Top Cat

INTRODUKTION

Top Cat er en 5-hjulet spillemaskine med 20 linjer, som er baseret på den klassiske tv-tegneserie. Spillet har 5 sjove og vilde features og en TC Alt eller Intet, hvor banden kan tildele dig alle mulige slags vilde præmier og narrestreger. Det er den mest Tip Top Spillemaskine - Top Cat!

Trin 1: Kom i gang

 1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at hæve eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Sats fra 20p og op til 500£ (afhængig af operatørindstillinger og valuta) ved at vælge ud fra listen over tilgængelige indsatser fra mulighederne for Samlet Indsats.
 2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
 3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil. Stop Autospil-knappen kan ses øverst oppe, hvor Autospil-knappen tidligere var sammen med det resterende antal spin.

Trin 2: Sådan spiller man

 • Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
 • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
 • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
 • 3 Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 tildeler Masterplan-bonussen.

Afsløres Kontantvælger-bonussen under Masterplan-bonussen, bliver Kontantvælger-bonussen tildelt.

Afsløres Maharaja Heist Bonus-planen under Maharaja Heist-bonussen, bliver Maharaja Heist-bonussen tildelt.

Afsløres Spisevogn Gratis Spins Bonus-planen under Master Plan-bonussen, bliver Spisevogn Gratis Spins-bonussen tildelt.

Afsløres Dibbles Gratis Spins-bonussen under Masterplan-bonussen, bliver Dibbles Gratis Spins-bonussen tildelt.

Afsløres Byggeplads Wilds Bonus-planen under Masterplan-bonussen, bliver Byggeplads Wilds-bonussen tildelt.

Hjulgevinster

 • Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
 • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
 • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
 • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
 • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

 • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
 • Wild-symboler kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
 • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler udgør en gevinst, men brugt sammen med et andet symbol udgør de en gevinst på 4 symboler, udbetales kun den højeste af de to gevinster).
 • Wild-symboler inkluderer: Vand-wilds, Choo Piano-wilds, Dibble-wilds (enkelt eller fuldt hjul) og Hot Dog-wilds.

Alt eller Intet

 • Hvis Top Cat dukker op fra skraldespanden under et hvilket som helst spil, er der chance for at Alt eller Intet bliver udløst.
 • Top Cat dukker op, hvor han kan tale med en fra banden og tildele en af følgende features:

Choos Piano-wilds - Når hjulene fortsætter med at spinne, vil Choo gå hen over skærmen op til midten af hjulene. Brain gynger i et reb, inden et Piano falder ned på Choos hoved. Herefter kommer der et sjovt bump med flydende stjerner på hjulene, som ændrer symbolerne til wild-symboler.

Brains Vand-wilds - Mens hjulene fortsætter med at spinne, vil Brain dukke op med en brandhane, som kan ses ved siden af hvert enkelt hjul. Brain bruger sin skruenøgle til at skyde vand fra alle brandhaner for eventuelt at gøre hjulet Wild, inden det fortsætter til det næste hjul. Dette fortsætter indtil Brain har arbejdet sig vej gennem alle 5 hjul.

Spooks Søde Mus – Efter en samtale mellem TC og Spook, stopper hjulene, og TC dukker op fra skraldespanden og fløjter i sin fløjte, mens Mus dukker op ved siden af hvert enkelt hjul-symbol og blander dem for at skabe et gevinstspin. Hvis TC igen fløjter i sin fløjte, vil musene igen blande symbolerne for at skabe endnu en gevinst. Dette fortsætter indtil Kontor-Dibble dukker op, og spilleren tildeles det beløb, som er vundet under Blandingerne.

Bennys Kæmpe TV - Mens hjulene fortsætter med at spinne, vil Benny dukke op og trykke på knappen på sin fjernbetjening for at skabe et kæmpe TV, som vil tilføje et antal TV på hjulene. Når et antal Kæmpe TV er blevet tilføjet på hjulene, stopper hjulene, og Benny trykker igen på sin fjernbetjening for at få alle TV til vilkårligt at vise et hemmeligt symbol.

· Vind en af Tip Top feature-bonusserne under Alt eller Intet!

