Sheep Gone Wild

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

FANG FÅR
Tilfældigt under et spin vises et får på skærmen. Spilleren skal klikke på fåret, hvorefter ulven vil fange fåret og tildele en modifikator for det nuværende spin. Enten vil alle tilstedeværende lavtbetalende symboler af en type blive forvandlet til WILDS for det nuværende spin, eller en GEVINSTMULTIPLIKATOR på x2 eller x3 vil blive afsløret.

Op til 3 får kan vises fortløbende i et enkelt spin. Hvis fåret afslører flere multiplikatorer, vil værdierne blive stablet. Den stablede værdi af de afslørede multiplikatorer kan ikke overstige x8. Multiplikatoren nulstilles ved begyndelsen af det næste spin.

Hvis FANG FÅRET udløses, men spilleren ikke klikker manuelt på det inden for 2 minutter, vil det automatisk blive aktiveret og funktionen vil blive spillet.

ULVESPINS OG VALGBONUS
3 eller flere ULVESPINS-scattere tilfældigt på hjulene udløser bonusrunden med 7 FREE SPINS. Ved begyndelsen af bonusrunden får spilleren mulighed for at vælge blandt 15 får, som ulven skal fange. Antallet af tilgængelige valg svarer til antallet af scattere, som bonusrunden blev udløst med.

5 af fårene kan afsløre et lavtbetalende symboltype, som vil blive forvandlet til WILD, hver gang det lander på hjulene under bonusrunden.

4 af fårene kan tildele en GEVINSTMULTIPLIKATOR. 2 af fårene kan tildele en x2 GEVINSTMULTIPLIKATOR og 2 kan tildele en x3 GEVINSTMULTIPLIKATOR. De afslørede multiplikatorer stables op til x10, og deres kombinerede værdi er aktiv under hele bonusrunden. Multiplikatoren tilføjes til alle gevinster under ULVESPINS.

6 af fårene kan tildele BONUSSPINS, som tilføjes til de oprindelige 7. Ud af disse får kan 2 tildele +2 BONUSSPINS, 2 kan tildele +3 BONUSSPINS og 2 kan tildele +5 BONUSSPINS.

Hvis der lander en ULVESPINS-scatter under ULVESPINS, vil det tildele endnu et valg fra VALGBONUSSEN. Det er kun får som ikke er valgt tidligere, som nu kan fanges.

WILDFÅR
WILDS vises kun under aktivering af FANG FÅRET-funktionen, eller hvis de tildeles fra ULVE-SPINS VALGBONUSSEN. WILDS erstatter alle betalende symboler, og tæller som det symbol der danner den længst vindende kombination på en enkelt gevinstlinje.

SÅDAN SPILLER DU SHEEP GONE WILD
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 17.03kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.03kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,031.97kr, Den næste minimum startværdi er: 17,031.97kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 425,799.39kr, Den næste minimum startværdi er: 425,799.39kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 851.59kr, Den næste minimum startværdi er: 851.59kr
Generelle spilletyper
Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den samlede indsats ganget med symbolmultiplikatoren, der vises i gevinsttabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.
Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.67%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 13409.2.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr

Seneste opdatering: 06-04-2023