Red Hot BBQ

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER
MYSTISK SAUCE
MYSTISK SAUCE-scattere kan lande alle vegne på hjulene. Alle MYSTISK SAUCE-scattere afslører den samme symboltype. De afslører kun ét af grillsymboltyperne: Grillsymboltyperne i stigende rækkefølge er: Hvidløg, Løg, Skinke, Jalapeno, Habanero og Ghost Pepper.

FREE SPINS
3,4 eller 5 FREE SPINS-scattere alle vegne på hjulene tildeler FREE SPINS-bonusrunden med henholdsvis 9, 12 eller 15 FREE SPINS. Under FREE SPINS kan nogle af de MYSTISK SAUCE-scattere, som lander, blive vist med en lille peberfrugt. Udover at afsløre det samme grillsymbol, vil disse symboler også bidrage mod at fylde den BRANDVARME MÅLER, som er aktiv under bonusrunden.

DEN BRANDVARME MÅLER
Den BRANDVARME MÅLER er kun aktiv under FREE SPINS. Den har 5 faser, som hver kræver 3 trin for gennemførsel. Hver fase viser ét af grillsymbolerne i stigende rækkefølge. Et trin gennemføres ved at lande en MYSTISK SAUCE-scatter med en lille peberfrugt. Mere end et trin kan gennemføres under et enkelt spin.

Efter at have gennemført 3 trin i den nuværende fase, vil symbolet som repræsenteres i denne fase blive opgraderet til det næste symbol, og vil derefter kun blive vist som det opgraderede symbol under resten af bonusrunden.

Hvis alle faser under den BRANDVARME MÅLER gennemføres, er det kun det højestbetalende GHOST PEPPER-symbol som vises i stedet for alle andre barbecuesymboler.

Udover at gennemføre hver af de første 2 faser af den BRANDVARME MÅLER, tildeles der +2 BONUSSPINS. Ved efterfølgende at gennemføre hver af de andre 2 faser tildeles der +3 BONUSSPINS. At gennemføre den 5. og endelige fase giver +5 BONUSSPINS.

SÅDAN SPILLER DU RED HOT BBQ
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 16.85kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 16.85kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 16,851.36kr, Den næste minimum startværdi er: 16,851.36kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 421,284.01kr, Den næste minimum startværdi er: 421,284.01kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 842.56kr, Den næste minimum startværdi er: 842.56kr
Generelle spilletyper
Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den samlede indsats ganget med symbolmultiplikatoren, der vises i gevinsttabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.
Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er ≈ 94.72%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 1110.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 100kr
Spilleversion: 4.0.1
Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 25-04-2023