Don't Eat the Candy

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER
STICKY WIN™
3 eller flere symboler på en vindende linje – eller 3 eller flere scattersymboler hvor som helst på hjulene – aktiverer Sticky Win™. Vindende symboler låses i deres position, mens resten af symbolerne drejer igen. Hvis et respin giver dig nye, linjematchende symboler, vil disse blive føjet til de låste symboler, og de resterende symboler vil dreje igen.

Dette fortsætter, indtil skærmen er fyldt med vindende symboler, eller indtil du ikke lander yderligere vindende symboler, der skal føjes til de Klæbende symboler. Gevinster udbetales efter respins.

GRÆSKARFUNKTIONER

Græskarsymbolet kan lande vilkårligt på hjulene og udføre en af følgende tre funktioner – multiplikator på x2, hjuludvidelse fra 5 x 3 til 5 x 4, eller symbolerstatning af lavgevinstsymbol(er) med højgevinstsymbol(er).

Multiplikator – denne funktion er en global multiplikator og er altid x2.

Hjuludvidelse – denne funktion udvider hjulene fra 5x3 til 5x4.Symbolerstatning – denne funktion erstatter lavgevinstsymbol(er) med højgevinstsymbol(er) i henhold til symbolets udbetalingsværdier.Under hovedspillet tildeles Græskarfunktionerne tilfældigt og forbliver aktiveret for det spin, der udløste dem.

VINDENDE LINJER MED UDVIDET RÆKKE

Når gitterstørrelsen er 5 x 3, er de tilgængelige gevinstlinjer dem fra indeks 1 til indeks 25, som er vist i gevinstoversigten for GEVINSTLINJER. Når hjulene udvides til 5 x 4, vil de tilgængelige gevinstlinjer være dem fra indeks 26 til indeks 75, der vises i de to VINDENDE LINJER MED UDVIDEDE RÆKKER i gevinstmenuen.

FREE SPINS

5 eller flere Scattersymboler udløser Free Spins. 5 Scattersymboler tildeler 10 Free Spins og betaler 3 gange den aktuelle indsats. Hver yderligere Scatter under det udløsende spin giver 3 yderligere Free Spins. Free Spins kan ikke genudløses.Under Free Spins udføres Græskarfunktionerne i en bestemt rækkefølge og forbliver indtil afslutningen af Free Spins-sessionen. Med den første landing af Græskarsymbolet vil den globale Multiplikator på x2 blive tildelt. Med næste Græskarsymbol udvides hjulene fra 5x3 til 5x4. Med hvert efterfølgende Græskarsymbol, vil lavgevinstsymbolerne blive erstattet med de næste lavgevinstsymboler – et efter et efter type – i henhold til symbolets udbetalingsværdier.

WILD-SYMBOL

Wild-symbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4 og erstatter alle betalende symboler undtagen Scattersymbolet.

Betting

For at spille skal du have tilstrækkelige midler til at dække din indsats. Du kan se din aktuelle SALDO på skærmen.
For at spille skal du først vælge indsatsværdien. Klik/tryk på “+” eller “-“ for at øge eller reducere din indsats, eller klik/tryk på indsatsværdien i midten, og vælg en indsatsværdi fra en rulbar liste. Bemærk, at den valgte indsats bruges til hvert spin. Hvis din saldo ikke længere er tilstrækkelig mens du spiller, vil du modtage en automatisk meddelelse, som siger ”Utilstrækkelige midler”.
Når du har valgt indsatsen, skal du klikke/trykke på knappen SPIN, for at begynde at spille.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at gentage din valgte indsats i et vist antal spillerunder. For at starte Autospil skal du vælge den ønskede indsatsværdi, og derefter klikke/trykke på knappen Autospil.
I panelet Autospil kan du starte Autospil ved at vælge antallet af runder, som du ønsker din indsats skal gentages i.
Dit valgte antal runder med Autospil vil blive vist på Autospil-knappen. Antallet af resterende Autospil-runder opdateres når Autospil startes.
Dit samlede indsatsbeløb for Autospil beregnes ved at multiplicere antallet af Autospil-runder, med værdien af din indsats. Dette indikeres under hver Autospil-mulighed. Det resterende indsatsbeløb for Autospil vises også under den valgte Autospil-mulighed, når Autospil er startet.
Dine automatiske spillerunder vil fortsætte, enten indtil dine valgte antal Autospil-runder er fuldført, eller du vælger at stoppe Autospil ved at klikke/trykke på STOP.
Autospil stopper efter Bonusfunktionen er gennemført.
Mens Autospil er i gang, er det ikke muligt at ændre din indsats. Du skal stoppe Autospil for at ændre indsatsen.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.13kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.13kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,136.08kr, Den næste minimum startværdi er: 17,136.08kr

Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 428,402.10kr, Den næste minimum startværdi er: 428,402.10kr

Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 856.80kr, Den næste minimum startværdi er: 856.80kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Symboludbetalingsværdierne, der vises i udbetalingstabellen, er dynamiske og ændres i overensstemmelse med den valgte indsatsværdi.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.
Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet endnu ikke er opstået, vil spillet give et resultat ved genoprettelse af forbindelsen, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken efter genindlæsning af spillet.
I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet er opstået, men spilleren ikke kunne informeres om dette, vil spillet informere spilleren om det endelige resultat ved genindlæsning af spillet, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken.

Spillenummer

Hver spillerunde er identificeret med et unikt SPILLENUMMER.
Dette nummer viser hvornår spillerunden begyndte i GMT-formatet efter time: minut: sekund. Brug dette spillenummer som reference (eller tag et skærmbillede af spillenummeret), hvis du ønsker at kontakte kundeservice angående en bestemt runde.
For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 95.09%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 3110.6.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr
Spilleversion: 4.0.1
Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 25-10-2023