Super Fast Hot Hot

 

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en gevinstgivende linje på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

5

Antal rækker

3

Antal linjer

25 (fast)

Antal mønter du kan satse pr. linje

1 til 10

Progressiv jackpot

Ja

Fordoblings-feature

Nej

Autospil-funktion

Ja

Joker-symboler

Ja

Multiplikator-symboler

Ja (joker)

Scatter-symboler

Ja

Bonusrunde

Nej

Gratis spil

Ja (Scatter)

Øjeblikkelige gevinster

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

Mindre end Maks. indsats: 94,62 %

Maks. indsats: 95,27%

Jackpot

Progressiv jackpot

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på sin saldo til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, der informerer dig om dette.

Alle gevinstgivende linjer udbetaler fra venstre mod højre. Gevinster fra andre valgte linjer tilføjes. Kun den højeste gevinstkombination for hver valgte linje udbetales. Gevinster fra gratis spil føjes til den samlede gevinst.

Autospil-funktionen starter ikke automatisk gratis spil - det kræver input fra spilleren.

På infobjælken i bunden af spillets hovedvindue kan du se din aktuelle INDSATS, sin SALDO og din aktuelle GEVINST i din valuta, samt din aktuelle KREDIT i mønter.

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

 1. Klik på 1 og brug så knapperne + og - til at vælge en møntværdi samt antallet af mønter, du vil satse pr. linje.Bemærk: Den samlede indsats, i din valuta, vises oven over den aktuelt valgte møntværdi.
 2. Klik på1 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Det samlede gevinstbeløb i mønter afgøres efter gevinsttabellen og vises i popup-feltet Gevinst. Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Det samlede gevinstbeløb vises på infobjælken i din valuta (GEVINST) og er det samlede beløb, som du har vundet i mønter, ganget med møntværdien.

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

 1. Tryk på 1 for at åbne vinduet Indstillinger.Klik på 1 og brug så knapperne + og - til at vælge en møntværdi samt antallet af mønter, du vil satse pr. linje. Tryk på 1 for at vende tilbage til hovedvinduet.
 2. Bemærk: Den samlede indsats, i din valuta, vises oven over den aktuelt valgte møntværdi.
 3. Tryk på 1 for at dreje hjulene én gang.

Det samlede gevinstbeløb i mønter afgøres efter gevinsttabellen og vises i popup-feltet Gevinst. Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Det samlede gevinstbeløb vises på infobjælken i din valuta (GEVINST) og er det samlede beløb, som du har vundet i mønter, ganget med møntværdien.

3. Særlige symboler og features

3.1. Joker

Joker-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen scatter- og Jackpot-symboler. Symbolet udløser ikke gratis spil, hvis det står i stedet for et diamant-symbol.

3.2. Super gratis spil

To eller tre diamant-symboler på det første hjul (ikke erstattet af en joker) udløser 2 super gratis spil, hvor det første hjul vil være "låst", ligeså alle diamanter og jokere på de andre hjul. Det betyder, at den første hjul ikke drejes, alle andre diamanter og jokere holdes på deres pladser i de næste 2 spillerunder. Dette gælder også ekstra diamanter og jokere, der kan dukke op i det første gratis spil.

Under de 2 super gratis spil, vil jokere ikke multiplicere gevinstgivende linjer (som de gør i normale gratis spil). Desuden gælder det, at under de super gratis spil vil de 2 diamanter på det første hjul ikke udløse flere super gratis spil.

Super gratis spil kan udløses i løbet af de normale gratis spil. I dette tilfælde følger de 2 super gratis spil straks (jokere og diamanter holdes på dette tidspunkt), og kun herefter fortsætter de normale gratis spil.

3.3. Scatter

Tre eller flere scatter-symboler hvor som helst på skærmen udløser 10 ekstra normale gratis spil hvor:

 • 1 Joker-symbol i en gevinstgivende linje giver 2 gange den linjes gevinst
 • 2 Joker-symboler i en gevinstgivende linje giver 4 gange den linjes gevinst
 • 3 eller flere Joker-symboler i en gevinstgivende linje giver 8 gange den linjes gevinst

Dette gælder ikke under super gratis spil.