Mini-bonus

Fancy Fancys Hot Dog - På det 5. hjul, er der en særlig Hot Dog-wild, som vil dække 3 hjulplaceringer. Hvis Hot doggen lander helt på det 5. hjul, udløses Genspin-bonussen. En Hot Dog-sælger vil dukke op og placere sin vogn på det 5. hjul og indkapsle Hot Dog-wild symbolet. Fancy Fancy og Banden vil dukke op med en fiskestand og hjulene genspinner. Efter det spin får spilleren udbetalt alle gevinster, og FF vil forhekse linjen og flytte vognen og Wild-symbolet 1-hjulet til venstre. Dette fortsætter, indtil hot doggen er flyttet til 1. hjul med et genspin, hvor den vrede sælger kommer og snupper sin vogn og trækker alle væk fra skærmen.

Bonusaktivering

Spilleren starter bonusrunden ved at få 3 bonus-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Der er 5 unikke bonusser, og din bonus afhænger af den Plan, der bliver valgt i Vælg en Plan-klippescenen.

Spilleren vælger en bonus, hvorpå et stykke papir vil falde ned og dække kortet med planen og vise bonussen, som er blevet tildelt.

Kontantvælger-bonussen

Udløses ved at afsløre Bonussen i Vælg en Plan-bonussen.

Efter en kort overgang vil en baggyde-scene med en skraldebil blive vist, som fortsætter med at køre og kaster et antal skraldespande op på skærmen.

På dette tidspunkt skal spilleren vælge en Skraldespand, hvor en af figurerne dukker op med et multiplikator-skilt, inden den forsvinder ned i skraldespanden igen. Spilleren fortsætter med at vælge, indtil Dibble dukker op med et INDSAML-skilt, hvorefter spilleren forlader featuren med det beløb, som vises i SAMLET GEVINST-feltet på tøjsnorren øverst på skærmen.

Maharaja Heist-bonussen

Efter en hurtig skærmændring bliver spilleren præsenteret for en sekundær bonusskærm, som er baseret på et tema med Maharaja Heist.

Bonussen er delt i to trin; Trin 1 er et multiplikatorspor, som bevæger sig op på siden af Hotellet, og trin 2 er et ’Store Penge’-bræt.

Spilleren begynder altid på trin 1 og skal vælge En fra Banden for at komme op på hotellet og dermed øge den samlet indsatsmultiplikator. Ved at vælge en fra banden vil enten et positivt eller et negativt resultat dukke op:-

Begivenhed

Handling

Ryk 1, 2, 3, 4 eller 5 frem

Får banden til at flytte op på siden af Hotellet med det tilsvarende antal felter.

Indsaml

Afslutter bonussen og udbetaler den samlede indsatsmultiplikator.

Hvis "Store Penge" spilafslutning nås, fortsætter banden til det afsluttende Store Penge-spil. Her præsenteres spilleren for at bræt-layout med banden og Dibble på brættet.

En rød terning kastes for at flytte banden rundt på brættet, hvor de skal indsamle Samlet Indsats-multiplikatorerne, hvorefter en blå terning kastes for Dibble. Hvis Dibble fanger banden, slutter spillet og viser en afslutningsscene, hvor spilleren tildeles den viste gevinst, som er et multiplum af den Samlede Indsats.

Byggeplads Gratis Spins

Afsløres Byggeplads under Masterplan-bonussen, bliver Byggeplads Gratis Spins tildelt.

En skærmændring dukker op, og spilleren bliver taget til et nyt sted, denne gang en byggeplads med flere hjul.

Skærmen startet øverst på det femte hjulsæt. Dette hjul flyder med WILDS. Skærmen går derefter ned til det fjerde hjulsæt, som også viser WILD-SYMBOLER henover hjulene, men med færre wilds på hjulene tættere på bunden.

Spilleren bliver præsenteret for det laveste bygge-niveau. Spilleren spiller resten af sine gratis spins på dette hjulsæt. Målet med Gratis Spins-runden er at indsamle Top Cat-klistermærker, som bliver klistret oven på symbolerne. Ved at indsamle et antal TC-klistermærker, avancerer spilleren til det næste hjulsæt. Jo højere spilleren stiger i niveau, jo flere ekstra wilds bliver der tildelt.

Der tildeles flere spins, i takt med at spilleren stiger i niveau.

Gratis Spin fortsætter, indtil alle spins er spillet, og spilleren får udbetalt det viste beløb i Bonusgevinst-feltet. Ekstra gratis spins tildeles, hver gang spilleren fuldfører et niveau.

