The Sting

DA_maingame

Mål:

Sting er et sekskant-baseret spil, der består af et lodtrækningsområde med 24 faste sekskanter, som vil rotere og derefter stoppe. De producerer en tilfældigt symbol. Dette spil har ingen betalingslinjer. Spilleren får gevinst ved at forbinde og at finde matchende symbolgrupper i sekskant trækningsområdet. Spilleren får gevinster når der er 4 eller flere matchende forbundne symbolgrupper (uanset hvor i trækningsområdet) og spillet giver gevinst for op til 12 eller flere symbolkombinationer. Det giver et stort udvalg af gevinster (over 100.000 måder at vinde på!)

DA_Paytable1

Gevinstoversigt 2

Gevinstoversigt 3

Gevinstoversigt 4

Gevinstoversigt 5

Spilinformation:

• Når du starter er der sat en standardindsats for spillet.
  • Indsatsen kan ændres ved at klikke på Minus_button og Plus_button.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Gevinster ganges med beløbet ’mellem værdi’ og bliver tilføjet til den samlede gevinst.
  • Gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til din samlede gevinst.
  • Alle vindende symboler animeres sammen med jackpot placeringsanimationerne og baggrundsanimationerne.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at spil for sjov ikke bidrager til jackpotbeløbet. Autospil funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• INDSATS værdi: Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på knapperne “+”   Plus_button eller “-”   Minus_button mellem feltet ”INDSATS VÆRDI ”.
  • MAKS. INDSATS: Spil med MAKS. INDSATS ved at klikke på Maxbet_button Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • GEVINSTOVERSIGT: Klik på Info_button for at se gevinstoversigten. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som multiplikatorer. For at opnå den effektive udbetaling skal du gange den respektive gevinst med indsatsværdien. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på  Back_button  på skærmen med gevinstoversigten.
  • SPIL: Klik på SPIL Spin_Button for at starte hjulene. Når hjulene stopper, udbetales alle gevinstkombinationer i henhold til gevinstoversigten.
  • RESULT: Gevinster angives med animerede symboler og det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved siden af "GEVINST".
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk antallet af spil valgt fra skyderen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospil.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i teksboksen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
    • Autospil stoppes automatisk når Jackpot bonusspillet udløses under autospil.
    DA_Autospin
  • Hvis du vil benytte autospil, skal du klikke på "Autospil" nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Vælg fra skyderen, hvor det er relevant. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOSPIL og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

DA_Settingpanel_New
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling forbliver deaktiveret, hvis mellemrumstasten ikke er tilgængelig for et spil.

SPILLEREGLER:

• Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Spillet betaler for klynger.
  • Symbolgevinster ganges med indsatsværdien
  • Spilleren får gevinster når der er 4 eller flere matchende forbundne symbolgrupper (uanset hvor i trækningsområdet) og spillet giver gevinst for op til 12 eller flere symbolkombinationer.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til din samlede gevinst.
  • Bonusrunde gevinster overføres til din spilsaldo.
  • Honingkæp-symbolet erstatter alle andres symboler, undtagen scatter The Sting logo-symbolet.
  • “The Sting logosymbolet. vises på hjulene 2, 4 og 6, men ikke på hjulene 1, 3, 5 og 7.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet og kaskader.. Yderligere gratis spil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af bonusspillet.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93.89%.
  • Jackpot RTP / bidrag er 1,68%.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

BONUSREGLER:

Udvidende Wild:

• Honingkæp-symbolet er et Wild-symbol. Honingen drypper ned og forvandler alle symbolerne nedenunder til Wild-symboler.
  • Wild-symboler kan kun erstatte et matchende og sammenhængende symbolgruppe i dannelsen af en vindende kombination. Alle 4 eller flere matchende og sammenhængende symboler, inklusiv Wild-symbolet, giver gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Honingkæp-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen Sting logo-symbolet.
  • Honingkæp Wild-symbolet kan kun erstatte en symboltype og kan kun bruges i stedet for et matchende symbolgruppe i en gevinst.
  • Når der er flere symboltyper som Wild-symbolet kan erstatte i matchende symbolgruppegevinster, bliver symbolet kun anvendt for den kombination som giver den største gevinst. Hvis forskellige symbolgrupper kan foretage den samme udbetaling, bruges det til det symbol, der er højere oppe i gevinstoversigten.

Show Me The Honey bonusspil:

• Show Me The Honey bonusspillet udløses når 3 eller flere Sting logo-symboler vises hvor som helst på hjul 2, 4 og 6.
  • Klik på en af de 3 blomster for at få freespin og en mulitplikator. Der gives maks. 40 freespin og multiplikatoren kan maks. være på 8.
  • Du vil få et tilfældigt antal freespin og multiplikatorer når du vælger en blomst. Alle freespin spilles med samme indsats som i det udløsende spin.
  • Wild-funktionen kan også udløses under freespin.
  • Det er ikke muligt at vinde flere freespin under freespin.

JACKPOTSPIL:

DA_Jpscreen
  • Et Jackpot bonusspil kan udløses når som helst i det normale spil, under autospil eller i bonusspillet.
  • Spil jackpot bonusspillet og find ud af, hvilket niveau, du har vundet.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser per spil, desto større chance har du for at vinde jackpotten.
  • Beløbet der vindes i bonusspillet kan ikke udløse jackpotten.
  • Vælg seks ud af ni symboler for at finde "$"-tegnene.
  • Hvert $-tegn udløser et niveau af Gold Jackpot:
  • Et $-tegn udløser Gold Blitz Jackpot.
  • To $-tegn vinder Gold Quick Jackpot.
  • Tre $-tegn vinder Party Super Jackpot.
  • Fire $-tegn vinder Party Mega Jackpot.
  • Klik på "FÆRDIG" for at vende tilbage til hovedspilskærmen.
  • Hvis du vinder flere jackpots, vil bonussspillet for den næste jackpot starte når du klikker på "FÆRDIG".
  • De fire jackpots aktuelle værdier vises øverst til højre på spilskærmen.
  • Når jackpot bonusspillet er færdigt vil det normale spil vende tilbage. Gevinster overføres til din konto øjeblikkeligt.

Browser-knap panelfunktioner:

DA_Browserpanel
  • Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på SPILHISTORIK for at se dine tidligere spil.
  • Klik på IndbetalDA_Deposit  for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93,89%.
  • Jackpot RTP / bidrag er 1,68%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" DA_Deposit nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.