Treasures of the Past

Treasures-of-Past_main

Treasures of the Past er en fem-hjuls jackpot-spilleautomat med tredive betalingslinjer og en bonusrunde. Når 3 eller flere værktøjskasse-symboler ses på hjulene udløses bonusrunden. Spilleren skal foretage seks valg, som alle giver en tilfældig kontantgevinst.

Hvis spillerens valg resulterer i en gylden spade, bliver bonusrunden forlænget og spilleren får 6 yderligere valgmuligheder. Han/hun skal foretage seks nye valg.

Ca$h Fla$h Jackpot:

Ca$h Fla$h Jackpot er en jackpot som vokser progressivt når indsatser placeres. For hvert spin lægger huset et mindre beløb til den løbende Ca$h Fla$h jackpot-total. Ca$h Fla$h Jackpot kan vindes uanset om du rammer en gevinstgivende kombination og uanset indsatsbeløbet. Startværdien for Ca$h Fla$h Jackpot er $1.000

Information

• Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.
  • Du kan spille på op til 30 linjer.

Sådan spiller du

• Valg af "LINJER": 30 linjer er valgt som standard. Du kan ændre linjerne ved at klikke på '<' og '>' til henholdsvis venstre & højre for "LINJER" på spilskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte linjer forbliver mørke. Spilleren kan vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for de pågældende linjer.
  • Valg af "INDSATSER": Når du åbner spillet er der valgt en standard indsats pr. linje for alle 30 linjer Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje hvis du klikker på '+' og '-' ved "INDSATS". Hvis din spilsaldo er mindre end standardindsatsen vil systemet automatisk justere indsatsen til næste mulige beløb.
  • "Maks. indsats" findes til venstre for "INDSATS" på spilskærmen. Når du klikker på "Maks. indsats" spiller du med det maksimale antal linjer og indsats pr. linje. Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Det valgte antal linjer ganges med "indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • "REGLER" og "GEVINSTOVERSIGT": Du kan se reglerne og gevinstoversigten hvis du klikker på henholdsvis "Regler" & "Gevinstoversigt nederst til venstre på skærmbilledet for hovedspillet. For at beregne gevinsten pr. linje skal du gange den respektive præmie med indsatsen pr. linje. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL HOVEDSPILLET"
  • SPIN: Klik på "SPIN" for at starte hjulene.
  • Når hjulene stopper bliver alle gevinster på de valgte linjer, plus eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer blinker og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af spredte gevinster, ved at deres symboler bliver levende. De individuelle linjegevinster vises ud for hver vinderlinje. Den samlede gevinst vises nederst på hjulene som en besked.
  • Bonusrunde: Bonusrunden udløses når 3 værktøjskasse-symboler ses på hjulene. Kassernes placering har ingen betydning, men de skal være i syne på hjulene. Spilleren skal vælge alle givne pits for at få kontantgevinster. Hvis spilleren finder en "gylden spade" (som kun gives i det sidste valg) bliver han/hun belønnet med en udvidelse af bonusrunden og skal derefter foretage yderligere seks valg. Det er ikke muligt at få en gylden spade i løbet af den udvidede bonusrunde.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil dnne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din konto. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt bruge ‘+’ og ‘-’ ved "INDSATS" ‘<’ og ‘>’ "LINJER".
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret den ønskede indsats, vises i "KREDITTER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summer af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • AUTO-SPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen.
    • Spin til gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin til gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste gevinst.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusrunde eller bonusspil udløses.
    • Spin indtil min saldo er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo er lig med eller ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det indtastede beløb. Vær opmærksom på at "spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre muligheder før du vælger "Spil hurtigere".
  • For at benytte auto-spin funktionen skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "Annuller" for at stoppe auto-spin og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere "AUTO-SPIN" muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med spillet.
  • Klik på "STOP SPIN" for at stoppe auto-spin funktionen. Når et "AUTO-SPIN" er i gang kan du stoppe spillet ved at klikke på "STOP SPIN". Hvis et spil er i gang vil "AUTO-SPIN" stoppe når det pågældende spil er færdigt. I øvrige tilfælde vil spillet stoppe med det samme og vende tilbage til det normale spil.
  • Vær opmærksom på: Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på spilhistorik for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din Party-konto. Danske Spil Konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din Party-konto". Danske Spil Konto.
  • Spillereglerne er de samme i i spil med rigtige og fiktive penge.

