Atlantis Mystery Uncovered

1

Mål:

Atlantis Mystery Uncovered er en spilleautomat med to JACKPOTS, 5 ens gevinst og FREESPIN FUNKTION. Det spilles på 5 hjul med 3 symboler på hvert hjul. WILD-symbolet erstatter alle symboler, undtagen SCATTERS. SCATTER-symbolet udløser og genudløser gratis spil.

Information:

• Spillereglerne og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spil for sjov.
  • Tilbagebetalingsprocenten til spillere i spillet er 95.07%.

Sådan spiller du:

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Du kan ændre indsatsen per genvindst ved at klikke på ◄ og ► knapperne mellem INDSATS og PER GEVINST.
  • Der er ingen linjer i spillet. Alle gevinster er fra venstre til højre i alle positioner undtagen scatter-symboler der giver gevinst overalt.
  • Den SAMLEDE INDSATS er 25 gange indsatsen per gevinst.
  • Klik på MAKS INDSATS for at vælge den størst mulige indsats. Hvis din kontosaldo ikke er tilstrækkelig stor vil muligheden ikke blive tilbudt.
  • Eftersom indsatsen ændres, skifter fremhævelsen af forskellige områder af skærmen. Jackpot kan kun vindes i disse områder. Nogle områder kan tilfældigt blive fremhævet efter tryk på SPIN i forhold til størrelsen af indsatsen.
  • Knappen SPIN i nederste højre hjørne starter spillet.
  • Vælg AUTOSPIN for håndfrit spil. Der er følgende valgmuligheder:
    • X50: 50 spil vil automatisk blive spillet.
    • X20: 20 spil vil automatisk blive spillet.
    • X10: 10 spil vil automatisk blive spillet.
    • X5: 5 spil vil automatisk blive spillet.
  • Klik på STOP for at deaktivere AUTOSPIN og det normale spil genoprettes.
  • Bemærk venligst: AUTOSPIN-funktionen er ikke tilgængelig i versionen hvor der spilles for sjov.
  • Alle vindende symboler bliver animeret gevinst foruden jackpot-animation og baggrundsanimationer.
  • Det samlede gevinstbeløb er vist i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din resterende spillesaldo vises nær SALDO-meteret nederst til venstre på skærmen.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Browserens Knappanel-kommandoer

(Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærm modus.)

• Klik på Rebuy for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at få vist de detaljerede regler for spillet som webside.
  • Klik på Spilhistorik for at se de spil, du har spillet.
  • Klik på Afslut spil for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på knappen Lynindskud for at sætte penge ind på din konto.

REGLER

• Klik på ? knappen for at navigere til Spilleregler.
  • REGLERNE kan ses ved at klikke på knappen ► på regelsiderne.

2

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på knappen TILBAGE TIL SPILLET.

Features:

3

Gevinstoversigt:

• Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på knappen hjælp (?) og ved hjælp af knapperne◄ og ► på regelsiderme.

4

5

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" og vælg den ønskede indbetalingsmulighed (web-klient) eller klik på “INDBETAL“ i menuen “kasse“ på venstre panel i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kliente). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og gebyrer, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" i og vælg den ønskede indbetalingsmulighed (web-klient) eller klik på “INDBETAL“ i menuen “kasse“ på venstre panel i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kliente) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaret automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren automatisk, ved genoprettelse af forbindelsen, automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller at fortsætter fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice i tidsrummet kl. 09.00-24.00.