15 Lanterns

Mål:

15 Lanterns er et slot spil med et 5x3-reel og 20 faste gevinstlinjer. Symbolerne udbetales fra venstre til højre, når tre eller flere identiske symboler vises ved siden af hinanden på hver betalingslinje. Spillet byder bl.a. på lanternesymboler, som stiger opad, efter de lander og forvandler symbolerne ovenover til lanternesymboler; dette forøger chancen for at få en lanternegevinst. Tre eller flere gratis spins-symboler udløser gratis spins-funktionen. I gratis spins-runden kan spilleren vælge mellem en af de fire tilgængelige muligheder.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - knapper på hver side af INDSATS-måleren i desktop-udgaven og ved at klikke på hamburger menu og derefter ændre på indsatsmåleren, når du spiller via mobiludgaven.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis spillerens kontobalance ikke er tilstrækkelig, så deaktiveres funktionen.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobiludgaven.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på i’ knappen findes over indsatspanelet. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på pil ned på skærmen med  gevinstoversigten . Når du spiller via mobiludgaven, kan gevinstoversigten findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge valgmuligheden 'Gevinstoversigt'-
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på lyd for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'BALANCE'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og i INDSATSMÅLEREN. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen være deaktiveret.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen. De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.00 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk, indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på  ‘indstillinger’  nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigt og lyd ikonerne.
    • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken for spillets lydeffekter ved at benytte volumen-knappen.
    • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
    • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på burgerikonet for at se valgmuligheder som gevinstoversigt, indstillinger for indsats, , autospin, indstillinger for "i" -knappen og indbetalinger/udbetalinger på mobilenheder.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Gevinstoversigt muligheden for at se skærmen med  gevinstoversigten .
  • Klik på tilbage knappen for at vende tilbage til spillet.
  • Klik på Lydstyrke ikon for at slå spillets musik til og fra.
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.

SPILLEREGLER:

• 15 Lanterns er et slotspil med et 5x3-reel og 20 faste gevinstlinjer.
  • Når du klikker på "SPIL" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  • Indsatsværdi kan ændres ved at klikke på '+' og '-' knapperne.
  • Alle symbolgevinster ganges med indsatsværdien; dette gælder dog ikke for lanterne- og Gratis Spin-symboler.
  • Alle symboler udbetales fra venstre mod højre, og begynder med reelet yderst til venstre og i fortløbende orden på betalingslinjen (inkl. reel nummer ét), undtagen for de spredte Gratis Spin-symboler.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun det højeste gevinstbeløb på hver betalingslinje udbetales.
  • Wild-symboler erstatter alle andre symboler, undtagen Gratis Spin-symboler og lanternesymboler.
  • Udbetaling af Wild-symboler har fortrinsret over symboludbetaling, hvis Wild-udbetalingen er højere end symboludbetalingen.
  • Gratis Spin-symboler vises på reel nummer to, tre og fire i både hovedspillet og under Gratis Spin-funktionen; disse vil ikke vises på reel nummer ét og fem i hverken hovedspillet eller under Gratis Spin-funktionen.
  • Gratis Spins-funktionen udløses, når tre Gratis Spin-symboler vises på reel nummer to, tre og fire.
  • Den maksimale gevinst er begrænset til 250,000 EUR i hovedspillet eller i Gratis Spins-spillet. Yderligere linjegevinster, Gratis Spins-gevinster eller lanternegevinster går tabt, hvis den maksimale gevinst allerede er nået.
  • Min. indsatsen er 1,00 kr. og maks. indsatsen er 100,00 kr.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil og uden en jackpot er 92,02 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil inklusiv jackpot er 93,90 %.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Lanternesymbol-funktion

• Lanternesymboler, der vises i midten eller bunden af reel-oversigten i hovedspillet eller Gratis Spins-spillet svæver op over reel'et og fylde den øvre korresponderende reel-position med lanterner.
  • Når lanterne er svævet op over deres reels, vil udbetalinger for lanternesymboler på reel-oversigten blive gennemført i henhold til værdierne omtalt i spillets brugerflade.
  • Alle linjegevinster (hvis der er sådanne) bliver udbetalt inden lanternerne svæver op og tilføjes efter lanternegevinster (hvis der er nok lanternesymboler til en udbetaling efter, at de er svævet op) tilføjes til spillerens kontobalance.

Gratis spins bonusspil:

• Gratis Spins-symboler, der vises på reel 2, 3 og 4 under hovedspillet aktiverer Gratis Spins-funktionen.
  • Spilleren kan vælge en af de følgende fire muligheder:
    • 32 gratis spins med én multiplikator
    • 16 gratis spins med to multiplikatorer
    • Otte gratis spins med fire multiplikatorer
    • Tre gratis spins med tre multiplikatorer og Golden Lantern.
  • Gratis spil spilles med den samme indsats som det udløsende spil.

Gratis spins kan udløses igen og vil i dette tilfælde tildele det samme antal gratis spins, som der var valgt til at starte med.

Golden Lantern:

• Gyldne lanternesymboler vises kun i Gratis Spins-funktionen, når spilleren vælger muligheden "3 Gratis Spins med 3 multiplikatorer og gyldne lanterner".
  • Gyldne lanternesymboler dukker op på reel 1 og 5 under Gratis Spins.
  • Gyldne lanternesymboler fungerer både som et Wild-symbol og et lanternesymbol og stiger opad til de højere reels hvis muligt.
  • Lanternesymbolerne stables, og lanterneudbetalingen baseres på antallet af viste lanterner; dette inkluderer både lanternesymbolerne og de gyldne lanternesymboler.
  • Det gyldne lanternesymbol kan erstatte alle andre symboler, undtagen Gratis Spins-symboler og lanternesymboler.
  • Wild-gevinsten udbetales, hvis der er nok symboler tilgængelige i reelet til at udbetale gevinsten.
  • Alle lanternegevinster tilføjes til andre linjegevinster.
  • Gyldne lanterner vises ikke i hovedspillet.

JACKPOT REGLER:

• The Big One-jackpotten kan udløses når som helst - under normalt spil, under autospil eller efter Gratis Spins-spillet.
  • Når en spiller får en jackpot, flytter spilskærmen sig til jackpotskærmen, hvor et Jackpot-hjul med en liste over alle jackpot-navne er til rådighed. Gevinstbeløb for det nuværende jackpot-spin er nævnt i jackpot-tabellen.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem jackpots vises på hjulet.
  • Når du klikker på 'SPIN', begynder hjulet at rotere og stopper derefter på en tilfældig jackpot. Du får derefter tildelt den pågældende jackpot.
  • Big One-jackpots spilles på tværs af forskellige spil, og alle spil har lige stor chance for at udløse jackpotten.
  • Hver jackpot kan kun vindes af én spiller; dette gælder for alle Jackpot-niveauer.
  • I tilfælde af netværksfejl under jackpot-hjulfunktionen, bliver gevinsten automatisk føjet til din balance.
  • Jackpotten udløses tilfældigt.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser, jo større chance har du for at få jackpot.
  • Antallet af spins tildelt ved jackpot-skærmen er det samme som antallet af jackpots tildelt.
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Bidrag til jackpot og udløsning af jackpot vil ikke være aktive for spil, der spilles i \"spil for sjov/demo\" tilstanden.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se historikken over tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetalingsknappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil og uden en jackpot er 92,02 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil og med en jackpot er 93,90 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du vil kunne se resultatet ved at klikke på 'Spilhistorik-knappen, når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 09-01-2023