3 Secret Cities

3 SECRET CITIES™- SPILLEREGLER

Velkommen til 3 Secret Cities - oplev 3 mystiske byer med BONUS↑UP!

HURTIGE FAKTA

RTP

Den samlede teoretiske RTP (tilbagebetalingsprocent til spiller) er 96,50%

Den samlede teoretiske RTP (tilbagebetalingsprocent til spiller) er 90,00%

I Køb funktion (Buy Feature) er RTP 98,00%

Max Gevinst Den maksimale, simulerede gevinst er 47.362.5x indsatsen, og det sker i 1 ud af 20000.000.000 spillerunderDen samlede teoretiske maks. gevinst er 50.000x. Den samlede teoretiske maks. gevinst er 50.000x.
Volatilitet Meget høj Meget høj
Den gennemsnitlige bedste gevinst efter 100 spins
Alle spillere
1 ud af 10 spillere
1 ud af 100 spillere
1 ud af 1000 spillere
50x
228x
778x
2087x

INTRODUKTION

3 SECRET CITIES™ er en 5 x 4 spillemaskine med 1.024 måder fra 4ThePlayer.com. Måder fjerner udbetalingslinjer, hvilket gør det lettere at se, hvor gevinsten er.

3 Secret Cities indeholder BONUS↑UP, hvor spillerens næste bonus kan forbedres, mens de spiller hovedspillet. Bonussen har et Tempelvalg og Gratis Spins med en gevinstmultiplikator og superstablede symboler.

Spillet indeholder også 4ThePlayers unikke BIG REEL Portrait Mode™.

HVORDAN SPILLER MAN

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – symbolerne over eller under spin-knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten bruges til at spinne.

Når et spin stopper, bliver vindersymbolerne fremhævet.

Der gives gevinster fra venstre mod højre bortset fra i BIG REEL Portrait Mode™ (Portrættilstand), hvor der er gevinster fra top til bund.

BIG REEL Portrait Mode™

Når der spilles på mobil i portrættilstand kan der vælges at spille på klassiske små hjul eller BIG REEL Portrait Mode™. Denne mulighed gør hjulene større, stabler dem oven på hinanden og spinner dem fra højre til venstre og giver gevinst fra top til bund. Dette maksimerer den visuelle oplevelse på mobilen uden at ændre spiloplevelsen.

Denne tilstand er kun tilgængelig i portrættilstand på mobilen, mens gevinster og spilfunktioner er uændrede.

SYMBOLER

Free Spins Scatter

Free Spins Scatter-symboler på hjul 1, 3 & 5 tildeler Gratis Spins-bonussen.

Free Spins Scatter-symboler på hjul 1 & 3 tildeler enten:

• En pengepræmie på op til 50x indsatsen.
  • Avancement til den næste by.

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler.

GRATIS SPINS-BONUS (FREE SPINS)

Free Spins Scatter-symboler på hjul 1, 3 & 5 tildeler Gratis Spins-bonussen. Indsatsen for Gratis Spins-bonussen sættes til den værdi, som blev anvendt da Gratis Spins-bonussen blev udløst.

Hvis Gratis Spins-bonussen bliver udløst, føres spilleren til Tempelvalg.

Spilleren vælger 1 blok fra hver række med udgang i den nederste række.

Når der vælges en blok, afsløres 1 af følgende:

• Et antal Gratis Spins.
  • En Gratis Spins-gevinstmultiplikator - alle Gratis Spins-gevinster bliver ganget hermed.
  • Et symbol - dette symbol forekommer superstablet på hjulene.
  • X - afslutter valgene og starter Gratis Spins.

Hovedpræmierne i tempelvalget afgøres af spillerens fremskridt i BONUS↑UP-funktionen.

Når der lander Scatter-symboler på hjul 1 & 3 under Gratis Spins, tildeles der 5-10 ekstra Gratis Spins. Spilleren vælger et scatter-symbol for at afgøre, hvor mange spins der vindes.

BONUS↑UP

Efterhånden som spillet spilles, forbedres bonuspræmierne. Oplev 3 mystiske byer med flere præmieniveauer:

• 1 - Junglebyen
  • 2 - Søbyen
  • 3 - Guldbyen

Du kan avancere til næste sted ved at vælge scatter-symboler. Præmieniveauet på stederne forbedres, efterhånden som spillet spilles.

Et klik på panelet for bonushovedpræmier viser spillerens fremskridt.

Når Gratis Spins-bonussen er blevet spillet, bliver spillerens placering nulstillet til Junglebyen. Junglebyen har den bedste bonuschance. BONUS↑UP-fremgangen gemmes mellem spilsessioner.

RTP er den samme for alle byer. Der gemmes ingen RTP til senere præmier.

KØB FUNKTION(BUY FEATURE)

Køb funktion udløser en Gratis Spins-funktion. Spilleren kan vælge at spille én af 3 templer. Spillerens BONUS↑UP-fremgang i det normale spil beholdes.

Køb funktion kan kun aktiveres i hovedspillet.

Når der spilles med Køb funktion, er spillets RTP 98%.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED 1024 WAYS

Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 symbolforekomst, bliver gevinsten ganget. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige udbetalingsmultiplikator

For eksempel, hvis den første kolonne indeholder 2 symboler, anden kolonne 3 symboler og tredje kolonne 2 symboler, bliver udbetalingstabelværdien ganget med 2 * 3 * 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil-knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.

Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Autospil
    Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Mellemrum for at spinne – Hvis aktiveret kan spilleren trykke på mellemrumstasten for at spinne. Kun tilgængelig på PC.
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet.

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.

Dette spil har en gevinstgrænse på 50.000x indsatsen for spillerunden.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
FREE SPINS / FS GRATIS SPINS
LAST FREE SPIN SIDSTE FREE SPIN
WIN UP TO VIND OP TIL
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
BUY FEATURE KØB FUNKTION(BUY FEATURE)
5 OF A KIND 5 ENS
WIN FREQUENCY GEVINSTFREKVENS
ANY ALLE
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK
96.50% RTP FOR ALL LOCATIONS 96.50% RTP FOR ALL LOCATIONS 90.00% RTP FOR ALL LOCATIONS 90,00% RTP FOR ALLE BYER

Version 1.0.294

4ThePlayer.com

Last modification date: 1/7/2022