NOTE CATCHER

FORMÅLET MED SPILLET:­­

• OBS CATCHER er et 5x3 reel-spil med 10 fastgjorte gevinstlinjer og spilles med imiterede PENGESEDDEL-symboler.
  • Symboler giver udbetaling fra venstre mod højre og højre mod venstre, når 3 eller flere matchende symboler lander på tilstødende reels på en gevinstlinje, undtagen GOLD SAFE- og SILVER SAFE-symbolerne, der er SCATTER-symboler.
  • Hver gang et GOLD SAFE- eller SILVER SAFE-symbol lander hvor som helst på oversigten, vil det blive føjet til det tilsvarende PENGESKAB over spillets reels. Skiven på PENGESKAB-symbolet vil dreje for delvist eller helt at åbne PENGESKABET og vise fremskridtet frem mod at udløse funktionen.
  • Åbning af GOLD SAFE over spillets reels vil udløse NOTE GRABBER-funktionen.
  • Åbning af SILVER SAFE over spillets reels vil udløse NOTE PICKER-funktionen.
  • En delvis åbning af et PENGESKAB over spillets reels er rent kosmetisk og har ingen sammenhæng med chancerne for at åbne pengeskabet helt, når det næste PENGESKAB-symbol lander på spillets reel-oversigt.

SÅDAN SPILLER DU:

• INDSATSVÆRDI: Når spilleren starter spillet er en standardindsats valgt. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på '+' eller '-' knapperne på hver side af INDSATS-ikonet, i spil via desktop- eller mobiludgaven. Hvis du klikker på INDSATS-ikonet, vises vinduet for INDSATSVALG. Spilleren kan vælge den ønskede INDSATS-værdi mellem MIN. og MAKS.-INDSATS.
  • GENTAG VÆDDEMÅL: INDSATSEN for det næste spil vil være den samme som det beløb, der blev satset i det foregående spil.
  • SPIL: Knappen SPIL i den midterste position til højre starter spillet i computertilstanden og landskabstilstand på mobil. Knappen SPIL i den midterste position nederst starter spillet i mobilportrættilstanden.
  • GEVINSTOVERSIGT: GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på BURGER-ikonet og vælge muligheden GEVINSTOVERSIGT. Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.
  • LYDSTYRKE: Spilmusik og lydeffekter er sat til TIL som standard. Klik på VOLUME-knappen vil slå alt spilmusik og lydeffekter TIL/FRA.
  • KREDIT/SALDO: Når spilleren har placeret sin ønskede INDSATS, vil den resterende SALDO vises under 'SALDO'. Spillerens aktuelle SPILSALDO er summen af de beløb, som vises under 'SALDO'-måleren og 'INDSATS'-måleren. SALDOEN for spillet vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIL: Vælg AUTOSPIL for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil AUTOSPIL-muligheden være deaktiveret.
    • Sådan konfigureres AUTOSPIL: Klik på knappen AUTOSPIL, og vælg derefter det ønskede antal spil. AUTOSPIL starter automatisk.
    • Det resterende AUTOSPIL-beløb vises på SPIL-knappen. Klik på SPIL-knappen for at annullere AUTOSPIL hvornår som helst.
  • I spil uden pengeindsats vil "AUTOSPIL"-muligheden blive deaktiveret.

MENUINDSTILLINGER (MOBIL OG COMPUTER):

• Klik på BURGER-ikonet for at se spilmuligheder og -oplysninger.
  • Klik på "i"-ikonet for at se spiloplysninger og -regler.
  • Klik på ikonet "GEVINSTOVERSIGT" for at se spilpræmierne.
  • Klik på "X"-ikonet for at lukke menuen og vende tilbage til spillet.

