Slots O' Cashpots Jackpot King

Trin 1: Kom godt i gang
1. Tryk på knappen TOTAL INDSATS for at øge eller mindske beløbet for din TOTAL INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser fra Totalindsats-indstillingerne (afhængigt af operatørkonfiguration og valutaækvivalent).
2. Tryk på 'SPIN' for at starte dit spil.
Trin 2: Sådan spiller du
- Tryk på 'SPIN' for at starte spillet.
- Hjulene vil spinne og til sidst stoppe tilfældigt.
- Hvis kombinationen af symboler, der vises på hjulene, danner en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende fra venstre) på en af gevinstlinjerne, så vinder du. Alle vindende linjer vil blive fremhævet, og din gevinst vil blive krediteret til din konto.
- 3 Bonus Scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 udløser Free Spins-bonussen.
- 5 eller flere Pots of Gold Scatter-symboler på skærmen udløser en Cashpot-præmie.
Wild-symbol
- Wild-symbolet kan bruges til at vinde gevinster ved at erstatte andre symboler, undtagen scatter-symboler og Pots of Gold.
- Kun den højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
Bonus Scatter-symbol
- Bonus Scatter-symbolet kan kun vises på hjul 2, 3 og 4.
- Bonus Scatter-gevinster udbetales i tillæg til hjulgevinster.
- 3 Bonus Scatter-symboler vil udløse Free Spins-bonussen.
Pots of Gold Scatter-symbol
- Pots of Gold Scatter-symboler kan vises på et hvilket som helst hjul, i en hvilken som helst position.
- Cashpot-gevinster tildeles ud over gevinster på hjulene.
- 5 eller flere Pots of Gold Scatter-symboler giver en af 5 Cashpot-præmier.
- Cashpots kan også tildeles via Pots of Gold Added Modifier.
Cashpot-opgraderinger
- Hvis 4 Pots of Gold Scatter-symboler lander i synsfeltet, vil alle cashpots blive opgraderet permanent.
- Opgraderingen kan ske 9 gange, indtil den når maksimumniveauet.
- Når du når det maksimale niveau, vil opnåelse af 4 Pots of Gold-symboler i stedet starte et Cashpot respin for at prøve at lande yderligere Pots of Gold-symboler.
Free Spins
- Før Free Spins begynder, vælger spilleren Lucky Clovers.
- Lucky Clovers kan udløse Free Spins og multiplikatorer, og Free Spins begynder, når Start afsløres.
- Vind op til 30 Free Spins og x5 multiplikator.
- Cashpot-gevinster kan opnås under Free Spins og udbetales separat fra eventuelle hjulgevinster, hvor kun hjulgevinster ganges med gevinstmultiplikatoren.
- Free Spins kan genudløses under Free Spins ved at opnå 3 bonussymboler på hjul 2, 3 og 4, hvilket giver det samme antal spins som det udløsende spil.
Jackpot King Deluxe-potsystem
- Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe-bonussen kan udløses ved at opnå 5 Jackpot King Deluxe-overlay-symboler på hjul 1 til 5.
- Jackpot King Deluxe Pot System er tilgængeligt på alle indsatser på alle spil, der er tilsluttet Jackpot King Deluxe System.
- Spin hjulene for at samle kronesymboler for at bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå 15+ kronesymboler for at komme ind i Wheel King-delen af funktionen.
- Efter hvert spin skal du VÆLGE ET IKON for at få vist et af følgende udfald:
- SPIN - spinner hjulene igen, med eventuelle ekstra kronesymboler i syne, der tilføjes til gevinststigen.
- COLLECT - afslutter funktionen med, at spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af deres samlede indsats, der er nået på gevinststigen.
- WHEEL KING - vis dette for at gå direkte til Wheel King-runden i funktionen.
- Hvis du opnår 15+ kronesymboler i Jackpot King Deluxe-bonussen, får du Wheel King-bonussen.
- Wheel King-funktionen er et tombolahjul, der består af Big Win Multiplier-segmenter og Progressive Pot-segmenter.
- Drej hjulet for at vinde enten en stor samlet indsatsmultiplikator eller en jackpot.
- BEMÆRK - Jackpot King Deluxe-jackpots kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
- Når en jackpot er vundet, nulstilles den til reservebeløbet og begynder at stige igen.
- Chancerne for at vinde en jackpot stiger baseret på jackpot-værdien (Royal- og Regal-potter er garanteret at blive vundet af 'Must Be Won By'-værdien).
- Samtidige jackpotgevinster kan ikke forekomme. Hvis to spillere ser ud til at vinde jackpotten på samme tid, vil den første spiller, der udløser jackpotten, vinde hele jackpotbeløbet, og den anden spiller vil vinde reservepotten plus eventuelle yderligere bidrag.
- I tilfælde af en kommunikationsfejl, efter at resultatet af en kampagnepulje er blevet bestemt, og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
- Mens spillet er live, kan jackpotten ikke afsluttes. Hvis spillet fjernes, kan det udestående puljebeløb overføres til en anden jackpot.
- Jackpots finansieres af bidrag fra spillerens indsats, bortset fra de indledende frø, som finansieres af operatøren.
Auto Play (afhængig af operatørens konfiguration og jurisdiktionskrav)
- Der er en Autoplay-funktion i spillet, som starter hvert spin automatisk.
- Ved at vælge 'AUTOPLAY' kan du vælge at satse automatisk, den ene efter den anden.
- Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på 'AUTOPLAY'-knappen for at vælge det antal 'Autoplay'-indsatser, du vil spille.

- Auto Play vil
- Der er en Autoplay-funktion i spillet, som starter hvert spin automatisk.
- Ved at vælge 'AUTOPLAY' kan du vælge at satse automatisk, den ene efter den anden.
- Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på 'AUTOPLAY'-knappen for at vælge det antal 'Autoplay'-indsatser, du vil spille.
- Auto Play slukkes, hvis du kommer ind i en bonusrunde, herunder Free Spins, hvis du når den indstillede tabsgrænse, eller hvis en progressiv pulje tildeles (hvor det er relevant).
- Du kan stoppe Auto Play fra at fortsætte til det næste spin ved at klikke på knappen 'STOP'.
Udbetalingsoplysninger og spilleregler
- Linjegevinster ganges med den værdi, der er satset på den vindende linje.
- Gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen.
- Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på på hinanden følgende hjul begyndende med hjulet længst til venstre (20 linjer er altid aktive). Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver linje.
- Feature-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på en hvilken som helst position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
- Flere scatter-funktioner kan vindes i et enkelt spil.
- Scatter-gevinster udbetales ud over gevinster på hjulene.
- Free Spins spilles på det samme antal linjer og indsats pr. linje/total indsats som det udløsende spil (20 linjer er altid aktive).
- Kun det højest betalende antal Cashpot-symboler udløser en gevinst. Faste præmier er en multiplikator af spillerens samlede indsats.

RTP is 88.00-92.50%+JP 0.38% +0.11%

- FUNKTIONSFEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
Gældende dato fra
Dag/Måned/År: 06/02/2023 v1.0

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Seneste opdatering: 19-07-2023