Spisevogn Gratis Spins

Udløses ved at afsløre Bonussen i Masterplan-bonussen.

Efter en hurtig skærmændring bliver spilleren præsenteret for et sekundært hjulsæt, som foregår i en spisevogn, hvor figurerne sidder ved disken.

Spisevogn Gratis Spins er ubegrænsede. Efter ethvert spin, hvor et særligt scatter-symbol lander hvor som helst på hjul 5, vil spisevogn-regninger forsvinde ned i højre side af hjulene, og kokken vil udskifte tallerknerne med mad foran banden. Antallet af trin afgøres af tallet, som vises på scatter-symbolet. Ved at komme flere trin op ad stien i højre side, øges gratis spin-multiplikatoren. Bonussen afsluttes, når alle regninger er faldet ned.

Dibble Gratis Spins

Udløses når Dibble Gratis Spins-bonussen fra Masterplan-bonussen fremkommer.

Efter en hurtig skærmændring bliver spilleren præsenteret for et sekundært hjulsæt, som foregår på en gade i regnvejr.

Under denne bonusrunde er et særligt wild-symbol aktivt på alle 5 hjul. Når det særlige wild-symbol lander hvor som helst, kan det optræde som et almindeligt wild-symbol og erstatter alle andre symboler, men på alle efterfølgende spins, vil "wild"-symbolet vandre rundt på hjulene til en anden placering.

Ud over at wild-symboler vil vandre rundt på hjulene, sker der det, at når to wild-symboler "støder sammen" på samme placering, vil det særlige wild-symbol udvide sig og dække hele hjulet.

Dette fortsætter, indtil alle Gratis Spins er spillet, hvorefter bonusgevinsterne beregnes og udbetales til spilleren.

Dibble Gratis Spins-bonus kan ikke genudløses under Dibble Gratis Spins.

Feature Gamble

Når der vindes en Feature i spillet, har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE featuren eller Gamble den, for at prøve at vinde en af de andre features i spillet (undtage Byggeplads Wilds-bonus).

Spilleren præsenteres for en gamble-skærm, der viser de 5 features gående fra venstre mod højre, rangeret efter den gennemsnitlige udbetaling. Featuren, som spilleren har vundet, vil have ordene "TRYK FOR AT INDSAMLE" på gamble-hjulet, og TRYK FOR AT GAMBLE vises på den feature gamble, som spilleren kan vælge.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan spilleren indsamle den feature, som vedkommende har gamblet sig til, hvor alle features herunder nu elimineres. Dette fortsætter, indtil spilleren indsamler, har nået top-featuren (hvor denne feature tildeles), eller spilleren taber Gamble-spillet – hvor spilleren tildeles en trøstepræmie (en hemmelig kontant-værdi).

Jackpot King Promoveringspuljesystem

 • Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
 • Jackpot King promoveringspuljesystemet er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King promoveringspuljesystemet.
 • Spin hjulene for at opsamle Krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 Krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
 • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
 • SPIN - spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige Kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
 • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin Samlet Indsats opnået på gevinststigen.
 • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til featurens Wheel King runde.
 • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
 • Featuren Wheel King Bonus er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og segmenter med Jackpot King progressiv puljen.
 • Spin hjulet for enten at vinde en stor Samlet Indsats Multiplikator eller Jackpot King Promoveringsjackpotten.
 • BEMÆRK - Jackpot King Promoveringsjackpotten kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
 • Når Promoveringspuljen er vundet, nulstilles den og begynder at stige igen.
 • Der kan opstå simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten samtidig, vil den spiller, som først udløser jackpotten, vinde hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus ethvert bidrag, der er tilføjet, efter jackpotten blev udløst første gang.
 • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
 • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
 • Når jackpotten vindes, nulstilles den til reservepuljebeløbet og begynder at stige igen.
 • Jackpots finansieres af spillerens indsats undtagen startbeløbet, som er finansieret af Operatøren.

Autospil

 • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
 • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
 • Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
 • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
 • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
 • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
 • Du kan stoppe autospil i at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

 • Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
 • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
 • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
 • Feature-symboler er scatter-gevinster, og de tildeles, når de fremkommer hvor som helst på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
 • Der kan vindes flere scatter-funktioner i et enkelt spil.
 • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
 • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
 • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Ovenstående regler kan ændres efter licensholders skøn.

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 92,99%, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsatsen - hvad der end kommer først (afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 28-08-2020