Winstar

INTRODUKTION

Winstar er en spillemaskine med 5 hjul, 10 linjer og et Rumtema. Få en gevinst for at matche 3 eller flere symboler på en gevinstlinje, hvor alle gevinster udbetaler fortløbende. Alle symboler er stablet på hjulene, hvilket giver spilleren flere chancer for at vinde stort.

INDHOLD

Sådan spiller man

Progressiv Jackpot

Autospil

Udbetalingsinformation og spilleregler

Sådan spiller man

Instruktioner

• Rør ved knappen for samlet indsats for at øge eller mindske beløbet for din SAMLET INDSATS.
  • Sats fra 20p og op til 500£ (afhængig af operatørindstillinger og tilsvarende valuta) ved at røre værdien for den samlede indsats, du ønsker at spille.
  • Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere denne funktion under autospil, så tryk blot på Stop Autospil-knappen, som kommer til syne, der hvor Autospil-knappen var, sammen med det resterende antal autospin.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle gevinster betaler tilstødende
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.

Winstar Mystisk-Symbol

• Hvis der, under ethvert spin, lander et Winstar-symbol på hjulene, animerer det og afslører et tilfældigt symbol, som vil blive vist på alle de positioner, hvor der er et synligt Winstar-symbol.

Progressiv jackpot

• Den Progressiv jackpot kan vindes under ethvert spin. Rammes der 5 Guld Hjul under et hvilket som helst spin, tildeles den progressiv jackpot.
  • Den progressive jackpot er tilgængelig med enhver indsats.
  • Den Progressive Jackpot-gevinst og udløsermekanikken er en tilfældig begivenhed.
  • Jackpotten finansieres af bidrag fra spillernes indsatser, med undtagelse af genetableringsbeløbet, som finansieres af operatøren.
  • Når jackpotten vindes, nulstilles den til reservepuljebeløbet og begynder at stige igen.
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter et progressivt gevinstresultat er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Mens spillet er live, kan dets jackpots ikke annulleres. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjers udbetalingssymboler skal vises på en spillet linjer og tilstødende hjul i træk. Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000 £ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først, afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta)..

Seneste opdatering: 07-06-2018