Scorching Fruits 40 Plus

Mål:

• Scorching Fruits 40 Plus er en spillemaskine med fem reels, spillet kan spilles med et minimum på 10 linjer og kan forøges med 10 linjer ad gangen op til det maksimale antal på 40 linjer. Symboler udbetaler fra venstre mod højre, med start fra det yderste venstre reel. Hvis tre eller flere spredte stjerne-symboler dukker op hvor som helst på oversigten,  udløser det en gevinst i overensstemmelse med gevinstoversigten. Wild-symbolet fungerer som en erstatning for alle andre symboler, undtagen de spredte stjerne-symboler

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - knapper på hver side af INDSATS-måleren i desktop-udgaven og ved at klikke på hamburger menu og derefter ændre på indsatsmåleren, når du spiller via mobiludgaven.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis spillerens kontobalance ikke er tilstrækkelig, så deaktiveres funktionen.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobiludgaven.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på i knappen findes over indsatspanelet. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på pil ned på skærmen med  gevinstoversigten . Når du spiller via mobiludgaven, kan gevinstoversigten findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge valgmuligheden 'Gevinstoversigt'-
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på lyd for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'BALANCE'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og i INDSATSMÅLEREN. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen være deaktiveret.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk, indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.pan>
    • Spin til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på  ‘indstillinger’  nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigt og lyd ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken for spillets lydeffekter ved at benytte volumen-knappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Lynspil: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på burgerikonet for at se valgmuligheder som gevinstoversigt, indstillinger for indsats, , autospin, indstillinger for "i" -knappen og indbetalinger/udbetalinger på mobilenheder.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på 'Gevinsttabel'-muligheden for at se Gevinstttabellen.
  • Klik på tilbage-knappen for at gå tilbage til spillet.
  • Klik på Volumenikonet for at slå spillets musik til og fra.
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.

Spilleregler:

• Scorching Fruits 40 Plus er en spillemaskine med fem reels.
  • Spillet kan spilles med et minimum på 10 linjer og kan forøges med 10 linjer ad gangen op til det maksimale antal på 40 linjer.
  • Indsatsbeløbet kan ændres ved at klikke på knapperne '-' og '+'.
  • Når du klikker på SPIL starter spillet med de valgte LINJER og INDSATS.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symboler udbetaler fra venstre mod højre, med start fra det yderste venstre reel, undtagen de spredte stjerne-symboler, der udbetaler hvor som helst på reel-oversigten.
  • 7 Wild Logo er et wild symbol og erstatter alle andre symboler undtagen Stjerne-scattersymbolet.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Kun den højeste gevinst på hver af de valgte gevinstlinjer udbetales.
  • Udbetaling af Wild-symboler har fortrinsret over symbol-udbetaling, hvis Wild-udbetalingen er højere end symbol-udbetalingen.
  • Gevinster fra betalingslinjer ganges med indsatsen per linje for alle gevinster undtagen for de spredte stjerne-symboler.
  • Gevinster fra de spredte stjerne-symboler ganges med den samlede indsats og tilføjes til øvrige linjegevinster.
  • 3 eller flere spredte stjerne-symboler giver en udbetaling i overensstemmelse med udbetalingstabellen.
  • Min. indsatsen er 0,10 € og maks. indsatsen er 50 €.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge på din konto i desktop-udgaven og klikke på 'Spilhistorik' i et hvilket som helst spil.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet uden jackpot er 93.20%.
  • Den teoretiske tilbagebetalingsprocent for spilleren i dette spil, inklusiv jackpot, er 95,08 %.

Jackpot-regler:

• The Big One-jackpotten kan udløses når som helst, både ved normale spins og ved brug af autospin-funktionen.
  • Når en spiller får jackpot, flytter spilskærmen sig til jackpot-skærmen, hvor et Jackpot-hjul med en liste over jackpot-navne er tilgængelig. Gevinstbeløb for det nuværende jackpot-spin er nævnt i jackpot-tabellen.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem jackpots vises på hjulet.
  • Når du klikker på "SPIN" begynder hjulet at rotere, og stopper derefter på en tilfældig jackpot. Du får derefter tildelt den pågældende jackpot.
  • Big One jackpots spilles mellem forskellige spil og alle spil har lige stor chance for at udløse gevinst.
  • Hvert jackpot kan kun vindes af én spiller og dette gælder ved alle Jackpot tiers.
  • I tilfælde af netværksfejl under jackpot-hjulfunktionen, bliver gevinsten automatisk tilføjet til spillerens kontobalance.
  • Jackpotten udløses tilfældigt.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser, jo større chance har du for at få jackpot.
  • Antallet af spins tildelt ved jackpot-skærmen er det samme som antallet af jackpots tildelt.
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Bidrag til jackpot og udløsning af jackpot vil ikke være aktive for spil, der spilles i \"play for fun/demo\" tilstand.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Det teoretiske spillerafkast i spillet er 93.20 %.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 14-12-2022