Mars Attacks

INTRODUKTION

Mars Attacks er en spillemaskine med 5 hjul og 20 linjer, baseret på kultfilmen af samme navn! Spillet har 5 bonusrunder samt en chance for et Big Money-boost, hvor du kan vinde op til 1000x den samlede indsats!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene vil spinne og til sidst stoppe et tilfældigt sted.
  • Hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, danner en linje af 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (fra venstre side af) på en af gevinstlinjerne, vinder du. Enhver gevinstlinje, som du har, bliver oplyst, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, tildeler 1 af 5 bonusrunder.

Hjulgevinster

• Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af alle forskellige linjer lægges sammen og udgør den samlede gevinst.
  • Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på linjer i træk med start på hjulet yderst til venstre.
  • Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
  • Scatter-gevinster tilføjes til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest betalende gevinst på hver linje udbetales (for eksempel, hvis 3 wild-symboler giver gevinst, og hvis disse symboler bruges med et andet symbol til at give gevinst for 4 symboler, så betales kun den gevinst, som er den højeste).
  • Wild-symboler inkluderer: Skeleton Wild, Expanding D.N.A. Wild og Roaming Robot Wild.

[Mars Attacks] Modifikatorer

• [Mars Attacks] Modifikatorerne kan udløses tilfældigt under hvert spin:
  • [Radiation Blaster] - Placerer Wild-symboler på tilfældige positioner på hjulene.
  • [Mega Shrink Ray] - Hjulene skrumper således at der er plads til 5 symboler på hvert hjul. Herefter bliver gevinsterne udbetalt for hvert sammenhængende symbol fra venstre mod højre, uanset position (3125 måder at vinde på).
  • [Abduction Beam] - Symbolerne bortføres af moderskibet og et nyt hjulsæt vælter frem på skærmen.
  • [Expansion Cannon] - Der placeres et mystisk-symbol på hjulene, som begynder at sprede sig til de nærliggende positioner. Til sidst vil alle disse mystiske-symboler forvandle sig til et tilfældigt valgt symbol.
  • [Sub-Zero Lazer] - Gevinstgivende symboler fryser fast og hjulene spinner igen og fortsætter indtil gevinsten ikke længere forbedres.

Bonusaktivering

Spilleren åbner en bonusrunde ved at få 3 eller flere synlige bonussymboler på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Hvis der lander 4 bonussymboler på et hvilket som helst synligt felt, elimineres den lavest-udbetalende feature ”Spy Hunter” automatisk, hvilket betyder at den lavest-udbetalende bonus, der kan tildeles er ”We Come in Peace”.

Efter at have fået 3 eller 4 bonussymboler, vil spilleren blive taget til en ny skærm, hvor der skal ”Vælges en Zone” fra et verdenskort. Den valgte Zone invaderes af UFO´er og tildeler 1 af de tilgængelige bonusrunder.

De 5 Zoner er:

• Europa
  • Asien
  • Afrika
  • Australien
  • Amerika (Nord og Syd)
  • Hvis der lander 5 synlige bonussymboler, vil den højst-udbetalende feature, ”Final Stand” blive aktiveret og begynde med det samme.

Spy Hunter

Vælg Mistænkte fra en tavle for at afsløre enten marsmænd eller mennesker. Hver marsmand tildeler en pengemultiplikator. Hvis der afsløres 3 mennesker på tavlen, bliver de nuværende bonusgevinster INDSAMLET. Hvis man finder Mars-ambassadøren, får spilleren tildelt et BIG MONEY-boost til sine gevinster og featuren afsluttes herefter.

We Come In Peace

Spilleren vælger mellem containere, der fylder multiplikatorerne i siderne af skærmen. Når en multiplikator er fyldt op, føjes dens værdi til bonusgevinstpanelet og 1 af følgende vil blive vist for spilleren.

• MULTIPLIKATOR: En ny multiplikator vises i banken og featuren fortsætter.
  • BIG MONEY: Når fyldt igen, tildeles der et BIG MONEY-boost til dine bonusgevinster og featuren afsluttes.
  • En særlig 'OPGRADERINGSPIL' kan komme i spil, når man vælger en container. Denne pil opgraderer samtlige pengemultiplikatorer på skærmen.

