Alexander The Great: World Conqueror

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

WILD

WILD-symbolet kan lande på ethvert hjul undtagen det første og sidste hjul, uanset spillemaskinens udvidelser. WILD-symbolerne får modifikatorer afhængigt af det trin på fremskridtsmåleren, som spilleren har nået.

Wild-symboler erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der danner den længst vindende kombination på en enkelt gevinstmåde.

FREMSKRIDT

Trin 1: starttrinnet er Makedonien, og spillemaskinens layout er 5x3. Spillet starter i Makedonien. En fremskridtsmåler over hjulene fyldes ved at lande Aristoteles-scattere. Der kan kun lande ét Aristoteles-scattersymbol på hjulene i et enkelt spin.

Hvert afsnit af måleren symboliserer det næste erobrede område. For at gå videre til Egypten, skal du lande sammenlagt 10 Aristoteles-symboler. For at gå videre til Babylon, skal du lande sammenlagt 20 Aristoteles-symboler. For at nå det sidste trin (Persien), skal du lande sammenlagt 30 Aristoteles-symboler.

Kort sagt, du skal lande 10 Aristoteles-scattere i hvert af de 3 trin for at gå videre til næste trin.

Når fremskridtsmåleren når det endelige område af hvert afsnit af måleren, vil spillet tage dig til det næste område. Kortet bag hjulet fremhæves og viser fremskridtet for din erobring. De fordele, du vinder, vises, før du fortsætter til næste trin.

EROBRING AF EGYPTEN

Når du går videre til Trin 2 på fremskridtsmåleren (Egypten), udvides spillemaskinen nedad med 1 ekstra række, hvormed layouttet ændres til 5 x 4 med 1.024 MÅDER at vinde på.

EROBRING AF BABYLON

Når du går videre til Trin 3 på fremskridtsmåleren (Babylon), udvides spillemaskinen til højre med 1 ekstra hjul, hvormed layouttet ændres til 6 x 4 med 4.096 MÅDER at vinde på. Derudover er det nu muligt at lande WILD-symboler, som kommer med multiplikatorer på mellem x2 og x5.

EROBRING AF PERSIEN

Når du går videre til Trin 4 på fremskridtsmåleren (Persien), udvides spillemaskinen nedad med 1 ekstra række, hvormed layouttet ændres til 6 x 5 med 15.625 MÅDER at vinde på. Derudover kan WILD-symboler nu blive låst i deres position i grundspillet i et tilfældigt antal spins på mellem 1 og 5. Under Alexanders skattebonus vil WILD-symbolerne blive låst under hele funktionen.

ALEXANDERS SKAT

Når 3 FREE SPINS-scattere lander på hjulene, vil Alexanders Skat blive aktiveret. Free Spins-scattere kan lande på hjulene 1, 3 og 5 når spillemaskinens gitter er 5x3 og 5x4, og på hjulene 1, 3, 4 og 6 når gitteret er 6x4 og 6x5.

FREE SPINS-symbolerne vender på skærmen, og deres bagside afslører et nummer på mellem 1 og 7. Kombinationen af numrene på hver mønt svarer til det antal FREE SPINS, som gives for bonussen. Det betyder, at FREE SPINS-funktionen kan tildele sammenlagt mellem 3 og 21 spins.

Aristoteles-scattere lander ikke under Alexanders Skat-bonusrunde.

Under Alexanders Skat kan en FREE SPINS-scatter lande på hjulene, hvilket vil genudløse funktionen og tilføje mellem 1 og 7 ekstra FREE SPINS, afhængigt af nummeret på bagsiden af FREE SPINS-symbolet. Kun ét symbol kan lande ad gangen.

SÅDAN SPILLER DU ALEXANDER THE GREAT: WORLD CONQUEROR

SPILFORLØB

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.
Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 17.15kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.15kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,156.48kr, Den næste minimum startværdi er: 17,156.48kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 428,912.14kr, Den næste minimum startværdi er: 428,912.14kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 857.82kr, Den næste minimum startværdi er: 857.82kr

Generelle spilletyper
Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.67%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 10467.5.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr
 

Seneste opdatering: 18-05-2023