Bemærk: Under gratis spil er det Ikke tilladt til at ændre møntværdien.

Under en spillerunde kan op til 12 gratis spil blive tildelt (10 normale gratis spil og 2 super gratis spil).

Super gratis spil kan tildeles under normale gratis spil, og normale gratis spil kan tildeles under super gratis spil. Super gratis spil vil altid være de første til at blive gennemført, derefter de normale gratis spil.

Eksempel 1: Under normale gratis spil, udløser den 4. spillerunde de super gratis spil. De næste to spil er super gratis spil, derefter gennemføres de 6 resterende normale gratis spil.

Eksempel 2: Under super gratis spil, udløser den 1. spillerunde 10 normale gratis spil. Den næste spillerunde er super gratis spil, derefter gennemføres de 10 resterende normale gratis spil.

Bemærk: Der er ingen grænse for antallet afsuper gratis spil samt normale gratis spil, der kan tildeles under enhver form for gratis spil.

3.4. Progressiv jackpot

Kun 5X jackpot-symboler ved maksimal møntantal og maksimum linjer kvalificerer spilleren til progressive jackpot-gevinsterne. Enhver anden kombinationen udbetales ifølge gevinsttabellen.

Den progressive jackpot kan både vindes i grundspillet og under gratis spil.

Den progressive jackpot kan ikke udløses under super gratis spil.

Med hver indsats øges den standard progressive jackpots værdi (den progressive pulje) med 0,5 % af indsatsen

Bemærk: Den standard progressive værdi (progressiv pulje) er en gemt værdi i euro, og den er forbundet med en møntværdi på 10 euro (som ikke nødvendigvis kan vælges i spillet): 500.000,00 i grundbeløb + eventuel øgning på 0,5 % fra alle indsatser.

Progressiv jackpot-tællerne viser værdien af den progressiv jackpot for den aktuelt valgte møntværdi. Den viste jackpot-værdi er proportional med den valgte møntværdi og er en del af den progressive pulje, som er beregnet efter den aktuelt valgt møntværdi.

Bemærk: Den maksimale tilgængelige progressive værdi udbetales, når der spilles med den maksimale møntværdi.

Eksempler på jackpottens grundbeløb (i din valgte valuta):

Møntværdi 0,01

Jackpots grundbeløb

500  

Møntværdi 0,02

Jackpots grundbeløb

1000

Jackpottens værdi opdateres en gang hvert tredje sekund. Afhængigt af internetudbyder samt hardware kan server-til-klient-forsinkelser varierer fra spiller til spiller og fra besked til besked.

Mellem to på hinanden følgende opdateringer af progressiv jackpot-tælleren er det muligt for to eller flere spillere at vinde jackpotten tæt efter hinanden. I dette tilfælde er det den første spiller, der vinder jackpotten, som tildeles jackpottens fulde beløb, mens efterfølgende vindere tildeles det minimumsgaranterede grundbeløb samt 0,5 % af indsatsen placeret mellem de to på hinanden følgende jackpots.

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

 1

Klik for at åbne gevinsttabellen, hvor du kan se:

 • information om udbetalinger i mønter for gevinstgivende kombinationer;
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger;
 • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.
 1

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

 1

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer over.

1

I nederste venstre hjørne af hovedvinduet kan du klikke på denne knap for at åbne indstillingspanelet.

 1

I nederste højre hjørne af hovedvinduet kan du klikke på denne knap for at skifte til fuldskærmstilstand. Klik på  eller tryk på ESC på dit tastatur for at afslutte fuldskærmstilstand.

 1

Klik på denne knap i indstillingspanelet for at regulere de generelle spillyde.

 1

(kun i tilstanden 'rigtige penge') Klik på denne knap i indstillingspanelet for at se spilhistorik i et nyt browservindue.

 1

Klik på denne knap i indstillingspanelet for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browservindue.

REGLER

Klik på denne knap på gevinsttabellen for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

TURBO

(gælder kun for visse lande) På Til/Fra-knappen ved siden af TURBO i indstillingsvinduet for SPIL flyttes knappen hen på TIL for at slå turbofunktionen til (funktionen øger spilhastigheden til et minimum). Flyt knappen hen på FRA for at slå denne funktion fra.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

 1

Tryk på denne knap i hovedvinduet for at åbne indstillingsvinduet. Tryk på  for at åbne indstillingsvinduet.

