Shu-Bi-Dua

Mål:

Shu-Bi-Dua er en Progressive jackpot-spilleautomat med 5 hjul, 35 gevinstlinjer og 3 bonusspil. Der er to scatter-symboler (Bi, Dua) og et wild-symbol (shu) i spillet. Shu-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Bi- og Dua- symboler. Hvis Shu-, Bi- og Dua-symbolerne vises på en enkelt linje ved siden af hinanden i et hjulsæt, tildeles “SHU-BI-DUA” bonusgevinst. Når 3 eller flere Bi-symboler vises, hvor som helst på hjulene, udløses Lykkehjuls bonusspillet. Når 3 eller flere Dua-symboler vises, hvor som helst på hjulene, udløses Hval bonusspillet. Jackpot kan udløses tilfældigt når der spilles om rigtige penge.

Gevinstoversigt:

Gevinstlinjer:

Spilinformation:

• Spillet spilles med 35 linjer.
  • Start spillet med det valgte antal linjer og den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Indsatsen pr. linje kan ændres ved at klikke på  og  -knapperne.
  • Antallet af linjer kan ændres ved at klikke på  og  -knapperne.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når en gevinst rammes, opdateres SALDOEN og det beløb der blev vundet vises i GEVINST måleren.
  • Spillereglerne og udbetalingerne er identiske for spil med rigtige penge og spil for sjov, undtagen autospil funktionen. Autospil er ikke tilgængelige i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Du kan hæve indsatsen/antal linjer ved at klikke på  -knappen til højre for "INDSATS/LINJE eller sænke indsatsen ved at klikke på  knappen til venstre. Spillet fortsætter ikke hvis din saldo er lavere end den valgte indsats. I så fald, skal du klikke på  -knappen nederst på spilskærmen.
  • LINJER: Der spilles automatisk på 35 linjer. Du kan reducere antallet af linjer ved at klikke på  -knappen nederst til venstre for LINJER eller vælge flere ved at klikke på -knappen til højre.
  • MAKS. INDSATS: Klik på for at spille med maks. indsats.. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats vises nede ved "SPIL".
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på  -knappen nederst på spilskærmen over kontrolpanelet. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som multiplikatorer. For at finde den effektive udbetaling pr. linje, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje.
  • Gevinstoversigten viser udbetalingerne for alle symbolerne. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på  -knappen i gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPIL  for at starte hjulene. Når hjulet stopper, udbetales alle gevinstkombinationerne på valgte linjer i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med farvelagte gevinstlinjer med animerede symboler og hvis det er en scatter gevinst animeres scatter-symbolerne. Det samlede gevinstbeløb vises i gevinstmåleren nederst på spilskærmen.
  • Lydstyrke: Vores  afspiller spillets musik. Hvis du klikker på  -knappen slukkes alle lyde i spillet .
  • SALDO: Når du har placeret den ønskede indsats, vises din resterende spilsaldo i "Saldo" måleren, dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge op til 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (Mål for tabsgrænse => ((samlede indsatserl - samlede gevinster) + nuværende spilindsats)) derefter er næste autospil tilladt.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses
    • Autospil stoppes automatisk når jackpotten udløses under autospil.

• Hvis du vil benytte autospil, skal du klikke på AUTOSPIL-knappen  nederst på spilskærmen. I Autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se ekstra indstillinger. Marker afkrydsningsfeltet for de indstillinger, du gerne vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Du kan også klikke på  -knappen for at stoppe autospil og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på Spilindstillinger knappen  nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Ved at markere denne mulighed kan mellemrumstasten bruges til at dreje hjulet. Mellemrumstasten til at dreje vil automatisk indsamle gevinstbeløbet

SPILLEREGLER:

• Spilleren kan spille med 35 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Du starter spillet med "SPIL" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Gevinstlinje gevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Wild-symbolet (Shu) erstatter alle andre symboler, undtagen "Bi"- og "Dua"-symbolerne.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatters.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

SHU-BI-DUA bonusgevinst.

• Bonusgevinsten udløses når symbolerne "Shu", "Bi" og "Dua" vises på hjulene i rækkefølgen SHU-BI-DUA.
  • Tilfældigt tildeles 50, 78 eller 100 gange indsatsen til spilleren.
  • Bonus tildeles ikke baseret på gevinstlinjerne i spillet.

Lykkehjuls bonusspillet:

• Lykkehjuls bonusspillet udløses når 3 eller flere "Bi"-symboler vises, hvor som helst på hjulene, i hovedspillet.
  • Udbetaling for "Bi"-symboler foretages i henhold til gevinstoversigten og ganges med den samlede indsats.
  • 3, 4 eller 5 "Bi"-symboler udløser 3, 5 eller 10 spil i Lykkehjuls bonusspillet.
  • Spilleren tages med til bonusrunden, hvor der er et hjul med 10 symboler, og hvert symbol har en multiplikator, og nogle af dem ekstra spil multiplikatoren.
  • Når spilleren klikker på spil, begynder hjulet at dreje og efter at have stoppet peger pilen på et symbol med en multiplikator.
  • Den tildelte multiplikator ganges med den samlede indsats, og gevinstbeløbet overføres til spillerens saldo.

Hval bonusspillet:

• Hval bonusspillet udløses når 3 eller flere "Dua"-symboler vises, hvor som helst på hjulene, i hovedspillet.
  • Udbetaling for "Dua"-symboler foretages i henhold til gevinstoversigten og ganges med den samlede indsats.
  • Spilleren tages til bonusrunden, hvor spilleren skal vælge en af 3 hvaler (Shu, Bi, Dua).
  • Hval Shu udløser enten:
    • 10 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 2 eller
    • 15 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 3 eller
    • 20 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 4.
  • Hval Bi udløser enten:
    • 8 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 3 eller
    • 10 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 4 eller
    • 15 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 5.
  • Hval Dua udløser enten:
    • 5 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 5 eller
    • 6 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 7 eller
    • 8 gratis spil hvor alle gevinster ganges med 10.
  • Bonusspil spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje som i det udløsende spil.
  • Under gratis spil vil 3 eller flere Bi-symboler betale 17 gange den samlede indsats.
  • Under gratis spil vil 3 eller flere “Dua”-symboler udløse det samme antal gratis spil og multiplikatoren, der blev vundet i Hval bonusspillet .
  • Under gratis spins tildeler SHU-BI-DUA bonusgevinsten 50, 78, 100 gange den samlede indsats og ganges med gratis spil multiplikatoren.

JACKPOTSPIL:

• Progressive jackpots kan vindes tilfældigt i spil om rigtige penge.
  • Der er to jackpots:
    • Den STORE danske jackpot starter altid på 770.000 DKK
    • Den STORE danske jackpot starter altid på 10.250 DKK.
  • Jo mere du satser, desto større er din chance for at vinde jackpotten.
  • Du kan vinde begge jackpots på én gang.
  • Du kan se den aktuelle værdi for begge jackpots over hjulsættet på hovedspilskærmen. Hver jackpot nulstilles til deres startværdi, når en spiller rammer jackpotten.
  • Jackpotten kan ikke vindes midt i bonusspil. Men kan udløses efter afsluttet bonusspil.
  • Jackpotgevinster overføres til din konto med det samme.

Browser-knap panelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal  -knappen for at overføre penge til din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 92,40%.

Jackpotbidrag/RTP er 3.00%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, genoptages spillet fra frakoblingspunktet, ellers vil du være i stand til at finde ud af resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du først er logget ind.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"   knappen nederst på spilskærmen og indbetal.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.