Tridentia

INTRODUKTION

Trods Middelhavet med hjælp fra den græske gud Neptun i Tridentia

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, udløser Gratis Spins-bonussen. Under gratis spins, når Neptun Wild-symbolet lander på hjulet, opgraderer det tavlerne og tildeler ekstra spins.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Neptun Wild-symbolet udvider sig for at dække alle 3 hjulpositioner og kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonussymboler.

Gratis Spins

• Hvis der opnås 3 eller flere synlige Bonussymboler, bliver der tildelt 12 gratis spins.
  • Derudover tildeler 1, 2 eller 3 Neptun Wild yderligere henholdsvis 1, 3 eller 5 gratis spins.
  • Gratis spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

Jackpot King promoveringspuljesystem

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
  • Jackpot King promoveringspuljesystemet er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King promoveringspuljesystemet.
  • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
  • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet gevinstmultiplikator eller en Promoveringsjackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King promoveringsjackpotten kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når promoveringspuljen er vundet, nulstilles den og begynder at stige igen.
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Afhængig af operatørindstillinger, kan følgende Puljer også være tilgængelig: Regal, Royal.
  • Når jackpotten vindes, nulstilles den til reservepuljebeløbet og begynder at stige igen.
  • Jackpotten finansieres af bidrag fra spillernes indsatser, med undtagelse af genetableringsbeløbet, som finansieres af operatøren.
  • Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
    • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
    • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge det antal "Autospil", som du vil spille.
      (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
    • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
    • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv gratis spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
    • Du kan stoppe Autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på "STOP"-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
    • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
    • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 10 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
    • Funktion-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
    • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
    • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 10 aktive linjer).
    • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£

RTP

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 93.70%, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen.

Seneste opdatering: 31-08-2020