The Win Genie

rsz_main_game_screen (2)

Mål:

Win Genie er en spilleautomat med 5x3 hjul og 15 gevinstlinjer. Du vinder i henhold til kombinationerne af de forskellige symboler, som vises på de valgte gevinstlinjer. I "GEVINSTOVERSIGTEN" nedenfor kan du se hvor meget du vinder på de enkelte kombinationer.

rsz_paytable (3)

rsz_paylines (5)

Spilinformation:

• Der spilles på 15 linjer.
  • Når du starter, er der sat en standardindsats for spillet.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per linje.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på rsz_plus_button og rsz_minus_button.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter- og bonussymboler, som betaler hvor som helst.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje og lægges til øvrige linjegevinster.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler, undtagen bonus- og scatter-symboler.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 15 linjer på spilleautomaten. Du kan hæve indsatsen ved at klikke på rsz_plus_button til højre for INDSATS/LINJE eller sænke den ved at klikke på rsz_minus_button til venstre. Indsatsen bliver ikke justeret til næste mulige indsats. Hvis din saldo er lavere end den samlede indsats, skal du klikke på 14 nederst på spilskærmen.
  • LINJER: Der spilles automatisk på 15 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Klik på rsz_11max_bet for at spille med MAKS. INDSATS. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på rsz_help nederst på spilskærmen ved siden af Spilindstillinger og Lyd eller ved at klikke på rsz_info til venstre på spilskærmen.
  • Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på rsz_cancel_button-knappen på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPIL rsz_spin_button for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med gule farvebokse med animerede symboler inde i dem, hvor det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen under "Gevinst".
  • Lydstyrke: rsz_volume_on afspiller spillets musik. Klik på rsz_volume_on-symbolet for at slå lyden fra rsz_volume_off.
  •  AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt. Under UKGC regulering vil antallet af tilgængelige spil blive indstillet til maksimalt 100.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i teksboksen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Autospil funktionen stopper hvis en Big One Jackpot udløses under autospil.

rsz_auto_spin_panel

• Klik på rsz_auto_spin nederst til højre på spilskærmen for at bruge AUTOSPIL funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på stop autospil-knappen rsz_stop_autospin for at stoppe autospil funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIL" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på Spilindstillinger knappen Game settings nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Spilleren kan bruge mellemrumstasten til at dreje hjulene.
  • Intro skærm / film: Ved at markere denne mulighed, vil spilleren kunne se introskærmen.

rsz_advanced_settings_panel

Spilleregler:

• Der spilles på 15 linjer.
  • Når du starter, er der sat en standardindsats for spillet.
  • Samlet INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per valgt linje.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter- og bonussymboler, som betaler hvor som helst.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler, undtagen bonus- og scatter-symboler.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Bonusspil:

• Bonusspillet udløses når 3 eller flere Bonus-symboler vises hvor som helst på hjulene.
  • Spilleren modtager tilfældigt x2, x3, x5, x8 eller x10
  • Spilleren skal vælge 2 af de 3 symboler for at se gevinstbeløbet.
  • Spillere skal vælge 1 af de 3 symboler for at se den første multiplikator som vil blive ganget med den samlede indsats.
  • Spilleren skal igen vælge 1 af de 2 tilbageværende symboler for at se sin multiplikator og den vil blive ganget med gevinstbeløbet vundet med det første valg.
  • Når bonusrunden er slut, vises den samlede gevinst i et pop-up-vindue og gevinstbeløbet lægges til saldoen.

Bonusspil:

• Bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.
  • Spilleren modtager tilfældigt 8, 9, 10, 11, 12 eller 13 gratis spil.
  • Under gratis spil vil Genie lave magi og placere 2, 3 og 4 Wild-symboler, som vil forblive klistret fast i et tilfældigt antal spil. Nogle gange, selvom Wilds er aktive, vil scatters, hvis de er til stede, altid tilsidesættes og så vil Wilds ikke være synligt for det pågældende spil.
  • 3 eller flere scatter-symboler under gratis spil, genudløser det originale antal gratis spil.
  • Bonusspillet kan ikke udløses med gratis spil.
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst ét symbol der ikke er et Wild-symbol, betales på hver linje.

Jackpot spil:

• The Big One jackpotten kan udløses når som helst i normale spil, autospil og i bonusspillet eller efter bonusspillet.
  • Skærmbilledet skifter til et jackpot- skærmbillede. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
  • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
  • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
  • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
  • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
  • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen vises på højre side. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up-meddelese på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.

Browser-knap panelfunktioner:

rsz_browser_panel

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal 14 for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94.22%.

Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" 14 nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 06-08-2019