes til et funktionssymbol.
  • Funktionssymboler: genaktiverer et ikke-aktivt funktionssymbol

KØBSFUNKTION

• KØBSFUNKTIONEN GIVER EN BONUSRUNDE TIL DEN VISTE PRIS
  • Købsfunktionen kan kun aktiveres under grundspillet.
  • Det teoretiske spillerafkast for bonusspillet er 96,13 %.
  • Købsfunktionen spilles med 150x din almindelige indsats.
  • Købsfunktionen garanterer adgang til bonusrunden.

SÅDAN SPILLER DU GYLDNE GUDER

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene. Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats. Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb eller Stop ved Bonus-funktion.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto. Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96,09%.

Det teoretiske spillerafkast for bonusspillet er 96,13 %.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 60.000

Last modification date: 1/24/2022