Sweet Hawaii

Hovedspilskærm

Spillets formål:

Sweet Hawaii er et femhjuls, multi-betalingslinie 'Ca$h Fla$h Jackpot'-spillemaskinespil. Du vinder i henhold til kombinationerne af de forskellige symboler, som vises på de valgte gevinstlinjer. I 'GEVINSTOVERSIGTEN' nedenfor kan du se hvor meget du vinder på de enkelte kombinationer. For hver indsats som placeres lægger huset en procentdel af indsatsbeløbet til den voksende jackpot.

Spilinformation

• Spillet og spillereglerne ved spil med rigtige penge og med fiktive penge er ens, bortset fra at spil med fiktive penge ikke bidrager til jackpotbeløbet. Autospil funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.
  • Du kan spille på op til ni linjer. Betalingslinjerne vises i betalingslinjeoversigten.

Ca$h Fla$h Jackpot:

Ca$h Fla$h Jackpot er en jackpot som vokser progressivt når indsatser placeres. For hvert spil lægger huset et mindre beløb til den løbende jackpot-total. Ca$h Fla$h Jackpot kan vindes uanset om du rammer en gevinstgivende kombination og uanset indsatsbeløbet.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 9 linjer. Du kan hæved indsatsen ved at klikke på 5 til højre for INDSATS eller sænke den ved at klikke på 6. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på  for at indbetale.
  • Valg af "LINJER": Ni linjer er valgt som standard når du åbner spillet. Du kan fravælge linjer ved at klikke på 6 til venstre for "LINJER" eller forøge antallet af valgte linjer ved at klikke på 5 til højre. Når antallet af linjer forøges, vises der en eller flere farvede linjer igennem alle hjulene som angivelse af de valgte betalingslinjer. Disse linjer fjernes, efterhånden som antallet af linjer reduceres.
  • MAKS. INDSATS: Klik på for at spille med maks. indsats . Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren "INDSATS" nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan få vist gevinstoversigten ved at klikke på 9 nederst på skærmen ved "INDSATS"-måleren eller ved at klikke på 10 nederst på skærmen ved linje måleren. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises i form af kreditter. For at finde den effektive udbetaling pr. linje, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på 11 på skærmbilledet med gevinstoversigten. Hvis du klikker på 9 åbnes spillereglerne og gevinstoversigten, hvor du kan læse spillereglerne.
  • Spil: Klik på "SPIL" 12 for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinster på de valgte linjer, plus eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med farvede gevinstlinjer, animerede symboler og i tilfælde af en scatter gevinst, med animerede symboler. Den samlede gevinst vises nederst på skærmen ved "WIN'.
  • Lydstyrke: 13 afspiller spillets musik. Klik på 13 for at slå lyden fra 14.
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIN': Du kan benytte denne funktion til at vælge forskellige muligheder for "håndfrit" spil.
    • Antal spil: Spillet fortsætter det antal spil som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spil til gevinst er lige med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til tab ikke overskrider: Spillet spiller automatisk indtil tabsgrænsen er nået. Tab udregnes med (tabt = samlet indsats - samlet gevinst).
        1. Samlet indsats = akkumulerede samlede indsatser
        2. Samlet gevinst = akkumulerede samlede gevinster
        3. ((Samlet indsats - samlet gevinst) + aktuel spilindsats) <= loss="" limit="" target)="" then="" next="" auto="" spin="" will="" be="">
    • Spil til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
    • Autospin stoppes hvis en Ca$h Fla$h jackpot udløses under autospin.

Autospin panel:

• Hvis du vil benytte auto-spin, skal du klikke på "AUTOSPIN" nederst til højre på spilskærmen. På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Vælg "OK" i rullemenuen. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "X" i autospin-vinduet for at forlade "AUTOSPIN" funktionen og gå tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder, vil den mulighed som opfyldes først blive prioriteret og de øvrige valgte muligheder bliver deaktiveret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • 'AUTOSPIN funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at hæve møntværdien.
  • Kreditter: Når du har sat dit spil, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo viser, hvor meget du har at spille for.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Ansvarligt spil for at siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på INDBETAL  for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\Fiktive for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil om fiktive penge.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Spilleregler:

• Spil på 1-9 linjer.
  • Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre, undtagen scatters.
  • Kun den største gevinst på de valgte betalingslinjer kommer til udbetaling.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges til totalen.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Kun valgte gevinstlinjer giver betaling.
  • Dame-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter-symboler.
  • Alle jackpot gevinster overføres til din kontosaldo øjeblikkeligt.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Funktioner:

Jackpot bonusrunde:

• En Ca$h Fla$h jackpot kan udløses når som helst, enten i normalt spil eller efter gratis spil.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser per spil, desto større chance har du for at vinde jackpotten.
  • Du får besked om eventuelle jackpot-gevinster via pop-op beskeder og gevinstbeløbet krediteres din med det samme.
  • Den aktuelle jackpotværdi vises øverst i højre hjørne på skærmen.

Bonusspil:

• 'Hot Hula'-bonusspillet udløses, når Pige-symbolet ses på hjul tre.
  • Alle symboler på de udløsende hjul skifter til Pige-symboler når normale gevinster er blevet udbetalt.
  • Hot Hula bonusspillet spilles kun under normalt spil.
  • Gevinster overføres til "Kreditter" når et spil er slut, før starten på et bonusspil og når bonusspillet slutter.
  • Bonusgevinster lægges til betalingsliniegevinster og scatter gevinster.
  • Når dette bonusspil er færdigt, skal du klikke på "SPIL" for at fortsætte med at spille det originale spil.

Cash Eruption Bonus:

• Cash Eruption bonusrunden udløses når tre eller flere vulkan-symboler ses fra venstre til højre på hjulene.
  • Den normale spilskærm skifter, og bonusspilskærmen dukker op. Du skal vælge en af de fem Vulkan-symboler som afslører det antal gratisspil som du får tildelt.
  • Du skal derefter vælge et andet Vulkan-symbol for at finde et bonussymbol. For hvert af disse symboler som fremkommer i løbet af de gratis spil, kan du vinde op til 100 gange den udløsende indsats.
  • Cash Eruption bonusrunden slutter når du har spillet de gratis spil.
  • Alle andre gevinster fordobles i løbet af de gratis spil.
  • Cash Eruption bonusspillet kan blive udløst igen.
  • Hot Hula-bonusspillet bliver ikke udløst under Cash Eruption bonusspillet.
  • Når bonusspillet er slut, vender du tilbage til spilleskærmen igen.

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96,00%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil programmet automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad hvis din saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 29-03-2018