 1

Tryk på denne Info i indstillingsvinduet for at åbne gevinsttabellen, hvor du kan se:

 • information om udbetalinger i mønter for gevinstgivende kombinationer;
 • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger;
 • spillelinjerne og grundlæggende spilleregler.
 1

Tryk på denne knap i indstillingsvinduet for at åbne vinduet Valgmuligheder.

 1

Tryk på denne knap i vinduet Valgmuligheder for at regulere spillyde.

 1

(kun i tilstanden 'rigtige penge') Tryk på denne knap i indstillingsvinduet, og tryk derefter på HISTORIK for at se spilhistorik i et nyt browservindue.

 1

Tryk på knappen Hjem i vinduet Valgmuligheder for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browservindue.

 1

(kun aktiv når hjulene drejer eller når autospil-funktionen er aktiv) Klik på denne knap for at standse hjulene hurtigere eller for at stoppe autospil-funktionen (kun tilgængeligt i visse områder).

 1

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer over.

REGLER

Klik på denne knap på gevinsttabellen for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

TURBO

(gælder kun for visse lande) På Til/Fra-knappen ved siden af TURBO i indstillingsvinduet for SPIL flyttes knappen hen på TIL for at slå turbofunktionen til (funktionen øger spilhastigheden til et minimum). Flyt knappen hen på FRA for at slå denne funktion fra.

5. Autospil-funktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospil-funktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL1 for at åbne vinduet for indstillingerne af AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

 • Antal autospil: klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille;
 • Avancerede indstillinger:
  • Tabsgrænse: klik på den nuværende tabsgrænse, og brug tastaturet på skærmen til at indtaste en værdi (klik på 1 for at slette dit valg og start forfra), og bekræft dernæst dit valg. Klik på 1 for at lukke tastaturet på skærmen uden at bekræfte;
  • Stop, hvis gevinst når: klik på den nuværende "Stop, hvis gevinst når"-værdi, og brug tastaturet på skærmen til at indtaste en værdi (klik på 1 for at slette dit valg og start forfra), og bekræft dernæst dit valg. Klik på 1 for at lukke tastaturet på skærmen uden at bekræfte;
  • Stop, hvis JACKPOT vindes: (gælder kun spil med progressive jackpots) - slå denne indstilling til ved at flytte Til/Fra-knappen til indstillingen Til, eller flyt til indstillingen Frafor at slå den fra.

Klik på AKTIVÈR for at lukke indstillingsvinduet for SPIL og starte autospil-funktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik et vilkårligt sted uden for indstillingsvinduet for at lukke det uden at starte autospil-funktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen 1 STOP AUTOSPIL for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på 1 for at åbne indstillingsvinduet for SPIL, tryk på 1, og indstil så følgende:

 • Antal autospil: tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille;
 • Avancerede indstillinger:
  • Tabsgrænse: tryk på den nuværende tabsgrænse, og brug tastaturet på skærmen til at indtaste en værdi (tryk på 1 for at slette dit valg og start forfra), og bekræft dernæst dit valg. Tryk på 1 for at lukke tastaturet på skærmen uden at bekræfte;
  • Stop, hvis gevinst når: tryk på den nuværende "Stop, hvis gevinst når"-værdi, og brug tastaturet på skærmen til at indtaste en værdi (tryk på 1 for at slette dit valg og start forfra), og bekræft dernæst dit valg. Tryk på 1 for at lukke tastaturet på skærmen uden at bekræfte;
  • Stop, hvis JACKPOT vindes: (gælder kun spil med progressive jackpots) - slå denne indstilling til ved at flytte Til/Fra-knappen til indstillingen Til, eller flyt til indstillingen Frafor at slå den fra.

Tryk på AKTIVÈR for at lukke indstillingsvinduet for SPIL og starte autospil-funktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på 1 for at lukke indstillingsvinduet uden at starte autospil-funktionen.

Du kan til enhver tid stoppe Autospil ved at trykke på 1 i spillets hovedvindue.

Seneste opdatering: 13-07-2022