Featuren slutter, når spilleren finder ´Mars-kuglen´, der så eksploderer og indsamler samtlige bonusgevinster.

D.N.A. Analysis

Spilleren vil blive præsenteret for en ny skærm og bliver tildelt 5 Gratis Spins på et 4x5-hjulsæt med Udvidende D.N.A. Aktive wild-symboler.

Overliggende D.N.A Wild-symbolerne ruller ned ad hjulene, mens de kører. D.N.A Wild-symbolerne stopper på et tidspunkt. Enhver position, der dækkes af et D.N.A. Wild betragtes som et wild-symbol for det pågældende spin.

Efter hvert spin, vil alle D.N.A. Wild-symboler udvide sig med 1 symbolhøjde.

Martian Takeover

Spilleren vil så blive ført til en ny skærm og tildelt 10 Gratis Spins på et 3x5-hjulsæt med aktive Vandrende Wild-symboler.

Hvert spin giver en chance for at få et Roaming Robot Wild-symbol på et hvilket som helst hjul. Dette fylder så hele hjulet og erstatter alle symboler. Efter hvert spin vil Roaming Robot Wild-symbolet rykke et hjul til venstre.

Når Roaming Robot Wild-symbolet når til hjulet længst til venstre, fjernes det ved det næste spin. Featuren slutter efter det sidste spin, uanset hvor mange Roaming Robot Wild-symboler, der er tilbage på skærmen.

Final Stand

Spilleren føres så til en ny skærm og tildeles ubegrænsede Gratis Spins på et 3x5-hjulsæt.

På ethvert spin kan der fremkomme et særligt Fremskridt-symbol på hjul 2 for mennesker og hjul 4 for marsmænd. Hvis et eller begge af disse symboler fremkommer, vil den respektive fremskridtsbjælke i bunden af skærmen fyldes med 1 ekstra segment. Menneskene ganger gevinster og marsmændene eliminerer symboler ved specificerede milepæle på fremskridtsbjælken. Den første fremskridtsbjælke der bliver fyldt, afslutter featuren.

Hvis menneskene vinder, vil spilleren få tildelt et ekstra BIG MONEY-boost til sine gevinster.

Gamble Funktionen

Når der vindes en Funktionsgevinst i spillet, har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE eller GAMLE gevinsten, for at prøve at vinde en af de andre funktioner i spillet (bortset fra Final Stand Bonussen).

Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 5 funktioner nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den funktion, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i funktionspanelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds).

Jackpot King Deluxe Pot-system

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King Deluxe overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
    • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
    • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
    • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
    • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
    • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
    • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
    • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
    • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
    • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet gevinstmultiplikator eller en jackpot.
    • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
    • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet, hvorfra den stiger igen.
    • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpot-værdien (Royal og Regal pots vindes med garanti senest, når de når "Skal vindes før"-værdien).
    • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
    • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
    • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
    • Jackpotterne finansieres af bidrag fra spillerenes indsats, bortset fra startværdi, der finansieres af operatøren.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.
  • Udbetalingsinformation og spilleregler

• Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
    • Gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.
    • Alle linjebetalingssymboler skal være på en spillet linje og på hjul i træk med begyndelse i hjulet yderst til venstre. Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
    • Funktionssymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på en hvilken som helst position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
    • Flere scatter-funktioner kan vindes i et enkelt spil.
    • Scatter-gevinster udbetales udover hjulgevinster.
    • Gratis spil spilles på samme antal linjer og med samme bet pr. linje/Samlet Bet som det udløsende spil.
    • Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds.
    • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Oversættelse af Spilbegreber

Bemærk: Følgende gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.
    Engelsk Begreb Oversat Begreb
    Wild Wild
    Big Win Big Win
    Huge Win Huge Win
    Epic Win Epic Win
    Scatter Scatter

Den maksimale gevinst fra et enkelt spin er &pnd 250.000 eller 10.000xIndsats - alt efter hvilken, der nåes først Eller tilsvarende i valuta. Andre operatørbegrænsninger kan være i spil (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).

Gyldighedsdato: 13/11/2018

GEVINSTLINJER

1. WINLINES (D.N.A. Analysis)

v2.0

Seneste opdatering: 19-12-2018