SPILLEREGLER:

• NOTE CATCHER er et 5x3 reel-spil med 10 fastgjorte betalingslinjer.
  • INDSATS-værdien kan ændres ved hjælp af knapperne "+" og "-".
  • Klik på SPIL-knappen for at starte spillet med det aktuelt valgte indsats eller den grundlæggende INDSATS.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten. Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløb for den aktuelt valgte INDSATS.
  • Sedler giver udbetaling fra venstre mod højre og højre mod venstre, når 3 eller flere matchende seddel-symboler lander på tilstødende hjul på en betalingslinje, undtagen GOLD SAFE- og SILVER SAFE-symbolerne, der er SCATTER-symboler.
  • Betalingslinjer giver udbetaling både fra venstre og højre, undtagen ved 5 ens, som kun giver en gevinst.
  • Kun det højeste gevinstbeløb på hver gevinstlinje udbetales.
  • Alle gevinster føjes til spillerens KONTOBALANCE.
  • SILVER SAFE og GOLD SAFE over spillets hjul repræsenterer NOTE GRABBER-funktionen (GOLD SAFE) og NOTE PICKER-funktionen (SILVER SAFE). Hvert SILVER- eller GOLD SAFE-symbol, der lander hvor som helst på oversigten, tilføjes til det tilsvarende farvede PENGESKAB over spillets reels og drejer skiven for delvist eller helt at åbne PENGESKAB.
  • Når GOLD SAFE- og SILVER SAFE-symboler lander på oversigten samtidig med en gevinst fra betalingslinjerne, tilføjes GOLD SAFE- og SILVER SAFE-symboler først til SAFE-pengeskabet med den tilsvarende farve, og derefter føjes gevinsten til spillerens saldo.
  • En delvis åbning af et PENGESKAB over spillets reels er rent kosmetisk og har ingen sammenhæng med chancerne for at åbne PENGESKABET helt, når det næste SAFE-symbol lander på spillets reel-oversigt.
  • NOTE GRABBER-funktionen tilgås ved at åbne GOLD SAFE-pengeskabet over spillets reels helt.
  • NOTE PICKER-funktionen tilgås ved at åbne SILVER SAFE-pengeskabet over spillets reels helt.
  • Hvis NOTE GRABBER- og NOTE PICKER-funktionerne udløses i samme spin, vil NOTE GRABBER-funktionen blive udløst først, efterfulgt af NOTE PICKER-funktionen.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via hjemmesiden på en computer og vælge menupunktet "SPILHISTORIK" under et hvilket som helst spil.
  • MIN. INDSATS er #{uiConfig.minBet} og MAKS. INDSATS er #{uiConfig.maxBet}
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer udbetales og føjes til spillerens SALDO.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil uden en JACKPOT er 91,12 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil med en JACKPOT er 93,00 %.
  • VED EVENTUELLE FEJL ANNULLERES ALLE UDBETALINGER OG INDSATSER.
  • Gevinstanimationer kan springes over ved at klikke hvor som helst på spilleskærmen, eller ved at klikke på mellemrumstasten (computer).

NOTE GRABBER:

• NOTE GRABBER-funktionen udløses når GOLD SAFE-pengeskabet over spillets reels åbnes helt i hovedspillet.
  • Imiterede pengesedler falder fra toppen af skærmen til bunden. Spilleren skal 'gribe' sedlerne ved at klikke på dem, mens de falder.
  • Hvis en spiller ikke griber en seddel i 15 sekunder i en aktiv session, vil PENGESEDLERNE blive grebet automatisk ved aktivering af AUTOGRIB indtil afslutningen af NOTE GRABBER-funktionen.
  • Når den automatiske indsamling starter i NOTE GRABBER-funktionen, kan spilleren ikke længere gribe aktivt ind selv og gribe sedlerne.
  • Ved klik på en PENGESEDDEL vil enten en KONTANTVÆRDI eller en GOLDEN NOTE blive afsløret.
  • Hvis en KONTANTVÆRDI afsløres, vil det viste beløb blive tilføjet til SAMLET GEVINST-displayet.
  • Hvis en GOLDEN NOTE afsløres, vil denne blive tilføjet til GOLDEN NOTE-displayet. Kun en GOLDEN NOTE kan indsamlesunder funktionsrunden.
  • Ved afslutningen på funktionen, vil GOLDEN NOTE afsløre en MYSTERY CASH PRIZE-gevinst og beløbet vil blive tilføjet til SAMLET GEVINST-displayet.
  • Den maksimale gevinst for Note Grabber-funktionen er 280 X SAMLET INDSATS.
  • NOTE GRABBER-funktionen spilles med samme INDSATS som det udløsende spin.
  • De afslørede KONTANTVÆRDI-beløb er afhængige af INDSATS-beløbet.
  • KONTANTVÆRDI-beløbet på hver seddel varierer fra 0,01 til 700 EUR eller dets tilsvarende beløb i din valuta.
  • NOTE GRABBER-funktionen vil slutte på et tilfældigt tidspunkt.
  • Ved afslutningen af NOTE GRABBER-funktionen, vil MYSTERY CASH PRIZE-gevinsten fra den indsamlede GOLD NOTE blive afsløret som GOLD NOTE BONUS.

