Gold Strike Bonanza Jackpot King

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. RTP = 93.35% + JP 0.38% + 0.11% reserve

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (eller ethvert guldsymbol) startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler på hjulene udløser Gratis Spil-bonussen. Under Gratis Spil tildeler alle Guldgraver-symboler, som lander på hjulene, en pengepræmie for hvert synligt Guldsymbol.

Gratis Spil

• Hvis der opnås 3 eller flere synlige Bonussymboler, bliver der tildelt gratis spil.
  • Under Gratis Spil bliver Guldgraver Scatter-symbolet aktivt. På ethvert spin, hvor der lander et synligt symbol, bliver der tildelt en præmie for hvert Guldsymbol, der også lander synligt.
  • Hvis der indsamles 4 Guldgraver-symboler, bliver der tildelt 10 ekstra spins sammen med en x2 multiplikator for alle Guldsymboler, som Guldgraveren indsamler.
  • Hvis der indsamles 8 Guldgraver-symboler, bliver der tildelt 10 ekstra spins sammen med en x4 multiplikator for alle Guldsymboler, som Guldgraveren indsamler.
  • Hvis der indsamles 12 Guldgraver-symboler, bliver der tildelt 15 ekstra spins sammen med en x10 multiplikator for alle Guldsymboler, som Guldgraveren indsamler.
  • Gratis spil fortsætter, indtil alle gratis spil er spillet, hvorefter spilleren udbetales det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.
  • Gratis Spil spilles automatisk med samme antal linjer og indsats pr. linje, som det udløsende spil.
  • Under Gratis Spil kan Guldgraveren tilfældigt udløse en af de 2 modifikatorer.

guldfeber

• Guldgraveren fastholder alle synlige Guldsymboler på sin plads og genspinner hjulene, og hvis der lander mindst 1 ekstra synligt Guldsymbol på hjulene, tildeles der et nyt genspin.
  • Guldfeberen fortsætter, indtil der ikke dukker nye Guldsymboler op.

stor eksplosionbonanza

• Guldgraveren kaster dynamit på tilfældige hjulpositioner, hvilket forvandler dem til Guldsymboler.

Jackpot King Deluxe Pot-system

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King Deluxe overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
  • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
  • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
  • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet gevinstmultiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet, hvorfra den stiger igen.
  • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpot-værdien.
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpotterne finansieres af bidrag fra spillerenes indsats, bortset fra startværdi, der finansieres af operatøren.

Autospil

• Følgende funktion er tilgængelig afhængig af lovgivningen i din jurisdiktion.
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Gælder fra den

Dag:18
Måned:11
År:2021

Gevinstlinjer

Seneste opdatering: 20-01-2022