The Goonies Jackpot King

INTRODUKTION

HEY FOLKENS! The Goonies er en 5-hjulet spillemaskine med 20 linjer. Spillet indeholder 5 funktioner samt en One-Eyed Willy's Treasure, hvor du kan vinde op til 1000x den samlede indsats.

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sadan spiller man

• Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene vil spinne og til sidst stoppe et tilfældigt sted.
  • Hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, danner en linje af 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (fra venstre side af) på en af gevinstlinjerne, vinder du. Enhver gevinstlinje, som du har, bliver oplyst, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler One-Eyed Willy Bonussen.

Et spin der lander på Fratelli Hideout under One-Eyed Willy Bonussen tildeler Fratelli Hideout Bonussen.

Et spin der lander på Skeleton Organ under One-Eyed Willy Bonussen tildeler Skeleton Organ Bonussen.

Et spin der lander på Super Sloth Gratis Spin under One-Eyed Willy Bonussen tildeler Super Sloth Gratis Spin Bonussen.

Et spin der lander på The Goonies Go Wild Free Spins under One-Eyed Willy Bonussen tildeler The Goonies Go Wild Free Spins Bonussen.

Et spin der lander på Inferno Free Spins under One-Eyed Willy Bonussen tildeler Inferno Free Spins Bonussen.

Et spin der lander på One-Eyed Willy's Treasure under One-Eyed Willy Bonussen tildeler One-Eyed Willy's Treasure Bonussen.

Hjulgevinster

• Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af alle forskellige linjer lægges sammen og udgør den samlede gevinst.
  • Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på linjer i træk med start på hjulet yderst til venstre.
  • Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
  • Scatter-gevinster tilføjes til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest betalende gevinst på hver linje udbetales (for eksempel, hvis 3 wild-symboler giver gevinst, og hvis disse symboler bruges med et andet symbol til at give gevinst for 4 symboler, så betales kun den gevinst, som er den højeste).
  • Wild-symboler inkluderer: Medallion Wild, Truffle Shuffle Wild, Mikey Wild, Colossal Wild, Super Sloth Wild, Goonie Wild og Inferno Wild.

One-Eyed Willy's Riches

• One-Eyed Willy's Riches kan udløses tilfældigt under ethvert spil!
  • Truffle Shuffle Wilds - Wilds kan ligge over hjulene og forvandle positioner til wild.
  • Mikey's Hidden Riches - Enhver af hjulene kan blive forvandlet til en stabel fuld af wilds.
  • Data's Colossal Symbols - Mens hjulene fortsætter med at spinne kan enhver 3 tilstødende hjul blive forvandlet til et Kolossalt Hjul.
  • Mouth's Lucky Coins - Mystery-symbolet (guldmønten) vælger et symbol tilfældigt, som vises i guldmønten. Under et spil, hvor en mønt lander på hjulene, vælges et symbol, som vises i hver synlig mønt.
  • One-Eyed Willy's Bonus Boost - Der kan blive tilføjet ekstra Bonus-symboler til hjulene.
  • Sloth's Win Spin – Garanterer et spil med en stor gevinst.
  • Der er også to ekstra modifikatorer, som kan udløses efter et hvilket som helst spin, som begge kan ændre et tab til en gevinst. På et tabende spin kan der fremkomme en le, hvilket nulstiller hjulene til en gevinst, og der kan også opstå en grottesammenstyrtning, hvilket afslører en gevinst.

Bonusaktivering

Spilleren åbner bonussen ved at lande 3 eller flere bonus-symboler, hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Spilleren spinner hjulene, som efter et spin stopper på en af de 6 funktioner, og afslører den tildelte bonus.

Fratelli Hideout Bonus

Udløses ved at lande på Fratelli Hideout-segmentet på hjulet under One-Eyed Willy Bonussen.

Vælg en tangent for at afsløre ét af tre udfald: PENGETILFØJELSE: (Tilføj et pengebeløb baseret på spillerens samlede indsats); INDSAML (afslutter featuren), Skjult Tunnel (tager spilleren til den Skjulte Tunnel ekstrabonus).

Hvis den Skjulte Tunnel bliver afsløret, kan spilleren udløse en hvilken som helst af de 5 ekstra Bonusser.

Skeleton Organ Bonus

Udløses ved at lande på Skeleton Organ-segmentet på hjulet under One-Eyed Willy Bonussen.

Spilleren vælger orgel-tangenter for at afsløre et ikon Hver karakter matcher en samlet indsatsmultiplikator. Endvidere, hvis der afsløres et OPGRADER-ikon vil enten den samlede indsatsmultiplikator eller den mulige feature, som kan vindes under bonussen, blive opgraderet. Hvis der indsamles 3 Tangent-symboler, bliver døren til en ekstra featurebonus åbnet.

