Funky Pharaoh Spin Boost Jackpot King

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på x 93.04%, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen. SideBet: 93.17% + 0.5%JK

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler (kun på hjul 2, 3 og 4).
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler er en gevinst eller de symboler kan bruges med et andet til at danne en gevinst for 4 symboler, udbetales kun den gevinst, som er højest).

Funky Genspins

• Under ethvert spin, hvis et Funky Farao Wild-symbol lander i syne på hjul 2, 3 eller 4, så udløses Genspin-featuren.
  • Funky Farao Wild flytter 1 hjul til venstre, hver gang der opstår et genspin.
  • Efter hvert genspin bliver alle synlige gevinster tildelt.
  • Genspinnet fortsætter, indtil der ikke er flere synlige Funky Faraoer tilbage.
  • Hver gang Funky Farao flytter sig 1 hjulposition, stiger gevinstmultiplikatoren med 1.

Spin-boost (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Under Spin-boost skubbes ethvert Funky Farao Wild-symbol, som lander delvist synligt, enten op eller ned for at fylde hele hjulet.
  • De skubbes også enten op eller ned under Funky Genspins, når de lander delvist synligt.

Jackpot King Deluxe puljesystem

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonussen bliver udløst ved at få 5 Jackpot King overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
  • Jackpot King Deluxe puljesystem er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe puljesystem.
  • Spin hjulene for at opsamle Krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne featuren Hjulkonge-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige Krone-symboler lægges til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter featuren, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på den samlede indsats-multiplikator, som blev opnået på gevinststigen.
  • HJULKONGE - afslør dette og gå direkte til featurens Hjulkongerunde.
  • Hvis 15+ Krone-symboler opnås under Jackpot King Bonussen, så tildeles Hjulkongebonussen.
  • Hjulkonge-featuren er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet indsats-multiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe jackpots kan kun vindes under Hjulkongedelen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, så nulstilles den til reservepuljebeløbet og begynder at stige igen.
  • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpotværdien (Royale og Regale puljer er garanteret at blive vundet, inden værdien "Skal vindes inden" nås).
  • Der kan ikke opstå simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten samtidig, vil den spiller, som først udløser jackpotten, vinde hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus ethvert bidrag, der er blevet tilføjet, efter jackpotten blev udløst første gang.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpotter finansieres af spillerens indsats undtagen startbeløbet, som er finansieret af Operatøren.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 14-09-2022