Oktoberfest Madness

OF1

Mål:

Oktoberfest Madness! er en spilleautomat med 5 hjul og 3 PROGRESSIVE JACKPOTS. Et pige-symbol er en scatter-symbol som udløser freespin bonusspillet med multiplikatorer. Et Oktoberfest flag-symbol er stacked på hvert hjul og er en wild erstatning.

Information:

Spillerens teoretiske gevinst i dette spil er 95.01%.

Sådan spiller du:

• Spillet spilles med 99 linjer.
  • Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • SAMLEDE INDSATSENer 99 gange indsasten per vundet.
  • Når indsatsen ændres, ændres det KRÆVEDE ANTAL POINT for at vinde en DRUNKEN KNIGHT JACKPOT. Højere indsatser kræver færre point for at vinde jackpotten (se DRUNKEN KNIGHT JACKPOT reglerne nedenfor).
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved INDSATS PER LINJE feltet.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din saldo er for lav, vises denne mulighed ikke.
  • SPIN knappen til højre på skærmen med cirkulære pile starter spillet.
  • AUTOSPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder i denne funktion er:
    • Antal spins:  Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge et antal spin og spille indtil din saldo er mindre end den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
    • Spin til jackpot: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste Jackpot gevinst.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Klik på X eller afbryd i AUTOSPIN dialog-vinduet.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.
  • Fejl annulerer alle spil og udbetalinger.

Browser-knap panelfunktioner

(Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærm modus.)

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se dine tidligere spil.
  • Klik på Forlad Spil for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Regler

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

OF2

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikk på TILBAGE TIL SPILLET.

Funktioner:

OF3

Gevinstoversigt:

• GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "Hjælp"-knappen.

OF4

OF5

Betalingslinjer:

OF6

OF1

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Indbetal" (Spil hvor som helst klienten) eller klikke på "Indbetal" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download klienten). Du kan også indbetale på din konto ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter klikke på "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in"-vinduet automatisk dukke op. For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Indbetal" (Spil hvor som helst klienten) eller klikke på "Indbetal" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download klienten). Alternativt kan du klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in" vinduet i et spil.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen under det ordinære spil, eller et jackpot spil, afsluttes spillet af softwaret. Når du logger på igen, kan du se dine resultater ved at klikke på Gamelogs.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 10-05-2017