Pas på dødningehovedet. MIST 3 LIV OG SPILLET ER SLUT!

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.06+0.77 JP+0.22 reserve%.

Super Sloth Free Spins

Udløses ved at lande på Super Sloth Free Spins-segmentet på hjulet under One-Eyed Willy Bonussen.

Skærmen ændrer sig og spilleren føres til et nyt hjulsæt med Fratelli-familien.

Under hvert spin, hvis der lander en Super Sloth Wild på skærmen, bliver ethvert Fratelli-symbol på hjulene forvandlet til det højest-udbetalende symbol.

Sidst i Gratis Spins har spilleren én ekstra chance for at vinde ekstra præmier. Vælg en kiste for enten at afsløre Super Sloth (ekstra Spins), Indsaml (afslutter featuren) eller Enøjet Willys Skat Bonus (tildeler featuren).

The Goonies Go Wild Free Spins

Udløses ved at lande på The Goonies Go Wild Free Spins-segmentet på hjulet under One-Eyed Willy Bonussen.

Først i hvert spin efter spin nummer 1, bliver et af de højest-udbetalende hjulsymboler forvandlet til Wild. Sidst i Gratis Spins har spilleren én ekstra chance for at vinde ekstra præmier. Vælg en af Copperpot Dublonerne for enten at afsløre INDSAML (afslutter featuren), EKSTRA SPINS eller Enøjet Willys Skat (tildeler denne feature) Hvis spilleren afslører EKSTRA SPINS, bliver det belønnet med op til 5 ekstra spins, hvor alle Goonies-symbolerne er wild.

Inferno Free Spins

Udløses ved at lande på Inferno Free Spins-segmentet på hjulet under One-Eyed Willy Bonussen.

Først i hvert spin krydser Inferno hjulene fra højre mod venstre, hvilket forvandler mellem 1 og 3 sammenhængende hjul til Wild. Sidst i Gratis Spins har spilleren én ekstra chance for at vinde ekstra præmier. Et spin på hjulet afslører enten INDSAML (afslutter featuren), EKSTRA SPINS eller Enøjet Willys Skat (tildeler denne feature) Hvis spilleren afslører EKSTRA SPINS, bliver featuren genudløst.

One-Eyed Willy's Treasure

Hvis der indsamles 5 Bonus-symboler, gambles til eller hvis der landes på One-Eyed Willy's Treasure Bonus segmentet på Bonushjulet, udløses One-Eyed Willy's Treasure Bonussen.

Værdierne spinner og stopper, hvilket tildeler den tilsvarende samlede indsatsmultiplikator. Featuren fortsætter indtil fælden bliver udløst på vægtskålen, hvorefter spilleren bliver tildelt sin samlede indsatsmultiplikator-gevinst.

Gamble Funktionen

Når der vindes en Funktionsgevinst i spillet, har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE eller GAMLE gevinsten, for at prøve at vinde en af de andre funktioner i spillet (bortset fra One-Eyed Willy's Treasure Bonussen).

Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 6 funktioner nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den funktion, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i funktionspanelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds).

Jackpot King Deluxe Pot-system

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King Deluxe symboler.
  • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
  • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
  • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet gevinstmultiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet, hvorfra den stiger igen.
  • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpot-værdien (Royal og Regal Pot pots vindes med garanti senest, når de når "Skal vindes før"-værdien).
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpotterne finansieres af bidrag fra spillerenes indsats, bortset fra startværdi, der finansieres af operatøren.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.

(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

• Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformation og spilleregler

• Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.
  • Alle linjebetalingssymboler skal være på en spillet linje og på hjul i træk med begyndelse i hjulet yderst til venstre. Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
  • Funktionssymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på en hvilken som helst position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Flere scatter-funktioner kan vindes i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales udover hjulgevinster.
  • Gratis spil spilles på samme antal linjer og med samme bet pr. linje/Samlet Bet som det udløsende spil.
  • Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds.
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Oversættelse af Spilbegreber

Bemærk: Følgende gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.

Engelsk Begreb Oversat Begreb
Wild Wild
Big Win Big Win
Huge Win Huge Win
Epic Win Epic Win
Scatter Scatter
Hidden Tunnel Hidden Tunnel

Den maksimale gevinst fra et enkelt spin er &pnd 250.000 eller 10.000xIndsats - alt efter hvilken, der nåes først Eller tilsvarende i valuta. Andre operatørbegrænsninger kan være i spil (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 93,56%, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen.

Gyldighedsdato: 21/08/2019

v4.0