Vault Cracker MegaWays

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

MEGAWAYS™

Antallet af mulige gevinstmåder varierer pr. spin i henhold til det samlede antal af inpiduelle symboler, som lander på hjulene.

Op til 7 symboler kan lande på hvert af de 6 hjul, hvilket giver en mulighed for at vinde maksimalt 117.649 MegaWays™!

KÆDEREAKTION

Symboler, der danner gevinster, forsvinder, hvorefter nye symboler kan falde ned og skabe nye gevinster.

PENGESKABE

Ikke-betalende scattersymboler kan lande alle vegne på hjulene. Hvert PENGESKAB indeholder en tilfældig KONTANTPRÆMIE, som tildeles, når de åbnes af Røverimesteren eller Tyverimageren.

De mindste Bronzepengeskabe giver mellem 1x og 5x indsatsen, de større Sølvpengeskabe giver mellem 8x og 15x indsatsen, og de største Guldpengeskabe giver mellem 20x og 30x indsatsen!

TYVERIMAGER

Én Tyverimagerscatter kan lande hvor som helst på hjulene. Når den lander sammen med synlige PENGESKAB-symboler, åbner Tyverimageren dem for at afsløre præmierne! Summen af alle PENGESKAB-præmier tildeles spilleren.

RØVERIMESTER

Røverimesteren er et supersymbol, der dækker et helt hjul. Den kan lande på et hvilket som helst hjul og lander altid i fuld visning. Når Røverimestersymbolet lander, udløser det Røverifunktionen for ØJEBLIKKELIGE PRÆMIER! Røverimesteren er en scatter.

RØVERI

Når den udløses, vil Røverimesteren, sammen med eventuelle PENGESKAB-symboler på skærmen, låse og starte ubegrænsede respins! Det er kun PENGESKAB-symboler, det særlige Scarlet Rogue-symbol eller tomme symboler, der vil spinne på hjulene under respins. Nye PENGESKAB-symboler, der lander under respins, låses også.

Under et Røveri modtager hvert hjul, undtagen det, hvor Røverimesteren er, en RØVERIMULTIPLIKATOR svarende til antallet af symboler, der er til stede på hjulet. RØVERIMULTIPLIKATOREN kan være mellem x2 og x7, svarende til antallet af symboler på hvert hjul. At fylde et hjul med PENGESKABE under bonusrunden tildeler multiplikatoren for det pågældende hjul. Hvis mere end et hjul er fyldt op med PENGESKABE i slutningen af Røveriet, lægges deres multiplikatorer sammen.

Ved afslutningen af røveriet sprænges alle PENGESKABE og afslører deres præmier. Summen af alle PENGESKABE multipliceres med summen af alle RØVERIMULTIPLIKATORER, og det samlede beløb tildeles spilleren.

Røveriet slutter, når alle symbolpositioner på hjulene er fyldt med PENGESKABE eller af Rivaliseringsfunktionen.

RIVALISERING

Under et Røveri kan et særligt Scarlet Rogue-scattersymbol lande på hjulene. Et symbol kan lande på hvert hjul. At lande et eller flere Scarlet Rogue-symboler, udløser et spin på Rivaliseringshjulet.

Rivaliseringshjulet er opdelt i 6 grønne sektorer. Hvert Scarlet Rogue-symbol, der lander under et Røveri, gør en af sektorerne rød i den resterende varighed af bonusrunden, op til maksimalt 5 røde sektorer.

Hvis Rivaliseringshjulet stopper på en grøn sektor, fortsætter røveriet. Hvis du stopper på en rød sektor, afsluttes bonusrunden.

SÅDAN SPILLER DU VAULT CRACKER MEGAWAYS™

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.34kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.34kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,342.33kr, Den næste minimum startværdi er: 17,342.33kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 433,558.47kr, Den næste minimum startværdi er: 433,558.47kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 867.11kr, Den næste minimum startværdi er: 867.11kr


Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats pideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver inpiduel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.
Hvis du spiller et spil med Scatterudbetalinger, er det kun den højeste, vindende kombination som udbetales pr. symbol.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet endnu ikke er opstået, vil spillet give et resultat ved genoprettelse af forbindelsen, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken efter genindlæsning af spillet.
I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet er opstået, men spilleren ikke kunne informeres om dette, vil spillet informere spilleren om det endelige resultat ved genindlæsning af spillet, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.72%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 2484.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 10-01-2024