Bonusrunde

• Når bonusrunden udløses vil spilleren se et pop-op vindue med oplysninger om hvordan bonusrunden spilles.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Når spilleren har klikket "OK" på pop-op vinduet føres han/hun videre til en arkæologisk udgravningsplads, hvor spilleren vil se 6 grave.
  • Spilleren skal vælge alle seks grave.
  • Når spilleren holder musen over gravene, vil han/hun se en mudderkage med en specifik form. Det er for at give spilleren en visuel indikation af den genstand som kan være skjult i graven. Spilleren kan finde oplysningerne i gevinstoversigten på skærmbilledet. Der findes tre forskellige typer af mudderkager.
  • Når spilleren vælger mudderkagen vil den enten vise en af de eftertragtede genstande som vist i gevinstoversigten ELLER en ukendt UØNSKET genstand.
  • Hvis spilleren finder en uønsket genstand vinder han/hun intet
  • Hvis spilleren finder en eftertragtet genstand vinder han/hun et tilfældigt beløb. Beløbet bestemmes i forhold til den angivne værdi (stjernestatus) for genstanden i gevinstoversigten på skærmbilledet. Jo højere værdi desto større bliver beløbet osv. Det vundne beløb vises ved siden af genstanden.
  • Værdien af den tilfældige gevinst afhænger af det satsede beløb.

Forlænget bonusrunde

• Hvis spilleren finder en "gylden spade" sammen med den gemte genstand, bliver han/hun belønnet med en forlængelse af bonusrunden. Dette kan kun ske i forbindelse med det sidste valg.
  • Når bonusrunden bliver forlænget, får spilleren besked om det i et pop-op vindue med et "Tillykke". Spilleren bliver derefter automatisk ført til udgravningsstedet.
  • Spilleren får vist 6 ekstra grave og han/hun skal således vælge 6 gange igen.
    Treasures-of-Past_extended-bonus-feature1
  • Alle akkumulerede gevinster lægges sammen og vises som "Samlet gevinst" i bonusrunden.
  • Når bonusrunden slutter vises et pop-op vindue med et "Tillykke" og det samlede vundne beløb. Spilleren bliver derefter automatisk ført tilbage til hovedspillet.
  • Spilleren kan til enhver tid se instruktionerne for bonusrunden i løbet af spillet ved at klikke på "Instruktioner" i venstre hjørne.

"EFTERTRAGTEDE" genstande vist i bonusrunden:

Treasures-of-Past_bonus-feature1

"UØNSKEDE" genstande vist i bonusrunden:

Treasures-of-Past_bonus-feature2

Regler

• Spil med 1-30 linjer.
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Du kan ændre antallet af LINJER med < og >.
  • Du kan ændre INDSATS med + og -.
  • Du starter spillet med "SPIN" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Logo joker-symbolet findes ikke på hjul 5 i grundspillet.
  • Værktøjskassen er et bonusrunde-symbol.
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte værktøjskasse-symbol, som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Logo joker-symbolet kan erstatte alle andre symboler og fungerer kun i sammenhæng med alle andre symboler, undtagen det spredte værktøjskasse-symbol.
  • Gevinster i bonusrunden lægges til betalingslinjegevinster.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.
    Treasures-of-Past_rules

Jackpot-regler:

Treasures-of-Past_jackpot-rules

Gevinstoversigt

(Aktuelle gevinstværdier ikke vist i nedenstående billeder)

Treasures-of-Past_Paytable1

Treasures-of-Past_Paytable

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94.60%

Seneste opdatering: 06-07-2022