Bier Haus Oktober Fest

1

FUNKTIONER

2 1 3

• Ethvert symbol, der betragtes som et WILD-symbol, erstatter alle andre symboler undtagen Heidi-scattersymboler.
  • BEER-symbolerne er Wild-symboler.
  • På et hvilket som helst spin er der mulighed for, at et eller flere hjul fyldes helt med øl. Når det sker, aktiveres hele hjulet og giver de samme udbetalinger som et WILD-symbol.

Scatters

4

• Green Heidi vises på alle hjul.
  • Purple Heidi vises på alle hjul. Hvert Purple Heidi-symbol i en udløst kombination giver et vedvarende Wild-symbol i gratis spins.
  • Red Heidi vises kun på hjul 4. Hvis dette symbol er i en udløst kombination, tildeles der 1 spin med Heidis hjul. Der vises kun ét Red Heidi-symbol på hjul 4 på et hvilket som helst tidspunkt.
  • Alle Heidi-symboler er scattersymboler og er hver 2 rækker i højden. Hjul 6 indeholder kun følgende symboler i både basisspillet og i gratis spins-funktionen:

Vedvarende Wild-symboler

5

• Hvis det er inkluderet i en bonusudløser, forvandles det Purple Heidi-symbol til et vedvarende Wild-symbol, som aktiveres ved det første gratis spin.
  • Vedvarende Wild-symboler betragtes som WILD-symboler og forbliver i deres relative position, så længe der er gratis spins.Vedvarende Wild-symboler vises ikke naturligt på hjulet.
  • Disse symboler vises kun fra forvandlingen af Purple Heidi-symboler.Under gratis spins-funktionen ændres alle Purple Heidi-symboler, der er inkluderet i en genudløsning af funktion, til vedvarende Wild-symboler, så længe funktionen varer. Alle eksisterende vedvarende Wild-symboler forbliver også aktive på hjulene under de resterende spins.

Gratis spins

• Ram 5 eller flere af Heidi-symbolerne på tilstødende hjul startende med det første hjul, for at vinde ekstra gratis spins.
  • Heidi-symboler, der er delvist synlige på hjulene (kun halvdelen), tæller med i bonusudløsere og behandles, som om hele symbolet er synligt.
  • Hvis du tildeles mindre end 50x indsatsmultiplikator fra gevinstkombinationer under gratis spins-funktionen, bliver der uddelt en bonusgaranti på 50x indsatsmultiplikator i stedet for det lavere beløb, der blev vundet tidligere.
  • Ram 5 eller flere Heidi-symboler på tilstødende hjul startende med det første hjul, for at vinde ekstra gratis spins.
  • Gratis spins spilles med samme samlede indsats, tildelinger og vinderkombinationer som i basisspillet, der udløste funktionen.
  • Der er ingen grænse for, hvor mange gange funktionen kan udløses igen.
  • Gratis spins spilles automatisk.
  • Der bruges et andet sæt hjul under Gratis spins-bonussen.
  • Funktionen afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage, eller når det maksimale gevinstniveau er nået.
  • Funktionen afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage.
  • Gratis spins tildeles i forhold til antallet af scattersymboler, der rammes med hjulene på følgende måde:

Scattersymboler

der rammes Spins tildelt

5

5

6

10

7

15

8

20

9

25

10

30

11

35

12

40

13

45

14

50

15

55

16

60

17

65

18

70

19

75

20+

100

Heidis hjul

Heidis hjul tildeles, når der er inkluderet et Red Heidi-symbol i udløseren til gratis spins.

Heidis hjul spilles, før der køres gratis spins og kan udløses igen under gratis spins-funktionen.

Der tildeles ét spin af hjulet.

