Super Mystic

Mål i spillet:

Super Mystic er en "Gold Jackpot"-spilleautomat med fem hjul og flere betalingslinjer Du vinder i henhold til kombinationerne af de forskellige symboler, som vises på de valgte gevinstlinjer. "Gevinstoversigten" nedenfor viser, hvor meget du vinder med hver kombination. Gratis spil bonusspillet med 10 gratis spil udløses når 3 eller flere sandstormsymbol vises på skærmen. Gratis spil kan genudløses under gratis spil. For hvert indsatsbeløb lægger huset en procentdel af indsatsbeløbet til alle de fire løbende Gold Jackpot-niveauer.

Spilinformation:

• Du kan satse på op til ni linjer - som vises på hver side af spilskærmen,
  • Du kan ændre antallet af LINJER med super_4  og  super_5.
  • Du kan ændre din "INDSATS" med super_4   og super_5 .
  • Du starter spillet med den valgte INDSATS og antal LINJER ved at klikke på SPIL.
  • Udbetalinger viser i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Linjegevinster ganges med "Indsatsen per linje" og lægges til andre linjegevinster.
  • Der højeste gevinst på hver hver gevinstlinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges sammen.
  • Scatter gevinster (sandstormsymbolet) ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter-symboler (sandstormsymbolet) som betaler hvor som helst.
  • På vindende linjer animeres symbolerne, gevinstlinjen bliver farvet og de resterende bliver gråtonede.
  • En lyserød ticker-meddelelse vises øverst i spillet.
  • Når der er gevinst, stiger den samlede SALDO og de vundne beløb vises i WIN-delen nederst i spillet.

Gold Jackpot:

Gold Jackpotten består af fire jackpots på forskellige niveauer. Det første niveaue er Gold Blitz Jackpot og de efterfølgende er Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot til den højeste, Gold Mega Jackpot. Alle fire jackpots vokser progressivt når indsatser placeres. Ved alle spil på Gold Jackpot-spil lægger huset et mindre beløb til de fire voksende jackpots. Hver Gold Jackpot niveau kan vindes uanset størrelsen på indsatsen, uanset om der rammes en gevinstkombination eller ej.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der automatisk valgt en standard indsats per linje for alle 9 linjer. Du kan forøge din indsats pr. linje ved at klikke på super_4   til højre for "INDSATS" eller du kan reducere indsatsen ved at klikke på super_5   til venstre. Indsatsen per linje bliver ikke justeret hvis din saldo falder under den samlede indsats. Klik derfor på  for at indbetale.
  • Valg af "LINJER": På samme måde er der som standard valgt ni linjer. Du kan reducere antallet af linjer ved at klikke på super_5  til venstre for "LINJER" eller vælge flere linjer ved at klikke på super_4   til højre. Når antallet af linjer forøges, vises der en eller flere farvede linjer igennem alle hjulene som angivelse af de valgte betalingslinjer. Disse linjer fjernes, efterhånden som antallet af betalingslinjer reduceres.
  • MAKS. INDSATS: Vælg MAKS. INDSATS ved at klikke på  Hvis din saldo er for lav, vises denne mulighed ikke.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "indsatsen pr. linje". Det samlede indsatsbeløb vises under måleren "INDSATS", som du kan finde øverst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan få vist gevinstoversigten ved at klikke på knappen super_8  nederst på skærmen ved måleren "INDSATS" eller ved at klikke på super_9   ved linjen meteret. Gevinsterne, der vises i gevinstoversigten, er pr. enhedsindsats, og de vises i form af multiplikatorer. Hvis du vil vide, hvad den virkelige gevinst pr. linje er, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på super_10 i betalingsoversigten. Hvis du klikker på super_8   åbnes siden med regler og gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på "SPIL"  for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinster på de valgte linjer, plus eventuelle scatter gevinster udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives ved, at deres betalingslinjer blinker, eller i tilfælde af en scatter gevinst ved, at det tilsvarende symbol animeres, mens det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved "GEVINST".
  • Lyd: super_12 ikonet starter spillets musik Klik på super_12   ikonet for at slå lyden fra super_13 .
  • Kreditter: Når du har foretaget den ønskede indsats, vises din resterende spilsaldo under "KREDITTER".
  • "AUTOSPIN": Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge alle eller nogle af de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet. De tilgængelige valgmuligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge et antal spil og spille indtil din saldo er mindre end den samlede indsats
    • Spil til gevinst er lige med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
      • Spil til tab ikke overskrider: Spillet spilles automatisk indtil tabsgrænsen er nået. Det tabet udregnes med (Tabt = samlet indsats - samlet gevinst)
        • Samlede spil = akkumulerede samlede indsatser
        • Samlet gevinst = akkumulerede samlede gevinster
        • (((Samlet indsats- samlet gevinst) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed. "i"
    • Spil til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
    • Autospin stoppes hvis Gold jackpotten udløses under autospin.

• Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen Når vinduet Autospin åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de indstilling(er), du vil spille med Vælg fra rullemenuen, hvor det er relevant og klik på OK. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "Annuller" for at stoppe autospin og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med spillet.
  • Autospin funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov modus.
  • Gentag/Ændr indsats Standardindsatsen for det næste spil vil være den samme som det du satsede på det forrige spil. Klik på "Spil" for at gentage det samme spil. Hæv møntværdien hvis du vil ændre din indsats.
  • Kreditter: Når du har valgt din indsats, vises din tilbageværende saldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summer af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på skærmen.

Browserpanelkommandoer:

• Klik på Ansvarligt spil for at åbne siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilhistorik for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Forlad Spil for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på INDBETAL'   for at indbetale på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\Fiktive for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil om fiktive penge.
  • SPILHISTORIK } kan kun ses for spil med rigtige penge.

Spilleregler:

• Spil 1 til 9 linier.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre, bortset fra det spredte sandstormsymbol, som giver gevinst i alle retninger.
  • Kun den højeste gevinst på hver valgt betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges sammen.
  • Linjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Alle gevinster udbetales kun på de valgte betalingslinjer, bortset fra spredte symboler, som giver gevinst hvor som helst.
  • Bysymbolet træder i stedet for alle symboler, bortset fra scatter sandstormsymbol.
  • Alle jackpot gevinster overført til din kontosaldo øjeblikkeligt.
  • Fejl annulerer alle spil og udbetalinger.
  • Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov, med den undtagelse at spil for sjov indsatser ikke bidrager til jackpotten.

Bonusspil:

• Bonusspillet udløses, når der vises tre eller flere scatter sandstormsymboler hvor som helst på hjulene.
  • Du tildeles ti gratisspil, og under disse tredobles alle gevinster.
  • Bonusrunden kan udløses igen.
  • Gratis spil spilles ved brug af det samme antal linjer og samme indsats pr. linje, som du valgte i det udløsende spil
  • Gevinster i gratis spil lægges til betalingslinjegevinsterne og spredte gevinster.
  • Gevinster overføres til kreditmåleren ved slutningen af grundspillet, før starten på bonusspillet og ved slutningen af hvert trin i bonusspillet.

Jackpot bonusrunde:

• Jackpot bonusspillet kan udløses når som helst, i det normale spil, under autospin eller efter gratis spil.
  • Spil jackpot bonusspilet for at se hvilket jackpot niveau du har vundet.
  • Alle indsatser kan udløse jackpotten. Jo mere du satser per spil, desto større chance har du for at vinde jackpotten.
  • Bonusrundespil og gratisspil kan ikke vinde jackpotbeløbet.
  • Vælg seks ud af de ni tilgængelige symboler for at afsløre "$"-tegnene.

Gold Jackpots bonusskræm
  • Hvert "$"-tegn belønnes med ét niveau af Gold Jackpot.
  • Ét "$"-tegn belønnes med Gold Blitz Jackpot.
  • To "$"-tegn belønnes med Gold Quick Jackpot.
  • Tre "$"-tegn belønnes med Gold Super Jackpot.
  • Fire "$"-tegn belønnes med Gold Mega Jackpot.
  • Klik på "Færdig" for at vende tilbage til hovedspilskærmen.
  • Hvis du vinder flere jackpots, vil bonussspillet for den næste jackpot starter når du klikker på "Videre".

Jackpot niveau

Nulstillingsværdi

Gold Mega Jackpot

$500.000

Gold Super Jackpot

$50,000

Gold Quick Jackpot

$5.000

Gold Blitz Jackpot

$500

Gevinst til spilleren:

Spillerens teoretiske gevinst i dette spil er 93.27 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
    • Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
    • Hvis du mister forbindelsen efter du har udløst gratis spil eller midt under gratis spil, starter softwaren automatisk gratis spil runden, hvis den ikke allerede er starter, samme sted som der hvor spillet blev afbrudt. Når du er færdig med bonusspillet, kan du fortsætte spillet eller vælge et andet spil.
  2. Hvad hvis din saldo er for lav?
    • Klik på "Indbetal" for at indbetale.
  3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 11-04-2018