Cash Cruise

Mål:

Cash Cruise er en fem-hjuls "Ca$h Fla$h Jackpot" spilleautomat med adskillige betalingslinier. Du vinder i henhold til kombinationerne af de forskellige symboler, som vises på de valgte gevinstlinjer. I gevinstoversigten nedenfor kan du se hvor meget du kan vinde på de enkelte kombinationer. For hver indsats lægger huset en procentdel af indsatsen til den voksende jackpot.

Ca$h Fla$h Jackpot:

En "Ca$h Fla$h Jackpot" vokser progressivt efterhånden som indsatser placeres. Huset lægger et mindre beløb til den voksende jackpot for hvert spin på en af de to Ca$h Fla$h Jackpot spil. Ca$h Fla$h Jackpots kan vindes, uanset om du rammer en betalende eller ikke-betalende kombination, og uanset størrelsen på din indsats. Startværdien for Ca$h Fla$h Jackpot er $1.000.

Information:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.95%.
  • Du kan spille på op til ni linjer. Betalingslinjerne vises i betalingslinjeoversigten.
  • Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov-modus. Spil om fiktive penge bidrager ikke til jackpotten.

Sådan spiller du:

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • LINJER: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved Linjer-feltet. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte linjer forbliver mørke.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved Indsats per linje- feltet.
  • SPIN: Klik på "spin" for at starte hjulene. Efter at hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • “AUTOSPIN”: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet fortsætter automatisk det antal spin, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
    • Spin til jackpot: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste Jackpotgevinst.
  • Klik på STOP for at stoppe AUTOSPIN og at fortsætte med normalt spil.
  • Klik på X for at lukke AUTOSPIN dialog vinduet.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN funktionen er ikke tilgængelig i Spil for sjov modus.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler Menuen for at se detaljerede spilleregler i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik i Menuen for at se spilhistorik fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spillet i Menuen for at forlade spillet og gå til lobbyen.
  • Klik på Responsible Gaming i Menuen for at åbne vores side om Responsible gaming.
  • Klik på Real\Play for at skifte mellem spil for rigtige penge og fiktive penge.
  • Klik på Stjernen for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale på din konto.

Regler:

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp-siderne.

Spilleregler:

• Alle symboler betaler fra venstre mod højre, undtagen scatter Skib-symboler, som betaler i begge retninger.
  • Kun den højeste gevinst på en betalingslinie udbetales.
  • Gevinster på forskellige linier lægges alle til den samlede gevinst.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Der er kun gevinster på valgte linier, undtagen scatter gevinster, som giver gevinst uanset hvor symbolerne ses på hjulene.
  • Pige-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen scatter skib-symboler.
  • En pop-op-besked giver dig besked om alle jackpot-gevinster. Gevinstbeløbet krediteres din saldo med det samme.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Funktioner:

• "Ship to Shore" bonusspillet udløses, når tre eller flere scatter Skib-symboler vises på hjulene.
  • Spil "Ship to Shore" bonusspillet. I bonusspillet skal der vælges 5 af 9 skibe, i et forsøg på at få 3 af de samme symboler.
  • Der er gevinst for tre af følgende symboler:

CashCruise_EN_clip_image001           CashCruise_EN_clip_image002          CashCruise_EN_clip_image003      CashCruise_EN_clip_image004

• Når du finder matchende symboler, udbetales en tilfældigt valgt gevinst på op til 1.000 gange din udløsende indsats.
  • 'Ship to Shore'-bonusspillet spilles tre gange.
  • Det vundne beløb i bonusspillet vises nederst til venstre på bonusspilskærmen.
  • Klik på "Færdig" for at vende tilbage til hovedspilskærmen.
  • Gevinster overføres til "Kreditter" når hovedspillet og bonusspillet slutter.
  • Bonusgevinster lægges til betalingsliniegevinster og scatter gevinster.

Gevinstoversigt:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "i"-knappen.

clip_image003_0002

Pige-symbolet erstatter alle symboler, undtagen scatter Isbjerg-symbolet.

x5-5000
x4-2000
x3-200
x2-10

clip_image004_0001

Bonusspillet udløses når tre eller flere Skib-symboler vises.

x5-100
x4-15
x3-5
x2-2

clip_image005_0001

x5-2500
x4-500
x3-75
x2-5

clip_image006_0002

x5-1000
x4-300
x3-30
x2-5

clip_image007_0002

x5-500
x4-125
x3-20

clip_image008_0001

x5-500
x4-125
x3-20

clip_image009_0001

x5-200
x4-50
x3-15

clip_image010_0002

x5-200
x4-50
x3-15

clip_image011_0001

x5-150
x4-25
x3-10

clip_image012_0001

x5-150
x4-25
x3-10

clip_image013_0001

x5-100
x4-20
x3-5

clip_image014_0001

x5-100
x4-20
x3-5

Alle symboler betaler fra venstre mod højre, undtagen spredte Skib-symboler, som betaler i begge retninger.

Gevinstlinjer:

1.  clip_image015_0001 2.  clip_image016_0001 3.  clip_image017_0000
 4. clip_image018_0000  5. clip_image019_0000  6. clip_image020_0000
 7. clip_image021_0000  8. clip_image022_0000  9. SuperJoker_EN_clip_image021

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" til højre på kontrolpanelet og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Hvis din saldo er lavere end minimumindsatsen, vises en besked om for lav saldo automatisk. Du kan indbetale penge på din konto, ved at klikke på "INDBETAL" i browser-panelet og vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i "Ship to Shore" bonusspillet, starter softwaren automatisk "Ship to Shore" bonusspillet, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusspillet er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdateringsdato: 12/1/2017

Seneste opdatering: 29-05-2018