Space Venture

Mål:

Space Venture er en spilleautomat med TheBigOne jackpot. Vælg dine egne scatter symboler for forskellige præmier. Når bonusspillet udløses, kan du vælge en instant gevinst i stedet for freespin og gå tilbage til hovedspillet.

Information:

• Spillereglerne og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.00%.

Sådan spiller du

• Når du starter spillet er der sat en standard indsats per linje.
  • Du kan ændre indsatsen ved at klikke på - eller + INDSATS PER LINJE.
  • Alle gevinster betales fra venstre til højre, startende yderst til venstre, undtagen scatters som giver gevinst hvor som helst.
  • Den SAMLET INDSATS er 50 gange indsatsen per linje.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Vores SPIN nederst til højre for at starte spillet.
  • Vælg AUTOSPIN for håndfrit spil. Mulighederne er:
    • X100: Der spilles automatisk 100 spil
    • x50: Der spilles automatisk 50 spil
    • X25: Der spilles automatisk 25 spil
    • X10: Der spilles automatisk 10 spil
    • X5: Der spilles automatisk 5 spil
  • Klik STOP for at deaktvere AUTOSPIN og vende tilbage til normalt spil.
  • Vær opmærksom på: Vores AUTOSPIN er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Alle symboler og jackpots animeres når der vindes, foruden baggrundsanimationer.
  • Den samlede gevinst vises i WIN vindue.
  • Du tilbageværende spilsaldo vises nær SALDO tælleren til venstre på skærmen.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Browser-knap panelfunktioner

Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærm modus.)

• Klik på Re-buy for at hente flere chips til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne for spillet som en hjemmeside.
  • Klik på Spilhistorik for at se logs for spillet du spiller.
  • Klik på Forlad spil for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Scatter valg:

• VÆLG DIN SCATTER.
  • Alpha, Sigma eller Omega.
  • Dit valg afgører din gevinst og freespin du får tildelt i SCATTER BONUSSPILLET.

ALPHA SCATTER (LOW VOLATILITY)

VÆLG PRÆMIER ELLER FREESPIN

INSTANT PRÆMIE

25X, 30X ELLER 35X

GANGE DEN SAMLEDE INDSATS

FREESPIN

12, 15 ELLER 20

MED ALLE WILD SYMBOLER

ERSTATTET AF SCATTER

SIGMA SCATTER (MEDIUM VOLATILITY)

VÆLG PRÆMIER ELLER FREESPIN

INSTANT PRÆMIE

15X, 20X ELLER 50X

GANGE DEN SAMLEDE INDSATS

FREESPIN

10, 15 ELLER 25

MED ALLE WILD SYMBOLER

ERSTATTET AF SCATTER

OMEGA SCATTER (HIGH VOLATILITY)

VÆLG PRÆMIER ELLER FREESPIN

INSTANT PRÆMIE

5X, 15X ELLER 100X

GANGE DEN SAMLEDE INDSATS

FREESPIN

5, 15 ELLER 40

MED ALLE WILD SYMBOLER

ERSTATTET AF SCATTER

Bonusspil:

• 3 eller flere scatters udløser SCATTER BONUSSPILLET.
  • Vælg INSTANT PRÆMIE eller FREESPIN.
  • Præmier vil være en af de 3 præmier som er forbundet med den valgte scatter.
  • Freespin vil være et af de 3 freespin-tal forbundet med den valgte scatter.
  • Under freespin fjernes alle SCATTER symboler og WILD symboler tilføjes.
  • Under freespin er indsatsen per linje den samme som i det spil der udløste bonusspillet.
  • Bonusspillet kan ikke genudløses.

Jackpot:

TheBigOne JACKPOT

TheBigOne jackpotten består af fem jackpots på forskellige niveauer; niveauerne er - fra den mindste til den største - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot og Colossal Cash Jackpot. Alle fem jackpots vokser progressivt når spillere placerer indsatser. For hvert spin føjer huset et mindre beløb til hver af de fem løbende jackpots. Alle fem niveauer i TheBigOne jackpotten kan vindes uanset om du får en vindende kombination når du satser et beløb. Jackpot udløses tilfældigt. Jo højere indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten. Jackpotten kan ikke knækkes under freespin. If hvis du vinder jackpotten, vises en pop-up-meddelelse. Pengene bliver overført til din konto med det samme.

• Jackpot spil: Når The Big One jackpotten udløses, skifter hovedskærmen til jackpot-skærmen, hvor alle jackpots og deres værdier, samt et hjul, vises på skærmen.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene.
    • Orange farve repræsenterer Blitz Cash Jackpot
    • Rød farve repræsenterer Quick Cash Jackpot
    • Blå farve repræsenterer Super Cash Jackpot
    • Grøn farve repræsenterer Mega Cash Jackpot
    • Lavendelblå farve repræsenterer Colossal Cash Jackpot
  • SPIN-knappen vises til spilleren og når der klikkes på SPIN, drejer hjulet, stopper på en farve og den respektive jackpot uddeles.
  • Når en jackpot irammes, vises en pop-op besked på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Når der klikkes på "Videre" i pop-up-vinduet, åbnes spillets hovedskærm.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIN"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" på pop-op beskeden.
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på Space Venture hovedskærmen.
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • If hvis du vinder jackpotten, vises en pop-up-meddelelse. Pengene bliver overført til din konto med det samme

REGLER

• Klik på ? for at gå til spillereglerne.
  • Reglerne kan ses ved at scrolle på regelsiderne.
  • Vælg indsats per linje.
  • Vælg SPIN for at starte spillet.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatters og jackpots.
  • Kun den højeste gevinst for en venstre til højre kombination udbetales.
  • Scatter udbetaler hvor som helst.
  • Alle gevinster ganges med indsatsen per linje, undtagen jackpots.
  • Jackpot udbetales med den værdi der er anvist.
  • Udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten, undtagen jackpots.
  • Den samlede indsats er 50 gange indsatsen per linje.
  • Alle gevinster lægges sammen.
  • Fejl annullere alle spil og indsatser.
  • Spilleren er selv ansvarlig for korrekt valg af indsats og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren er 95.00%.
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på TILBAGE.

Gevinstoversigt:

• GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på Hjælp (?) og GEVINSTOVERSIGT på hjælp-siderne.

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" (Spil hvor som helst klienten) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kliente). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" i hovedlobbyen (Spil hvor som helst klienten) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kliente) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt når wild-symbolet vises på hjulene og før det udvider sig, vil wild-symbolet, ved gentilslutning, ændre alle nedenstående symboler til wild-symboler. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren automatisk, ved genoprettelse af forbindelsen, automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller at fortsætter fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam

Seneste opdatering: 30-05-2019