The Sting

Mål:

Sting er et sekskant-baseret spil, der består af et lodtrækningsområde med 24 faste sekskanter, som vil rotere og derefter stoppe. De producerer en tilfældigt symbol. Dette spil har ingen betalingslinjer. Spilleren får gevinst ved at forbinde og at finde matchende symbolgrupper i sekskant trækningsområdet. Spilleren får gevinster når der er 4 eller flere matchende forbundne symbolgrupper (uanset hvor i trækningsområdet) og spillet giver gevinst for op til 12 eller flere symbolkombinationer. Det giver et stort udvalg af gevinster (over 100.000 måder at vinde på!). Spillet har et udvidende Honningkæp Wild-symbol. Hvis symbolet vises på hjulene, forvandles symbolet under det til et Wild-symbol. Spil har også et Show Me The Honey bonusspil som giver freespin og multiplikatorer. Det er muligt at vinde en kvart million med ét spin i dette spil, hvis du spiller med den maksimale indsats og får en gruppe på 12 eller flere symboler af et par udvalgte typer.

Gold Jackpot:

Gold Jackpot består af fire jackpots på forskellige niveauer - fra den mindste til den største - Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot og Gold Mega Jackpot. Alle fire jackpots vokser progressivt når indsatser placeres. For hvert spin, tilføjer huset et lille beløb til de fire jackpots. Alle fire Gold Jackpot niveauer kan vindes med hvilken som helt gevinstkombination og hvilken som helst indsats. En jackpot nulstilles til standardværdien når en spiller rammer den pågældende jackpot. Standardværdien er den værdi der er fastsat af Danske Spil.

Information:

• Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil i for sjov modus.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,71%.

Sådan spiller du:

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på "+" eller "-" ved INDSATS feltet.
  • SPIN: Klik på "spin" for at starte hjulene. Efter at hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • "AUTOSPIN": Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinsten er lige med eller over: Spillet spiller automatisk indtil gevinsten er lige med eller over det indtastede beløb.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin indtil bonusspillet: Spillet fortsætter automatisk, indtil bonusspillet udløses.
    • Spin til jackpot gevinst: Spillet spiller automatisk indtil jackpotten vindes.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Klik på X for at lukke AUTOSPIN dialogvinduet.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN kan ikke bruges i spil for sjov.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Ansvarligt Spil for at åbne Ansvarligt Spil siden.
  • Klik på Rigtige penge\Fiktive for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil om fiktive penge.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller at fjerne spillet fra dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.

Regler:

• Klik på ? nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Jackpot-regler:

• Gold Jackpotten består af fire jackpots på forskellige niveauer.
  • Fra det laveste til det højeste. Disse er: Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot og Gold Mega Jackpot.
  • Jackpot bonusspillet udløses hver gang du får jackpot.
  • Enhver indsats kan knække jackpotten, men jo mere du satser, desto mere kan du vinde.
  • Bonusspillet kan ikke udløse jackpotten.
  • De fire jackpots aktuelle værdier vises øverst til højre på spilskærmen.
  • Nulstillingsværdien for de fire jackpots er:
    • Gold Mega Jackpot: $500.000.
    • Gold Super Jackpot: $50.000.
    • Gold Quick Jackpot: $5.000.
    • Gold Blitz Jackpot: $500.
  • Hvis en jackpot udløses, vises GOLD JACKPOTS bonusspilskærmen.
  • Spil GOLD JACKPOTS bonusspillet for at find ud af hvilket niveau Gold Jackpot du har vundet. Vælg 6 af 9 symboler for at se "$"-tegn, som hver giver et Gold Jackpot niveau.
    • Et "$" giver Gold Blitz Jackpot.
    • To "$" giver Gold Quick Jackpot.
    • Tre "$" giver Gold Super Jackpot.
    • Fire "$" giver Gold Mega Jackpot.
  • Hvis du vinder flere jackpots, vil bonussspillet for den næste jackpot starter når du klikker på "Videre".

Bonusregler:

Udvidende Wild:

• Honningkæp-symbolet er et Wild-symbol. Honningen drypper ned og forvandler alle symbolerne nedenunder til Wild-symboler.
  • Wild-symboler kan kun erstatte et matchende og sammenhængende symbolgruppe i dannelsen af en vindende kombination. Alle 4 eller flere matchende og sammenhængende symboler, inklusiv Wild-symbolet, giver gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Honningkæp-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen Sting logo-symbolet.
  • Honningkæp Wild-symbolet kan kun erstatte en symboltype og kan kun bruges i stedet for  matchende symbolgruppe i en gevinst.
  • Når der er flere symboltyper som Wild-symbolet kan erstatte i matchende symbolgruppegevinster, bliver symbolet kun anvendt for den kombination som giver den største gevinst. Hvis forskellige symbolgrupper giver den samme gevinst, bliver symbolet brugt i den kombination som står højest på gevinstoversigten.