NOTE PICKER:

• NOTE PICKER-funktionen udløses når SILVER SAFE-pengeskabet over spillets reels åbnes helt i hovedspillet.
  • Spilleren vises et gitter med 24 imiterede PENGESEDLER på skærmen.
  • Spilleren vælger PENGESEDLER indtil 3 matchende PENGESEDDEL-VÆRDIER afsløres.
  • Når 3 matchende PENGESEDLER er blevet afsløret, vil spilleren blive tildelt beløbet, der vises på de matchende PENGESEDLER.
  • Beløbet, der vises på PENGESEDLEN, er det beløb, som spilleren vil få udbetalt, hvis spilleren vælger tre matchende pengesedler (USD, GBP, CAD, FR). Hvis spilleren eks. vælger tre matchende sedler med en værdi på 100, vil spilleren få udbetalt 100.
  • For alle andre valutaer er beløbet, der vises på PENGESEDLERNE en multiplikator, der vil blive ganget med den nuværende INDSATS, og den samlede gevinst vil blive tilføjet til spillerens saldo. For eksempel, hvis værdien på de 3 matchende PENGESEDLER er 50, så er den samlede GEVINST = INDSATS x PENGESEDDEL-VÆRDI (50).
  • NOTE PICKER-funktionen spilles med samme INDSATS som det udløsende spin.
  • En GOLDEN NOTE kan også afsløres under NOTE PICKER-funktionen og vil tildele spilleren en MYSTERY CASH PRIZE ved funktionens afslutning, udover gevinstværdien af de 3 matchende PENGESEDLER.
  • MYSTERY CASH PRIZE vil have en tilfældig multiplikator anvendt på det aktuelle valgte INDSATS-beløb fra intervallet: 5X, 6X, 7X, 8X, 9X, 10X, 12X, 14X, 16X, 18X, 20X, 25X, 30X, 40X, 50X, 60X , 70X, 80X.

GOLD NOTE GRAB:

• Under hovedspillet er der en mulighed for, at spilleren får tildelt GOLD NOTE GRAB-funktionen.
  • Spilleren bliver kun tildelt GOLD NOTE GRAB-funktionen, hvis der ikke er hverken GOLD SAFE- eller SILVER SAFE-symboler på oversigten.
  • Hvis spilleren snupper Gold Note, vil spilleren få tildelt en af de følgende funktioner.
    • NOTE GRABBER-FUNKTION
    • NOTE PICKER-FUNKTION
    • GOLD NOTE BONUS
  • GOLD NOTE BONUS tildeler en multiplikator, der vil blive ganget med den samlede INDSATS. De tilgængelige multiplikatorer for GOLD NOTE BONUS i hovedspillet er 1X, 2X, 3X, 4X, 5X, 6X, 7X, 8X, 10X, 20X.
  • Hvis spilleren ikke griber GOLD NOTE-sedlen, vil den blive på skærmen og automatisk blive afsløret, når et spin ikke giver gevinst og der hverken er GOLD SAFE- eller SILVER SAFE-symboler synlige.
  • GOLD NOTE-sedlen, der holdes i GOLD NOTE GRAB-funktionen fastholder værdien fra den samlede placerede INDSATS og er afhængig af platformen.
  • Hvis NOTE GRABBER- og NOTE PICKER-funktionerne udløses af GOLD NOTE-sedlen, vil de tilgængelige multiplikatorer for GOLD NOTE-sedlen i denne funktion have en af disse værdier: 5X, 6X, 7X, 8X, 9X, 10X, 12X, 14X, 16X, 18X, 20X, 25X, 30X, 40X, 50X, 60X, 70X, 80X

