Gone With The Wind

Spillets mål:

Spilleautomaten Gone With The Wind har fem hjul, tyve gegevinstlinjer og indeholder jackpotspillet Ca$h Fla$h Jackpot. Spillet har en gratisfunktion hvor du belønnes ved at dreje hjulene nogle ekstra gange. Tre eller flere scattersymboler som forestiller Rhett Butler og som når de vises aktiverer gratisfunktionen.

Ca$h Fla$h Jackpot:

Ca$h Fla$h Jackpot er en jackpot som vokser for her indsats. For hvert spin tilføjer huset et lille beløb i den progressive jackpot i Ca$h Fla$h. Du kan vinde en Ca$h Fla$h Jackpot uanset om du får en gegevinstkombination eller ej og uanset hvilket beløb du har satset.

Information om spillet:

• Du kan spille på op til tyve linjer.

Så här spilar du:

• Angivelse af "LINJER": Der er som standard valgt tyve linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis venstre pil-knappen eller højre pil-knappen, der findes under indikatoren "LINJER" på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses.
  • Vælg indsats: Når du åbner spillet kommer en standardsats på EUR 0,25 per linje for alle 20 linjer (den total indsats er EUR 5). Du kan øge eller sænke dette beløb ved hjælp af pile-knapperne venstre og højre for indikatoren BET (indsats) på spilleskærmen. Hvis din spillesaldo sænker til under din indsats justeres indsatsen ikke og antal linjer til næste mulige indsats. Istedet åbnes vinduet Re-buy. Hvis du ikke har nok penge på din konto, vises et indbetalningsalternativ i et popup-vindue.
  • Højeste indsats: Hvis du vill spille på 20 linjer og satser EUR 10,00 på hver linje klikker du på MAXBET (højeste indsats. Hvis din spillesaldo ikke rækker, inaktiveres dette alternativ.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • 'REGLER': Spillereglerne kan gennemses ved at klikke på knappen 'Game Rules' nederst til venstre i skærmen. For at komme tilbage til spillet klikker du på BACK TO GAME.
  • Gegevinsttabel: Hvis du klikker på PAYTABLE på skærmen med spilleregler kommer du til gegevinsttabellen. Gegevinsten som vises i gegevinsttabellen vises enkelte indsatser og vises som tilgodohavende. Om du vil udregne linjegegevinster ganger du hver enkelt gegevinst med indsatsen per linje. For at komme tilbage til spillet klikker du på GAME på skærmen PAYTABLE.
  • Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer eller scattersymboler blive udbetalt i henhold til gegevinstoversigten.
  • Resultat: Ved gegevinst markeres gegevinstlinjerne og animerer de respektive symboler. Ved scattergegevinst animeres scattersymbolerne. Totalt gegevinstbeløb i The Incredible Hulk vises som besked ovenfor de 5 hjul. Enkelte gegevinster vises på båda siden af hjulene sidste på hver gegevinstlinje.
  • Bonusspil: Bonusspillet aktiveres når 3 eller flere Rhett Butler-symboler vises på hjulene. Den oprindelige spilskærm ændres og bonusskærmen åbnes. Du skal nu vælge tre hatteæsker i Scarletts værelse blandt de fem som vises. Hver æske indehholder en hatt i en bestmt farve. Hvis du vælger en gul hat får du 3 gratisspil. En grøn giver 10 gratisspil og en rød hat mellem 15 og 100 gratisspil. Når bonusspillet afsluttes kommer du tilbaga til det ordinære spil.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Hvis din saldo ikke rækker justeres indsatsen automatisk i systemet til den næst højest mulige indsats. Hvis saldoen er lavere end den samlede indsats, åbnes et vindue hvor du kan foretage en rebuy. Klik på SPIN hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats anvender du venstre- og højrepilene ved BET (indsats) eller LINES (linjer).
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved CREDITS og TOTAL BET.
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen:
    • Number of spins: Spillet drejer automatisk så mange gangee du har valgt i listemenuen. Du kan hvor mange gange du vil spille og spille til din saldo når under den totale indsats.
    • Spin till win is equal to or exceeds (Spillet til gegevinsten er lige med eller højere): Spillet fortsætter til gegevinstbeløbbet er lige med eller højere end det beløb du har valgt i listemenuen.
    • Spin till any win (Spil til næste gegevinst): Spillet fortsætter automatisk til du vinder nästa gång.
    • Spin till feature trigger or bonus round (Spil til næste freespin eller bonuspil): Spillet fortsætter automatiskt til næste freespin- eller bonusspil udløses.
    • Spin till my balance exceeds (Spil til saldoen er højere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen bliver højere eller tilsvare det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Spin till my balance falls below (Spil til saldoen er lavere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen er lavere end eller tilsvarende det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Play faster (Spil hurtigere): Med dette alternativ kan du spille hurtigere i det at pauserne bliver kortere. Du skal vælge mindst ét af de øvrige autospilsalternativer inden du kan vælge hurtigere spil.
  • Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan stoppe autospillet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vægæe andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige penge.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Spilleregler:

• Alle symboler giver gegevinst fra venstre til højre foruden Rhett Butler-symbolet som giver udbetaling uanset position.
  • 3 eller flere scattersymboler, dvs. Rhett Butler, hvor som helst på hjulene udløser gratisspillet.
  • Du vinder kun på valgte linjer. Scattersymbolet, Rhett Butler, giver derimod gevinst uanset position.
  • Kun den højeste gevinst på en oplyst linke giver udbetaling.
  • Hvis du vinder på flere oplyste linjer samtidigt lægges gevinsterne til din totalgevinst.
  • Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med indsatsen per gevinstlinje.
  • Scattervinster ganges med total indsats.
  • Scattervinster lægges til gevinster fra gevinstlinjerne.
  • Du vinder kun på valgte linjer. Scattersymbolet giver derimod gevinst uanset position.
  • Logotypen for "Gone With The Wind" er et wildsymbol og erstatter alle symboler foruden scattersymbolet Rhett Butler.
  • Erstatningssymbolet giver udbetalig seperat eller sammen med andre symboler, undtaget Rhett Butler-symbolet.
  • Du kan ikke få jackpot i et gratisspil.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Bonusspil:

• Bonusspillet "Gone with the wind" starter når 3 eller flere Rhett Butler-symboler vises på hjulene. Den oprindelige spilskærm ændres og bonusskærmen åbnes. Du skal da vælge tre tasker i Scarletts værelse.
Bonus Round
  • I gratisspillet firedobles alle gevinster. Det gælder også scattergevinster. Bonusspillet starter igen hvis 3 eller flere Rhett Butler-symboler vises hvor som helst på hjulene.
  • Alla gratisspin spilles med samma antal linjer og samme indsats per linje som i spillet som udløste det.
  • När funktionen aktiveres overføres gevinster fra gevinstlinjerne og eventuelle scattergevinster til din spillesaldo inden runden starter.
  • Beløb som du eventuelt vinder i gratisspil i bonusrunden lægges til det du vinder.

Gevinsttabel

Teoretisk gevinst til spilleren er 95.99%.

Gevinstlinjer:

Det gick inte att spila klart. Vad ska jag göra?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du fortsat har problemer kan du kontakte kundeservice, når som helst, døgnet rundt.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

™Turner Entertainment Co. & The Stephens Mitchell Trusts. © Turner Entertainment Co. Tilbage til spilsiden.