Show Me The Honey bonusspil:

• Show Me The Honey bonusspillet udløses når 3 eller flere Sting logo-symboler vises hvor som helst på hjul 2, 4 og 6.
  • Klik på en af de 3 blomster for at få freespin og en mulitplikator. Der gives maks. 40 freespin og multiplikatoren kan maks. være på 8.
  • Du vil få et tilfældigt antal freespin og multiplikatorer når du vælger en blomst. Alle freespin spilles med samme indsats som i det udløsende spin.
  • Wild-funktionen kan også udløses under freespin.
  • Det er ikke muligt at vinde flere freespin under freespin.
  • Når freespin er blevet spillet færdig, vises en oversigt over den samlede gevinst i ticket-området og beløbet lægges til din saldo.

Spilleregler:

• Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Spilleren får gevinster når der er 4 eller flere matchende forbundne symbolgrupper (uanset hvor i trækningsområdet) og spillet giver gevinst for op til 12 eller flere symbolkombinationer.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til din samlede gevinst.
  • Alle symboler med gevinst markeres og animeres. Den samlede gevinst vises i en ticker-besked,  under hjulene. De symboler som optræder i en vindende kombination vil lyse op og blive levende.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til dine linjegevinster.
  • Bonusrunde gevinster overføres til din spilsaldo.
  • Spilleren får gevinst for at forbinde og at finde matchende symbolgrupper i hexagontrækningsområdet.
  • Honningkæp-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter The Sting logo-symbolet.
  • The Sting logo-symbolet vises på hjulene 2, 4 og 6.
  • Wild-funktionen kan også udløses under freespin.

GEVINSTOVERSIGT:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "i"-knappen

Wild

1

“Honningkæp” symbolet ersatter alle andre symboler, undtagen “The Sting” logo-symbolet.

Scatter

2

Bonusspillet udløses når tre “The Sting” logo symboler vises på hjulene.

3

• 12+ – 500
  • 11 – 300
  • 10 – 150
  • 9 – 50
  • 8 – 40
  • 7 – 30
  • 6 – 20
  • 5 – 10
  • 4 – 5

4

• 12+ – 350
  • 11 – 200
  • 10 – 100
  • 9 – 25
  • 8 – 15
  • 7 – 10
  • 6 – 7.5
  • 5 – 5
  • 4 – 3.5

5

• 12+ – 250
  • 11 – 150
  • 10 – 75
  • 9 – 15
  • 8 – 10
  • 7 – 7.5
  • 6 – 5
  • 5 – 3.5
  • 4 – 2.5

6

• 12+ – 100
  • 11 – 75
  • 10 – 50
  • 9 – 8
  • 8 – 5
  • 7 – 4
  • 6 – 3
  • 5 – 2
  • 4 – 1.5

7

• 12+ – 75
  • 11 – 40
  • 10 – 30
  • 9 – 6
  • 8 – 4.5
  • 7 – 3.5
  • 6 – 2.5
  • 5 – 1.5
  • 4 – 1

8

• 12+ – 50
  • 11 – 35
  • 10 – 20
  • 9 – 5
  • 8 – 3.5
  • 7 – 2.5
  • 6 – 1.5
  • 5 – 1
  • 4 – 0.5

9

• 12+ – 40
  • 11 – 20
  • 10 – 15
  • 9 – 3.5
  • 8 – 2.5
  • 7 – 2
  • 6 – 1.2
  • 5 – 0.8
  • 4 – 0.4

10

• 12+ – 30
  • 11 – 15
  • 10 – 10
  • 9 – 2.5
  • 8 – 2
  • 7 – 1.5
  • 6 – 1
  • 5 – 0.6
  • 4 – 0.3

11

• 12+ – 25
  • 11 – 12
  • 10 – 7
  • 9 – 3
  • 8 – 1.5
  • 7 – 1
  • 6 – 0.5
  • 5 – 0.3
  • 4 – 0.2

12

• 12+ – 20
  • 11 – 10
  • 10 – 5
  • 9 – 2
  • 8 – 1
  • 7 – 0.7
  • 6 – 0.4
  • 5 – 0.2
  • 4 – 0.1

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Du kan også indbetale penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Hvis din saldo er lavere end den tilladte minimum indsats, vises en besked om at din saldo er for lav automatisk. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter at vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af freespin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte freespin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 06-07-2022