Snow Business

Mål:

Snow Business er en fem-hjuls jackpot spilleautomat med tredive betalingslinjer og en bonusrunde med freespin. Når 3 eller flere scatter Isbjerg-symboler ses på hjulene vises skærmbilledet med bonusrunden. I bonusrunden skal spilleren klikke på et tilfældigt antal Fisk, som alle gemmer på et tilfældigt antal freespin eller en tilfældig multiplikator til freespin. Freespin bonuspil kan ikke genudløses under freespin.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpotten består af fem jackpots med forskellige niveauer. Niveauerne er - fra det laveste til det højeste Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot og Colossal Cash Jackpot. Alle fem jackpots vokser progressivt når spillere placerer indsatser. For hvert spin føjer huset et mindre beløb til hver af de fem løbende jackpots. Alle fem niveauer i TheBigOne jackpotten kan vindes uanset om du får en vindende kombination når du satser et beløb. Jackpot udløses tilfældigt. Jo mere du satser, desto større er din chance for at jackpotten. Jackpotten kan ikke knækkes under freespin.

Spilinformation:

Du kan spille på 30 linjer.

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 92,83%.

Sådan spiller du:

• Når du åbner spillet er der valgt en standard indsats pr. linje for alle 30 linjer.
  • INDSATS: Du kan hæve eller sænke indsatsen per linje med - og + til venstre og højre for INDSATS PER LINJE indikatoren. Hvis din saldo er lavere end din samlede indsats, vil indsatsen og linjerne ikke blive justeret til det næst mulige spil. I stedet vises en pop-up-meddelelse med mulighed for at vælge en lavere indsats eller at foretage en indbetaling ved at klikke på SPIN-knappen.
  • Gentag indsats/Skift indsats:  Hvis du allerede har sat et spil, kan du automatisk genbruge samme spil på efterfølgende spin, hvis du har nok penge på din saldo. Du skal bare klikke på SPIN for at spille med samme indsats.
  • MAKS INDSATS-knappen ændrer indsatsen per linje til det maks. mulige.
  • AUTOSPIN: Du kan benytte denne funktion til at vælge de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinsten er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab er højere end: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
    • Spin til jackpotgevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste Jackpotgevinst.
  • Klik på STOP-knappen for at deaktivere AUTOSPIN og fortsætte det normal spil.
  • Klik på X for at lukke AUTOSPIN dialog vinduet.
  • Alle 30 linjer ganges med 'insatsen per linje' og den samlede indsats vises i INDSATS bjælken  til venstre for SALDO nederst på skærmen.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN funktionen virker ikke i spil for sjov modus.
  • Din kontosaldo vises ved SALDO nederst på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Browser-knap panelfunktioner

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Regler

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Spilleregler:

• Du kan spille på 30 linjer.
  • Antallet af LINJER kan ikke ændres.
  • Du kan ændre din INDSATS med - og +.
  • Når du klikker på SPIN starter spillet med den valgte INDSATS. Klik på SPIN for at starte hjulene.
  • Når hjulene stopper bliver alle gevinster på de 30 linjer, plus eventuelle scatter gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten. Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer blinker og symbolerne bliver animeret eller i tilfælde af scatter gevinster, ved at deres symboler bliver animeret. De individuelle betalingslinjer vises ud for hver enkelt vinderlinje.
  • Linje gevinster og/eller Scatter gevinster vises i ticker-området under de fem hjul.
  • Med klik på MAKS INDSATS vælges den maksimale indsats på de 30 linjer.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til gevinstlinje gevinster.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen scatter Isbjerg-symbolet, som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Bonusgevinster lægges til scatter gevinster og betalingslinjegevinster.
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen scatter Isbjerg-symbolet, som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Wild Snow Business-logoet vises kun på hjulene 1, 3, og 5.
  • Når Wild Snow Business-logoet vises på hjul 1:
    • Hvis det vises på den øverste plads på hjul 1, KAN det udvides til en tilstødende plads nedenunder (dette er en tilfældig hændelse ) og det VIL udvides til en tilstødende plads til højre.
    • Hvis det vises i den midterste plads på hjul 1, VIL det udvides til en tilstødende plads ovenfor ELLER en tilstødende plads nedenunder ELLER både en tilstødende plads ovenfor og en tilstødende plads nedenunder (dette er en tilfældig hændelse) og det VIL udvides til en tilstødende plads til højre.
    • Hvis det vises på den nederste plads på hjul 1, KAN det udvides til en tilstødende plads ovenover (dette er en tilfældig hændelse) og det VIL udvides til en tilstødende plads til højre.
  • Når Wild Snow Business-logoet vises på hjul 3:
    • Hvis det vises i den øverste plads på hjul 3, KAN det udvides til en tilstødende plads nedenunder (dette er en tilfældig hændelse ) og det VIL udvides til en tilstødende plads til venstre ELLER en tilstødende plads til højre, eller både en tilstødende plads til venstre og en tilstødende plads til højre (dette er en tilfældig begivenhed).
    • Hvis det vises i den midterste plads på hjul 3, VIL det udvides til en tilstødende plads ovenfor ELLER en tilstødende plads nedenunder ELLER både en tilstødende plads ovenfor og en tilstødende plads nedenunder (dette er en tilfældig hændelse) og det VIL udvides til en tilstødende plads til venstre ELLER en tilstødende plads til højre eller både en tilstødende plads til venstre og en tilstødende plads til højre (dette er en tilfældig hændelse).
    • Hvis det vises i den øverste plads på hjul 3, KAN det udvides til en tilstødende plads ovenover (dette er en tilfældig hændelse ) og det VIL udvides til en tilstødende plads til venstre ELLER en tilstødende plads til højre, eller både en tilstødende plads til venstre og en tilstødende plads til højre (dette er en tilfældig begivenhed).
  • Når Wild Snow Business-logoet vises på hjul 5:
    • Hvis det vises på den øverste plads på hjul 5, KAN det udvides til en tilstødende plads nedenunder (dette er en tilfældig hændelse ) og det VIL udvides til en tilstødende plads til venstre.
    • Hvis det vises i den midterste plads på hjul 5, VIL det udvides til en tilstødende plads ovenfor ELLER en tilstødende plads nedenunder ELLER både en tilstødende plads ovenfor og en tilstødende plads nedenunder (dette er en tilfældig hændelse) og det VIL udvides til en tilstødende plads til venstre.
    • Hvis det vises på den nederste plads på hjul 5, KAN det udvides til en tilstødende plads ovenover (dette er en tilfældig hændelse) og det VIL udvides til en tilstødende plads til venstre.
  • Wild Snow Business-logoet erstatter alle andre symboler og kan forbindes med alle andre symboler, undtagen Isbjerg-symboler.
  • Wild Snow Business-logo udvidelse kan også ske under freespin.
  • Hvis Wild Snow Business-logoet og tre eller flere scatter-symboler vises hvor som helst, spilles Wild udvidelsen først, efterfulgt af freespin runder.
  • Gevinstlinje gevinster betales kun efter Wild udvidelsen.
  • Scatter-gevinster betales før og efter Wild udvidelser. Scatter udbetales kun efter Wild udvidelsen, hvis der vises flere end ét scatter-symbol på skærmen.

Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov modus.

Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på “Tilbage” i venstre hjørne på siden.

Funktioner:

Jackpot spil:

• Når The Big One jackpotten udløses, vises en beskeden "Du vandt jackpotrunden" i ticket-feltet.
  • Skærmbilledet skifter til et skærmbillede med jackpot-spillet. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
    • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
    • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
    • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
    • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIN-knappen vises på højre side. Når du klikker på SPIN vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot irammes, vises en pop-up-meddelese på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på OK i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver SPIN-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på OK i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på Snow Business hovedskærmen
  • Jo mere du satser per spil, desto større chance har du for at vinde jackpotten.

FREESPIN bonusspil:

• Freespin bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Isbjerg-symboler vises hvor som helst.
  • Derefter vises bonusskærmen. Fisk, sæler og ubåd teleskoper kommer tilfældigt ud af hullerne i isen.
  • Spillere skal fange et tilfældigt antal fisk for at få freespin og freespin multiplikatorer. Sæler og ubåd teleskoper kan ikke fanges og giver ikke gevinst.
  • Når bonusspillet er slut, vises resultatet med en OK-knap. Ved at klikke på OK vendes der tilbage til hovedspillet og freespin runderne starter.
  • Alle gevinster under freespin ganges med freespin multiplikatoren.
  • Alle scatter gevinster i løbet af freespin ganges med den tildelte multiplikator for freespin.
  • Antallet af freespin og freespin multiplikatorer der tildeles er tilfældigt.
  • Der gives maks. 25 freespin og maks. 10 freespin multiplikatorer (10x).
  • Freespin spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste freespin.
  • Gratis spin gevinster lægges sammen med gevinstlinje og scatter-gevinster.
  • Hvis Wild-symbolet vises under freespin, spilles WILD udvidelsen, efterfulgt af linje-udbetalinger og derefter fortsætter freespin-runden.
  • Når tre eller flere scatter-Isbjerg-symboler vises hvor som helst på samme tid eller et eller flere af disse scatter-Isbjerg-symboler er tilstødende (Til venstre, højre, over, eller under) til Snow Business Logo Wild-symbolet, udbetales scatter, Wild udvides, scatter udbetales igen (hvis der er nogle) og freespin bonusspillet udløses.
  • Freespin bonusspil kan ikke genudløses under freespin. Når alle freespin er blevet brugt, vendes der tilbage til hovedspillet.

Gevinstoversigt:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "I"-knappen.

1

Snow Business Logo Wild kan udvides til alle symboler til venstre, højre, over, under og forvandles til et Wild-symbol. Det erstatter alle symboler, undtagen scatter Isbjerg-symbolet.

2

Snow Business bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Isbjerg-symboler vises hvor som helst.

• x5-10
  • x4-4
  • x3-2
  • x2-1
pingw
  • x5-1000
  • x4-300
  • x3-100
  • x2-50
Bear
  • x5-500
  • x4-200
  • x3-75
  • x2-30
shark
  • x5-250
  • x4-100
  • x3-30
  • x2-10
seacat
  • x5-200
  • x4-50
  • x3-20
  • x2-4
A
  • x5-100
  • x4-30
  • x3-5
K
  • x5-50
  • x4-15
  • x3-3
Q
  • x5-40
  • x4-12
  • x3-3
J
  • x5-30
  • x4-10
  • x3-2
10
  • x5-15
  • x4-8
  • x3-2
    9
  • x5-10
  • x4-6
  • x3-2

Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatters.

Gevinstlinjer:

paylines

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Indbetal ved at klikke på "INDBETAL" i "Kasse" menuen i hovedlobbyen (spil hvor som helst klienten) eller på "INDBETAL" ved "Kassen" øverst i hovedmenuen og vælg hvor meget du vil indbetale (Download klient).

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdateringsdato: 10/31/2016

Seneste opdatering: 30-05-2019