Astronaut

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

PRÆMIESTIGE OG SYMBOLER

Dette spil har kun et hjul, hvor det et muligt at lande 3 symboltyper – Grøn Krystal, Rød Krystal og Guldskjold. Spillet har også en udbetalingstabel med 20 trin, der er udformet som en præmiestige. Formålet med spillet er at stige så højt som muligt op på udbetalingstabellen, ved at indsamle Grønne Krystaller.

GRØN KRYSTAL

Hver Grøn Krystal som lander, vil give dig mulighed for at stige et trin på udbetalingsstigen. Du kan vælge at Fortsætte, Indløse Halvdelen eller Indsamle efter en Grøn Krystal er landet.

Fortsæt – blive i spillet og fortsæt med at spille med 100 % af dine mulige gevinster.

Indløs Halvdelen – indløs 50 % af dine mulige gevinster, og fortsæt med at spille med de resterende 50 %. Halvering er kun mulig hvis dit aktuelle, akkumulerede gevinstbeløb svarer til eller er over 1,0 af valutaen som du spiller med.

Indsaml – indløs alle dine gevinster, og afslut den nuværende spillerunde.

Jo flere Grønne Krystaller der lander, desto større er dine chancer for at lande en Rød Krystal.

Chancerne for at lande enten en Grøn Krystal eller en Rød Krystal, vises som procentdele over hjulet. Den viste chance for at lande en Grøn Krystal, gælder også for Guldskjoldet. Procentdelene afrundes til et decimaltal.

RØD KRYSTAL

Hvis du ikke har et aktivt Guldskjold når en Rød Krystal lander, vil den aktuelle spillerunde stoppe, du mister alle dine indsamlede gevinstbeløb som ikke er indløst, og du starter fra bunden af præmiestigen.

Hvis du har et aktivt Guldskjold, vil en Rød Krystal som lander ødelægge skjoldet, og øge de næste præmier på stigen. Du kan derefter igen vælge Fortsæt, Indløse Halvdelen eller Indsamle fra det niveau du har nået.

GULDSKJOLD

Ved at lande et Guldskjold vil det aktivere et skjold, som beskytter dig mod en Rød Krystal. Guldskjoldet vil starte automatiske spins, hvor du ikke kan tage beslutninger efter der lander Grønne Krystaller, eftersom du har beskyttelse og derfor ikke kan miste præmien. Efter Guldskjoldet er ødelagt ved at lande en Rød Krystal, vil de automatiske spins stoppe, og du kan igen vælge hvordan du vil fortsætte.

NIVEAUER OG PRÆMIER FOR PRÆMIESTIGEN

Præmierne på stigen repræsenterer indsatsmultiplikatorer. Ved at lande en Rød Krystal den første gang, efter du har aktiveret et Guldskjold i en spillerunde betyder, at du opgraderes til Avancerede multiplikatorer, og disse stigninger tilføjes til alle niveauer på stigen, også dem du endnu ikke har opnået. Niveauerne på stigen og deres tilsvarende præmier på udbetalingstabellen er:

Niveau 1 – 1.12x; Avanceret – 1.12x

Niveau 2 – 1.5x; Avanceret – 1.6x

Niveau 3 – 1.86x; Avanceret – 2.06x

Niveau 4 – 2.52x; Avanceret – 2.9x

Niveau 5 – 3.36x; Avanceret – 3.72x

Niveau 6 – 4.66x; Avanceret – 5.22x

Niveau 7 – 6.6x; Avanceret – 7.44x

Niveau 8 – 9.3x; Avanceret – 9.76x

Niveau 9 – 13.98x; Avanceret – 14.86x

Niveau 10 – 20x; Avanceret – 22.3x

Niveau 11 – 30.7x; Avanceret – 33.48x

Niveau 12 – 50.2x; Avanceret – 57.64x

Niveau 13 – 88x; Avanceret – 97x

Niveau 14 – 150x; Avanceret – 163x

Niveau 15 – 290x; Avanceret – 334x

Niveau 16 – 512x; Avanceret – 706x

Niveau 17 – 1 120x; Avanceret – 1 395x

Niveau 18 – 2 700x; Avanceret – 3 720x

Niveau 19 – 6 350x; Avanceret – 10 230x

Niveau 20 – 18 000x; Avanceret – 48 000x

Visse værdier på præmiestigen kan rundes op til andet decimaltal, i tilfælde af, at et resultat baseret på den aktuelle indsats vil resultere i en værdi med 3 eller flere decimaltal.