JACKPOT REGLER:

• The Big One Jackpot kan udløses enten i hovedspillet, under AUTOSPIL (hvis dette er relevant), eller efter funktionsspillet/-spillene.
  • Hovedskærmen ændrer sig så til jackpot-skærmen, efter brugeren har vundet jackpot-spillet, hvori alle jackpots og deres værdier står på den højre side, og et hjul vises på den venstre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem jackpots vises på hjulet.
  • Når du klikker på SPIN-knappen, begynder hjulet at rotere og stopper så på en bestemt farve; derefter tildeles den respektive jackpot.
  • Du kan se de nuværende værdier for alle fem jackpots på hovedspillets skærm.
  • The Big One-jackpotten har to puljer for hvert jackpot-niveau, den nuværende pulje og reservepuljen.
  • Under spillet vil en procentdel af den samlede INDSATS (nævnt nedenfor) gå til begge puljer.

Jackpot-navn

Bidrag til nuværende pulje %

Bidrag til reservepulje %

THE BIG ONE COLOSSAL CASH

0,35%

0,27%

THE BIG ONE MEGA CASH

0,20%

0,08%

THE BIG ONE SUPER CASH

0,15%

0,09%

THE BIG ONE QUICK CASH

0,25%

0,25%

THE BIG ONE BLITZ CASH

0,03%

0,21%

• Hver jackpot indledes med det oprindelige startbeløb.
  • Det indledningsvise jackpot-beløb betales af "Huset", og de følgende forekomster finansieres af reservepuljen. Beløbet i reservepuljen bliver det nye startbeløb.
  • Big One-jackpots spilles på tværs af forskellige spil, og alle spil har lige stor chance for at udløse jackpotten
  • Hver jackpot kan kun vindes af én spiller, og dette gælder for alle Jackpot-niveauer.
  • I tilfælde af netværksfejl under jackpot-hjulfunktionen bliver gevinsten automatisk føjet til spillerens kontosaldo.
  • Jackpotten udløses tilfældigt.
  • Antallet af spins tildelt ved jackpot-skærmen er det samme som antallet af jackpots tildelt.
  • Kun spil om rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Bidrag til jackpotten og udløsning af jackpotten gælder ikke for spil, der spilles i 'spil for sjov/demo'-tilstanden.
  • Det samlede JACKPOT-BIDRAG/RTP (teoretisk gevinst til spilleren) er 1,88 %.

KNAP-PANEL I BROWSER:

• Klik på SPILLEREGLER for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på SPILHISTORIK for at se spillernes spilhistorik.
  • SPILHISTORIK kan kun ses for spil med rigtige penge.
  • Klik på RIGTIGE PENGE/DEMOSPIL for at skifte mellem spil for rigtige penge og demospil uden penge.
  • Klik på INDBETALING-knappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Klik på ANSVARLIGT SPIL for at se information om sikkert spil og steder, du kan få hjælp, hvis du har problemer med dit spil.

AFKAST TIL SPILLER (RTP):

• Den teoretiske gevinst til spilleren (RTP) i dette spil uden JACKPOT er 91,12 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren (RTP) i dette spil med JACKPOT er 93,00 %.

FAQ:

• Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav til at placere en indsats?
    • Hvis din saldo er lavere end den tilladte minimum indsats, vises en besked om at din saldo er for lav automatisk. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter vælge den ønskede indbetalingsmetode.
  • Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
    • Hvis du mister internetforbindelsen mid spillet, afslutt iter softwaret automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
    • Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst, eller midt under, NOTE GRABBER-, NOTE PICKER- eller GOLD NOTE GRAB-funktionsrunderne, kan spilleren ved genoprettelse af forbindelsen starte den afbrudte NOTE GRABBER-, NOTE PICKER- eller GOLD NOTE GRAB-funktionsrunde, hvis den ikke nåede at begynde, eller genoptage fra det sted, hvor den blev afbrudt.

Hvis du stadigvæk har problemer, står vores kundeservice til rådighed døgnet rundt.