3 Lucky Hippos

Om dette spil

Dette er en videospillemaskine med 5 hjul og 3 rækker til 5 hjul og 6 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Den øverste række er et enkelt hjul, der er horisontalt orienteret.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede måder.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med mådeprisen for 20.

Måderegler

Dette spil inkluderer 243 måder og kan gå helt op til maksimum 7.776 måder.

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Del-symboler

Split-symboler lander på øverste række.

Når der lander et Del-symbol, afgør symboltallet, hvor mange symboler der skal vises på det tilsvarende hjul.

Del-symboler tilføjer 1, 2 eller 3 symboler per hjul.

Den aktuelle hjulstørrelse i basisspillet føres med over til LockNWin™-funktionen.

Flodhestmønt-symboler

Spillet har 3 forskelligt farvede Flodhestmønt-symboler: orange, gul og lyserød.

Hvert Flodhestmønt-symbol indsamles til Flodhesten i den tilsvarende farve oven over hjulene.

Flodhestmønt-symboler har ingen udbetaling.

Flodhestmønt-symboler forekommer kun i basisspillet.

Den grafiske indsamling af Flodhestmønt-symboler i dette spil er kun til visuel underholdning og påvirker ikke udløsningen af funktionerne.

Wild-symboler

Wild-symboler kan lande på hjul 2, 3, 4 eller 5.

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Lotus-, Del-, Penge- og Indsaml-symboler.

Multiplikatorfunktion

Når et Indsaml-symbol lander på hjul 5, bliver den samlede værdi for alle penge-symboler på skærmen ganget med multiplikatoren og tildelt.

Når Multiply LockNWin™ er fuldført, bliver alle pengeværdier ganget med multiplikatoren, og multiplikatoren nulstilles til 1x.

Multiplikatoren starter med en værdi på 1x og stiger med hvert orange flodhestmønt-symbol, der lander på hjulene.

Multiplikatoren kan stige op til 10x.

Multiplikatoren nulstilles til 1x ved slutningen af enhver funktion, hvor den blev anvendt.

Denne funktion er tilgængelig i basisspillet og Multiply LockNWin™ Multiplikator-funktionen påføres ikke måde-gevinster.

Indkasseringsfunktion

Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.

Når et Indsaml-symbol lander på hjul 5, bliver den samlede værdi for alle penge-symboler på skærmen ganget med multiplikatoren og tildelt.

Penge-symboler forekommer på hjul 1, 2, 3 eller 4.

Pengesymboler kan have værdier på mellem 0,2x og 20x den samlede indsats.

Den maksimale multiplikator for Indsaml-funktionen er 9x.

Indsaml-funktionen og LockNWin™-funktionen kan ikke udløses samtidig.

LockNWin™-funktion

Hver gang der dukker én eller flere Flodhestmønter op, er der en chance for, at LockNWin™ bliver udløst.

Kombinationen af Flodhestmønter, der indsamles, når LockNWin™ bliver udløst, afgør, hvilken funktion, der tildeles.

3 re-spin tildeles.

Alle symboler fjernes fra hjulene undtagen Penge-symboler, der låses fast på deres plads, når de lander.

Hver gang der lander et Mønt-symbol eller en Jackpotmønt, nulstilles re-spin-tælleren til 3.

LockNWin™ Slutter, når tælleren løber ud eller hjulene er fyldt med Penge-symboler.

Penge-symboler kan have en værdi mellem 0,2x og 100x den samlede indsats.

Multiply LockNWin™-funktion

Multiply LockNWin™ kan udløses, hver gang der lander en orange Flodhestmønt.

Når Multiply LockNWin™ er fuldført, bliver alle pengeværdier ganget med multiplikatoren, og multiplikatoren nulstilles til 1x.

Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet.

Jackpot LockNWin™-funktion

Jackpot LockNWin™ kan udløses, hver gang der lander en gul Flodhestmønt.

Når alle positioner for en jackpot er blevet indsamlet, tildeles den tilsvarende jackpot.

Der kan vindes mere end én jackpot i Jackpot LockNWin™.

Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet.

Supreme LockNWin™-funktion

Supreme LockNWin™ kan udløses, hver gang der lander en lyserød Flodhestmønt.

Orange Penge indsamler alle Grønne Penge, når det lander.

Lilla Penge indsamler alle Grønne Penge og Orange Penge, når det lander.

Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet.

Lotus-bonusfunktion

Lotus-symboler lander på øverste række.

Hvis der indsamles et Lotus-symbol på alle hjul, bliver alle 3 LockNWin™-funktioner udløst.

Lotus-symboler kan indsamles over flere spin, og der kan lande mere end ét Lotus-symbol ad gangen.

Multiplikatorens startværdi føres med over fra basisspillet.

Bonus-køb

Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Indsats-niveauer for funktionen kan vælges i købsmenuen.

Aktivér bonus-køb for straks at udløse den valgte funktion.

Prisen for Multiply LockNWin™ er 35,10 x indsatsen.

Prisen for Jackpot LockNWin™ er 37,70 x indsatsen.

Prisen for Supreme LockNWin™ er 26,16 x indsatsen.

Prisen for Multiply + Jackpot LockNWin™ er 54,70 x indsatsen.

Prisen for Jackpot + Supreme LockNWin™ er 57,00 x indsatsen.

Prisen for Multiply + Supreme LockNWin™ er 63,25 x indsatsen.

Prisen for Multiply + Jackpot + Supreme LockNWin™ er 81,70 x indsatsen.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Stor gevinst: Stopper automatisk, når der er vundet en stor gevinst Autospil spilles med den nuværende valgte indsats.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Afslutknap: Afslutter spillet.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Menu-knap: Åbner spilmenuen.

Mellemrumstast: Et tryk på mellemrumstasten vil enten starte eller stoppe et hjulspin. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Computer-styring

Indsats-styring: Øg eller sænk indsats med plus- og minussymbolerne.

Info-knap: Åbner menuen Udbetalingstabel.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Bank-knap: Viser banksiden.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Lyd: Slår spillyd til.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Slå Stor gevinst til/fra: Slå visning af Stor gevinst-fejring til eller fra.

Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Indsats-indstillinger

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Min. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til min. værdi.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Stor gevinst: Aktiverer stor gevinst-animationer Musik: aktiverer spilmusik.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at se indsatsens information og tilbuddets udløbsdato samt tidspunkt.

Spilterminologi

3 Lucky Hippos™ = 3 Lykkebringende Flodheste™

WILD = WILD

MAX BET = MAKS. INDSATS

JACKPOT = JACKPOT

MEGA JACKPOT = MEGA JACKPOT

MAJOR JACKPOT = STØRRE JACKPOT

MINOR JACKPOT = MINDRE JACKPOT

MINI JACKPOT = MINIJACKPOT

MICRO JACKPOT = MEGA JACKPOT

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,00 %.

TBP i Køb Multiply LockNWin™: 96,03 %.

TBP i Køb Jackpot LockNWin™: 96,07 %.

TBP i Køb Supreme LockNWin™: 96,00 %.

TBP i Køb Multiply + Jackpot LockNWin™: 96,01 %.

TBP i Køb Jackpot + Supreme LockNWin™: 96,10 %

TBP i Køb Multiply + Supreme LockNWin™: 96,06 %.

TBP i Køb Multiply + Jackpot + Supreme LockNWin™: 96,08 %.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskillige spillerunder.

Last modification date: 1/4/2024