Loot'enKhamun and Dead Sea Scrolls

Mål:

Loot’EnKhamun and Dead Sea Scrolls er en "All Ways" spilleautomat med fem hjul uden betalingslinjer og med 243 måder at vinde i hovedspillet samt gratis spil. Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer (Ways) inklusiv hjul 1. Scatter hieroglyf-symbolerne giver ikke gevinst. Der findes fem forskellige scatter "hieroglyf"-symboler, et for hvert hjul. Når tre hieroglyf-symboler ses på hjulene, udløses Loot’EnKhamun bonusrunden med gratis spil. Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil. Loot’EnKhamun logo-wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler og findes kun på hjulene 1, 2, 3 og 4 i hovedspillet.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på  eller  på hver side af indsatsmåleren.
  • Den samlede indsats er 1 gange indsatsen og vises ved siden af INDSATS nederst til venstre på skærmen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på knappen  placeret i et panel over indsatspanelet. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som multiplikatorer. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på -knappen på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Spil: SPIL-knappen  nederst i højre hjørne starter spillet.
  • Lydstyrke:  afspiller spillets musik. Klik på -ikonet for at slå lyden fra.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIL: Vælg AUTOSPIL for håndfrit spil. De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spil: : Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. For spillere fra Danmark er antallet af tilgængelige autospil 100.
  • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Autospil stoppes automatisk når The Big One jackpotten udløses under autospil.

• Klik på AUTOSPIL nederst til højre på spilskærmen for at bruge autospil funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på stop autospil-knappen for at stoppe autospil funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.

• "AUTOSPIL" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på Spilindstillinger knappen  nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spil.

Hjulstrukturnummereringen for vinderkombinationer i hovedspillet og bonusrunden med gratis spil er som følger:

Hovedspil:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Spil med gratis spil:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

• Hvis to ens symboler ses på hjul 1 og 2, efterfulgt af tre af samme symbol på hjul 3 på forskellige rækker, betales der ikke Way-gevinst for en 5 symbolkombination. Men du bliver betalt for 3 separate "Way"-gevinster med 3 ens symboler på hjul 3.
    F.eks. hvis et Ni-symbol lander på hjul 1 og 2 og 3 Ni-symboler lander på hjul 3, vil der være 3 forskellige Way-gevinster for Ni-symbolet. Hver way giver gevinst, med tre efterfølgende Ni-symboler.
    Hjul-positionerne for ovenstående Ni Way-gevinster vil være følgende:
    0, 1, 2
    0, 1, 7
    0, 1, 12
  • "Way"-gevinster ganges med den samlede indsats. Scatter hieroglyf-symboler giver ikke udbetalinger. Der er 243 måder at vinde i hovedspillet samt gratis spil.

Spilleregler:

• Dette er en "all ways" automat". Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer, inklusiv hjul 1, undtagen scatter hieroglyf-symboler som betaler hvor som helst.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • "Way"-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Kun højeste gevinst på alle mulige Way-måder kommer til udbetaling.
  • Alle mulige gevinstkombinationer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende yderst til venstre, undtagen i tilfælde af jackpot.
  • Loot'enKhamun logoet er er Wild-symbol som erstatter alle andre symboler, undtagen scatter hieroglyf-symboler. De vises kun på hjulene 1, 2, 3 og 4.
  • Scatter symboler udbetales ikke.
  • 3 eller flere scatter hieroglyf-symboler hvor som helst på hjulene udløser gratis spil bonusspillet.
  • Scatter-symboler dukker ikke op i løbet af gratis spil.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 91,90%.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

BONUSREGLER:

• Bonusrunden med gratis spil udløses når 3 eller flere af de 5 scatter hieroglyf-symboler ses på hjulene.
  • Når bonusspillet er blevet udløst, kan spilleren vælge en af de tre tilgængelige ruller.
  • Spilleren vil modtage 10 gratis spil og et specielt ekspanderende symbol.
  • Alle gevinster vundet med gratis spil ganges med den indsats der udløste gratis spillene.
  • Et specielt ekspanderende symbol (undtagen Scarab) vælges tilfældigt sammen med gratis spillene.
  • Under gratis spil, når alle linjegevinster er blevet udbetalt og hvis det specielle ekspanderende symbol vises hvor som helst på hjulene, erstattes symboler på disse hjul af det specielle ekspanderende symbol, hvis der er nok symboler til en gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle speciele ekspanderende symbol gevinster udbetales.
  • Gratis spil kan ikke genudløses under gratis spil.
  • Når alle gratis spil er blevet brugt, vendes der tilbage til hovedspillet.
  • Gratis spil gevinster lægges til Way-gevinster.

JACKPOT REGLER:

• The Big One Jackpotten kan udløses når som helst, i normalt spil, under autospil og i bonusspillet.
  • Der skiftes fra hovedskærmen til jackpotskærmen, når spilleren har vundet en jackpot, hvor alle jackpotværdierne vises.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
  • Farven rød repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
  • Farven blå repræsenterer Quick Cash jackpotten.
  • Farven lyserød repræsenterer Super Cash jackpotten.
  • Farven lilla repræsenterer Mega Cash jackpotten.
  • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen vises til højre. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up-meddelese på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpots værdier i jackpot ticker-området på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal  for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når Gamble bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  for at indbetale.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.