Øjeblikkelige pengepræmier::

Hjulsegment

præmie

6

20000 x indsatsmultiplikator
    + ekstra hjulspin

7 4000 x indsatsmultiplikator
+ ekstra hjulspin
 8 1000 x indsatsmultiplikator
+ ekstra hjulspin
 9 400 x indsatsmultiplikator
+ ekstra hjulspin
 10

200 x indsatsmultiplikator
+ ekstra hjulspin

Hvis du lander på et af disse hjulsegmenter, får du en øjeblikkelig pengepræmie og 1 ekstra hjulspin. Når en pengepræmie er blevet tildelt, kan den samme pengepræmie ikke vindes igen med det ekstra hjulspind.

Værdien af pengepræmien er multiplikatorværdien ganget med indsatsmultiplikatoren.

Bigger Mugs-spins og Hans-spins:

Hjulsegment

-præmie

11 2 Bigger Mugs-spins
 12 3 Hans-spins
 13

2 Bigger Mugs-spins og 3 Hans-spins

Ekstra spins:

• Når du lander på et EKSTRA SPINS-segment, får du 5, 7 eller 10 ekstra gratis spins. Eventuelle ekstra spins føjes til det eksisterende samlede antal gratis spins.

Hans-spins

14

• Hans-spins er en funktion, der kun kan forekomme under gratis spins.
  • Når et Hans-spin aktiveres, tilføjes op til 10 Hans Wild-symboler tilfældigt til en hvilken som helst hjulposition, undtagen dem der dækkes af vedvarende Wild-symboler.
  • Hans Spins tildelt fra Heidis hjul vises i en tæller under hjulene. De kan udløses fra et hvilket som helst vilkårligt gratis spin.
  • Hvis et scattersymbol ender bag et Hans Wild-symbol, tæller scattersymbolet i retning af potentielle genudløsere af bonus.

Bigger Mugs

15

• Funktionen Bigger Mugs er en overlappende hjulfunktion, der består af faldende Wild Beer Mugs i forskellige størrelser, og den kan udløses tilfældigt ved alle spins i basisspillet og gratis spins.Denne funktion kan også tildeles af Heidis hjul.
  • De faldende ølkrus vil langsomt gå i stå, og eventuelle krus, der overlapper med hjulene, vil fungere som WILD-symboler.
  • I gratis spins kan Bigger Mugs tilfældigt aktiveres på ethvert normalt gratis spin. Hvis der tildeles Bigger Mugs fra Heidis hjul, vises de på en tæller under hjulene. Disse aktiveres med garanti under gratis spins-funktionen.

Mega Drop

• Mega Drop består af tre progressive jackpots: lille, stor og episk jackpot.
  • For hvert spin føjes en andel af spillerens samlede indsats til de progressive jackpots.
  • Mega Drop-jackpottene har hver især en udbetalingsværdi, som de skal falde under. Når den progressive jackpot når sit maksimale udbetalingsbeløb, er den blevet uddelt til en spiller.
  • Progressive jackpots kan også tildeles på et hvilket som helst væddemål.
  • Når der uddeles en progressiv jackpot, nulstilles jackpotbeløbet til en basisværdi, som er ca. 25 % af den udbetalte værdi.
  • Det er ikke muligt at få uddelt mere end én jackpot med et enkelt væddemål. Hvis der vindes mere end én jackpot på sammeindsats, uddeles jackpotten med den højeste maksimale dropværdi.
  • Der findes teoretiske scenarier, hvor jackpot-beløbets størrelse kan overskride den forventede værdistørrelse en smule.
  • Der vises progressive jackpotsaldi i spillet og de opdateres kun, når der afventes brugerinput. Jackpot-saldi opdateres mindst én gang pr. 2 sekunder i denne tilstand.
  • Selv om der kan vindes progressive jackpots på enhver indsats, stiger chancerne i takt med indsatsen.

Mega Drop JURIDISK MEDDELELSE

Alle spillere vil få besked, når en progressiv jackpot vindes.

Når en spilrunde gør krav på en af de progressive jackpots, sikres det samtidigt, at ingen andre spilrunder kan gøre krav på den samme progressive jackpot.
Progressive gevinster tæller ikke sammen mod den maksimale gevinst for spillet.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.18%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2020 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil. Dette gælder ikke for Mega Drop.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 21-09-2020