Hvis resultatet er baseret på en værdi med 3 eller flere decimaltal under halvering, vil spillet følge strategien for afrunding.

For eksempel: Tallet 0,676 vil resultere i 0,68. Tallet 0,674 vil resultere i 0,67.

Hvis værdien er nøjagtigt det halve, vil det blive rundet op.

For eksempel: Tallet 0,675 vil resultere i 0,68.

BEDSTE SPILLESTRATEGI

For at definere den Bedste Spillestrategi for dette spil, skal vi opdele spillet med 3 mulige scenarier:

1. Du har endnu ikke landet et Guldskjold:

Hvis du endnu ikke har landet et Guldskjold, vil den bedste strategi være, at indløse efter at have landet 9 Grønne Krystaller.

Hvis du bestemmer dig for at puge den bedste spillestrategi, og vælge at fortsætte efter den 9. grønne krystal, er det bedst at blive ved med at vælge fortsæt, og derefter indsaml efter den 12. grønne krystal er landet. Hvis du efter den 12. grønne krystal er landet, endnu engang beslutter dig for ”Fortsæt”, vil den bedste spillestrategi efter den næste grønne krystal, og indtil den er afsluttet, være ”Indsaml”.

2. Du har allerede landet et Guldskjold, og det er netop ødelagt:

At vælge enten at Indløse eller Fortsætte umiddelbart efter deaktiveringen af et Guldskjold, afhænger af hvor mange Grønne Krystaller der er tilbage i spillet, hvilket er indikeret over hjulet:

19 Grønne Krystaller – Fortsæt.

18 Grønne Krystaller – Indsaml.

17 Grønne Krystaller – Fortsæt.

16 Grønne Krystaller – Fortsæt.

15 Grønne Krystaller – Fortsæt.

14 Grønne Krystaller – Fortsæt.

13 Grønne Krystaller – Indsaml.

12 Grønne Krystaller – Fortsæt.

11 Grønne Krystaller – Indsaml.

10 Grønne Krystaller – Indsaml.

9 Grønne Krystaller – Fortsæt.

8 Grønne Krystaller – Fortsæt.

7 Grønne Krystaller – Indsaml.

6 Grønne Krystaller – Fortsæt.

5 Grønne Krystaller – Fortsæt.

4 Grønne Krystaller – Indsaml.

3 Grønne Krystaller – Indsaml.

2 Grønne Krystaller – Indsaml.

1 Grøn Krystal – Indsaml.

3. Du har landet et Guldskjold, og efter det blev ødelagt har du valgt at Fortsætte, og har landet en Grøn Krystal:

Den bedste strategi kræver at du Indsamler efter maksimalt et valg med Fortsæt, som resulterede i en Grøn Krystal efter at have ødelagt Guldskjoldet.

Spillerafkast (RTP) som er angivet herunder, kan kun opnås ved at spille med den bedste spillestrategi.

BONUS ER AUTOMATISK GENNEMFØRT

Hvis spilleren mister forbindelsen til spillet, lukker spillet ned eller genstarter spillet før de har taget et valg, vil den aktuelle spillerunde blive gennemført automatisk, ved at følge den Bedste Spillestrategi som beskrevet ovenfor.

SÅDAN SPILLER DU ASTRONAUT

Spilforløb

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.39kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.39kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,392.15kr, Den næste minimum startværdi er: 17,392.15kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 434,803.80kr, Den næste minimum startværdi er: 434,803.80kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 869.60kr, Den næste minimum startværdi er: 869.60kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.7%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 48000.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 40kr

Spilleversion: 4.0.2

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 27-07-2023