Bankin' Bacon Jackpot King

Spillervejledning

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på x 95%, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen.

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (eller ethvert check-symbol) startende fra venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Gevinstmåder

• Hvert spin har 4.096 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne gevinstmåder ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.

GRATISSPIL

• Under Gratis Spins aktiveres Scatter-grisesymbolet. På ethvert spin, hvor der lander et synligt grisesymbol, bliver der tildelt en præmie for ethvert tilsvarende check-symbol, som også lander i syne.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler på hjulene udløser Bonussen.
  • 3 Bonus Scatter-symboler = 10 Gratis Spins
  • 4 Bonus Scatter-symboler = 15 Gratis Spins
  • 5 Bonus Scatter-symboler = 20 Gratis Spins
  • 6 Bonus Scatter-symboler = 30 Gratis Spins
  • Vælg enten Gratis Spins med alle checks aktiveret eller vælg mystisk valg, som spinner et hjul og tildeler en kombination af Gratis Spins og 1 check-symbol.
  • Under Gratis Spins tildeler alle Grisesymboler, der lander på hjulene, en præmie for hvert synligt check-symbol
  • Enhver grøn check, som lander synligt med Grisesymbolet, kan tildele op til 10 ekstra Gratis Spins
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

Jackpot King Deluxe Pot-system

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få 6 Jackpot King Deluxe overlæggende symboler på hjul 1 til 6.
  • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
  • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
  • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet indsatsmultiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet og begynder at stige igen.
  • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpot-værdien (Royal og Regal pots vindes med garanti senest, når de når "Skal vindes før"-værdien).
  • Der kan opstå simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten samtidigt, vil hele jackpotbeløbet vindes af den første spiller, som udløste jackpotten, mens den anden spiller vinder reservepuljen og eventuelle yderligere bidrag.
  • Skulle der opstå en kommunikationsfejl efter en puljegevinst er blevet afgjort og før den er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpots finansieres af bidrag fra spillerens indsats bortset fra de grundbeløbet, som betales af operatøren.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 28-10-2021