Loot'EnKhamun

Mål:

Loot’EnKhamun "All Ways" spilleautomat med fem hjul uden betalingslinjer og med 243 mulige måder at vinde på i hovedspillet og 1024 måder at vinde på med gratis spil. Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer (Ways) inklusiv hjul 1. Scatter hieroglyf-symboler giver ikke gevinst. Der findes fem forskellige scatter "hieroglyf"-symboler, et for hvert hjul. Når et scatter-symbol lander på et hjul, vil det lille replica-hieroglyf-symbol til venstre for hjulene lyse op. Når tre scatter hieroglyf-symboler ses på hjulene, udløses Loot’EnKhamun bonusrunden med gratis spil. Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil.

Loot’EnKhamun Logo wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler og findes kun på hjulene 1, 2, 3 og 4 i grundspillet.

Spilinformation:

• Spilleregler og udbetalinger er identiske for spil med rigtige penge og spil for sjov. Den eneste forskel er at spil for sjov ikke bidrager til jackpotbeløbet. Autospil funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Jackpots kan ikke vindes i spil for sjov.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består af fem jackpots på forskellige niveauer; niveauerne er - fra det laveste til det største - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot, og Colossal Cash Jackpot. Alle fem jackpots vokser progressivt når spillere placerer indsatser. I hvert spil tilføjes et mindre beløb til hver af de fem løbende jackpots. Alle fem The Big One Jackpot niveauer kan vindes uanset om du får en vindende kombination når du satser et beløb. Jackpots udløses tilfældigt. Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten. Jackpotten kan ikke knækkes under gratis spil. Hvis en jackpot udløses i løbet af grundspillet, samtidig med at gratis spil udløses, spilles og vises jackpotrunden efter gratis spil runden er slut.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter er der sat en standard indsats for spillet. Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på LE2 eller LE3 ved siden af INDSATS.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på LE5 nederst på skærmen ved "INDSATS"-måleren eller ved at klikke på Le44 nederst på skærmen ved siden af måder at vinde på teksten. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises i form af kreditter. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på Le77 på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Spil: "Spil"-knappen LE88 nede i højre hjørne starter spillet.
  • Lydstyrke: LE9 afspiller spillets musik. Klik på LE9 for at slå lyden fra LE10.
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIL: Vælg AUTOSPIL for håndfrit spil. Mulighederne er:
  • Antal spil: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
  • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet spiller automatisk indtil gevinsten er lig med eller over det indtastede beløb.
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Autospil funktionen stopper hvis en Big One Jackpot udløses under autospil.

• Hvis du vil benytte autosspil, skal du klikke på "AUTOSPIL" nederst til højre på spilskærmen. På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Vælg i rullemenuen og klik på "Ok" for at aktivere den valgte muliged og starte spillet. Klik på "X" i autospil-vinduet for at forlade "AUTOSPIL" og gå tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Klik på STOP SPIL for at deaktivere AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • Vær opmærksom på at AUTOSPIL ikke er tilgængeligt i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats med indsats-bjælken på spilskærmen.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i GEVINST vinduet nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst på skærmen.

Hjulstrukturnummereringen for vinderkombinationer i hovedspillet og bonusrunden med gratis spil er som følger:

Hovedspil:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Spil med gratis spil:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

• Hvis to ens symboler ses på hjul 1 og 2, efterfulgt af tre af samme symbol på hjul 3 på forskellige rækker, betales der ikke Way-gevinst for en 5 symbolkombination. Men du bliver betalt for 3 separate "Way"-gevinster med 3 ens symboler på hjul 3.
  • F.eks. hvis et Ni-symbol lander på hjul 1 og 2 og tre Ni-symboler lander på hjul 3, vil der være 3 forskellige Way-gevinster for Ni-symbolet. Hver way giver gevinst, med tre efterfølgende Ni-symboler.
  • Hjul-positionerne for ovenstående Ni Way-gevinster vil være følgende:
    • 0, 1, 2
    • 0, 1, 7
    • 0, 1, 12
  • "Way"-gevinster ganges med den samlede indsats. Scatter hieroglyf-symboler giver ikke udbetalinger. Der er 243 måder at vinde på i hovedspillet. I gratis spil er der 1024 måder at vinde på, da der er 4 symboler på hvert hjul.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Spilleregler:

• Ingen betalingslinjer - All Ways spilleautomat - 243 Ways i hovedspillet, 1024 Ways i gratis spil.
  • Spilleautomat med 5 hjul - 5 x 3 spilleautomat visning i hovedspillet, 5 x 4 spilleautomat visning i gratis spil.
  • Du starter spillet ved at klikke på SPIL, med den valgte INDSATS.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på - og +.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Alle gevinster, undtagen jackpot, betales i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, gives hver vej.
  • Jackpots udbetales med den værdi der er anvist.
  • Hvis der er 3 eller flere matchende symboler (inklusiv Wild erstatninger) får du en gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle sammenfaldende Way-gevinster på forskellige hjul positioner lægges sammen.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende yderst til venstre, undtagen i tilfælde af jackpot.
  • Scatter-symboler giver ingen udbetaling.
  • Way- og jackpot-gevinster lægges sammen.
  • 3 eller flere scatter hieroglyf-symboler hvor som helst på hjulene udløser gratis spil bonusspillet.
  • Alle mulige gevinstkombinationer lægges til den samlede gevinst.
  • Spilleren er selv ansvarlig for korrekt valg af spil og indsats.
  • Der er fem forskellige scatter hieroglyf-symboler. Et for hvert hjul.
  • Scatter-symboler dukker ikke op i løbet af gratis spil.
  • Loot’EnKhamun Logo wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler.
  • Loot’EnKhamun Logo-symbolet findes kun på hjulene 1, 2, 3 og 4.

Funktioner:

Jackpot spil:

Jackpot bonusrunde

• The Big One jackpotten kan udløses når som helst, under normalt spil eller i bonusspillet.
  • Skærmbilledet skifter til et jackpot- skærmbillede. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
    • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
    • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
    • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
    • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen vises til højre. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up meddelelse på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpots aktuelle værdier øverst på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.
  • Pengene bliver overført til din konto med det samme.
  • Jackpotten kan ikke knækkes under gratis spil.

Bonusspil:

• Bonusrunden med gratis spil udløses når 3 eller flere scatter hieroglyf-symboler vises på hjulene.
  • Bonusspil-skærmen vises. Hvis spilleren vælger den rigtige flise forvandles den til guld og de vundne gratis spil og multiplikatorer vises i boksen. Dette antal tilføjes til det samlede antal af gratis spil og multiplikatorer vist i toppen.
  • Bonusrunden slutter hvis du vælger den forkerte flise.
  • Hvis professoren når til den sidste række af tre fliser, vises beskeden "Du har vundet" samt antallet af gratis spil og multiplikatorer spilleren har vundet.
  • Spilleren sendes derefter videre til runden med gratis spil. Gratis spil bonusspillet vises i 4 X 5 spilleautomat visning.
  • Alle Way-gevinster under gratis spil ganges med gratis spil multiplikatoren.
  • Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil. Når alle gratis spil er brugt, vises det vundne beløb til spilleren.
  • Gratis spil spilles med samme indsats som i det udløsende spil.
  • Antallet af gratis spil og den tildelte multiplikator er tilfældige.
  • Antallet af tildelte gratis spil for hvert udløsende spil kan ligge mellem 6 og 30 og den tildelte multiplikator mellem 2 og 8.
  • Gratis spil gevinster lægges til Way-gevinster.

Gevinstoversigt:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "i"-knappen.

Alle symboler betaler kun fra venstre til højre.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93,69%.

Indbetal penge på din konto

Indbetal penge på din konto ved at klikke på "Indbetal"-knappen nederst til højre på skærmen eller på "Indbetal" i lobbyen og vælg den ønskede indbetalingsmetode og det ønskede beløb.

Ofte stillede spørgsmål:

• Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?
    • Hvis din saldo er lavere end minimumindsatsen, vises en besked om for lav saldo automatisk. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter vælge den ønskede indbetalingsmetode.
  • Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
    • Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
    • Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spil, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spil, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.